teklif gelmiyodur ya da dediğim gibi bu ülkede iyi işler yapanları dışlamaya çalıştıkları için barışı çağırmıyo olabilirler.kısaca bi sürü sebebi olabilir ama inanıyorumki gelecek yıllarda üniversitelerin bahar şenliklerinde daha sık yer alacaktır
fatalsmile demiş ki:black_pearl demiş ki:türkiyede bu kadar çok saçma sapan müzikler(!) yapan ve şarkıcıyım diye geçinen insanların yanında ben barış akarsuyu çok da umutsuz bir vaka olarak görmüyorum. şansı olabileceğini düşünüyorum ilk albümde cover olması çok iyi olmamış bence ama ben yine de başarılarının devamını diliyorum... 8)
böylesi bir eleştiri için teşekkürler
HARDBLACK demiş ki:İstanbuldaki hiç bir üniversitede ve hiçbir festivalde olmamasından bahsediyoruz.
Birçok yerde çıkıyor olabilir ama İstanbul gibi merkez bir yerde hiçbir ünviversitede yok, hiçbir festivalde de yok yada var ben bilmiyorum.
hasan85 demiş ki:ama neden o reklam da oynamış yaaa!arkasını dönüp yüzünü gördüğümde 10 sn. şok halinde kaldım..yok artık dedim..🙁
SOAD demiş ki:reklamda kız gibi saçını işaret parmağıyla kıvırıyo ya oraya bittim ben ya pouhauhau "aha" dedim......... "barışın bittiği an bu andır...." haha!
s_e_n_a demiş ki:hurriyetim.com.tr de yapılan açıklama:
Anti-monoton içecek: F5
Türk Tuborg'un yeni içeceği F5'in reklam kampanyası, “Adıyla, tadıyla, ambalajı ve rengi ile alternatif bir içecek arayanların özlemi sona eriyor” sloganıyla hazırlanmış. Şişesi ve görsel yapısı ile monotonluğa meydan okuyan “anti-monoton” içecek olarak konumlandırılan F5'in, alkolsüz malt içecek kategorisinde büyük bir pazar payı elde etmeyi amaçladığı da belirtiliyor. TV ve basın mecralarında başlayan ve POP'ler ile destekleneceği belirtilen kampanyanın TV filminde Akademi Türkiye yarışması birincisi Barış Akarsu rol alıyor. Akarsu'nun, ürünün alternatif kişiliğiyle uyuştuğu için tercih edildiği açıklanıyor.