Ya dostum simirna nasıl haklısın anlatamam her hafta roll inn deyiz biz ve haftaya bitecek program onun üzüntüsü içindeyiz. Barış ta öyle bir pozitif enerji varki herşeyi bırakın bir anda çekiveriyor içine sizi bu hafta Yaşar Kurtun Korku sunu bir söyledi aman yarabbim bar inliyor helal olsun sana diye... ki genelde erkek arkadaşlar biz bayanlara göre daha sessiz takip ediyorlardı konseri ama onların sesi bu kez çınladı barda "helal olsun sana" diyesimirna demiş ki:ÇIktığı bar'ın dolu olması çok kolay açıklanabilir 🙂)
Çok keyifli bir sahnesi var çünkü.. Delir, çıldır , eğlen git evine mutlu mesut uyu..
Barış Akarsu, nerde çıkarsa giderim -elimde fırsat olsa- Moralini bile bir anda yükseltiyor herkesin.. Repertuarı da gayet güzel.. Albüm parçalarını canlı dinlemeyi çok istiyorum, bir an önce izmir' de de görmek isterim..
Türkiye' de rock müzik adına bir şeyler değişiyorsa, gelişiyorsa bence bu çok güzel bir şey.
Önümüzdeki yıllar,bir şeyler iyice oturunca,
"ben bu adama neler demiştim.. bak beni haksız çıkardı, helal olsun be!"
diyeceksiniz.
Daeron al vallaDaeron demiş ki:Rastgele "bu kim yahu" diye tıkladım başlıga.Kayıtlarda çalanları görünce albümün alınabilecegini düşündüm.Hatta param olunca hemen alacagım.