quadrophenia demiş ki:Reklamı bahane etmeleri çok saçma.Ben de çok beğendiğimi söyleyemem ama sonuşta ,reklam bir neden olamaz..Umarım bu yanlıştan dönülür ve orada Barış'ı da seyretme şansını yakalarız..Bu arada burada neden bag tartışılır anlamadım
Ayrıca rockerrocker,Barış'ın her konserinde en önde,hiçbir konserini kaçırmayan,bol bol fotoğraf çektirip,yanından ayrılmayan,yakın çevresinden olan siz burada farklı bir imaj çiziyorsunuz..ilginç..Sonunda çevresindeki insanlar diye diye bag kalmayacak zaten.Gözünüz aydın fatalsmile,hardblack ve rockerrocker.
s_e_n_a demiş ki:BAG yarışma zamanında kurulmuş, Barış'ı desteklemek üzere, "Barışseverlerin" buluştuğu (ki bu sevginin türleri üzerinde oldukça uzun açıklamalar yapıldı burada) bir oluşumdur...
Ortak payda Barış sevgisi ve onu desteklemek olduğuna göre,bu paydada birleşilir mutlaka...
Her yerde olduğu gibi BAG da da fikir ayrılıkları olabilir, bu bölünmeye sebep olmamalıdır ve bu konunun buraya taşınması yanlıştır....
fatalsmile demiş ki:guitarist evet bu konu kapanmıştı ama sen yine de hoşgelsin arkadaşım.
hasan85 bir şey diyeceğim,yeni fark ettim de, imzanda yazılanlar sanki Barış için söylenmiş gibi ya 🙂
HARDBLACK demiş ki:Barışarock sahne listesinden içecek markasının reklamlarında yer aldığı için sahne listesinden çıkarıldığını söyledi organizasyondan bir arkadaşım. Barışarock sitesindede çıkarıldığı yazıyor.
Okadar metettiğiniz reklam adamın elinde patladı.Barış Akarsu adına üzüldüm çevresinde belli tipler olduğu sürece daha çok şey patlar bu adamın elinde.
:evil: :evil: :evil:
kalipardi demiş ki:kızların beğenisine vasıl olduğunu üzülerek gördüğüm son olarak efemine tavırlı reklam filminde 'uzun saçlılar arkadan karıya benziyor'esprisini gerçekleyen adam
kızılayda son gördüğümde ben adamım diye geziyordu etrafta,dinleyenlere baş sağlığı diliyorum