Sevgili eded yazın çok güzel ama forum kurallarına aykırı yani hepsini capslock ile yazmışsın şimdi bu forum silinir site yöneticileri tarafından bende yazını kopyaladım ve harfleri küçülttüm ve yazını buraya kopyalıyorum sevgiyle kal...
Dün akşam özellikle konserin 2. yarısı muhteşemdi... Haftaya herkesi vox a davet ediyoruz BARIŞ AKARSU yu canlı seyretmeye sanırım bu hafta rollinnde turkrocktan bzı arkadaşlar vardı zaten...
üretken olmamakla eleştirenler;bekleyin arkadaşlar bu daha ilk kasedi-tabi olsa bir artiydi ama bundan sonraki kasetlerini bekleyim görelim...
sesini,yorumunu eleştirenler,detone olmakla suçlayanlar,sahne showunu tiye alanlar;eminim siz barişin canlisini bir defa bile izlemediniz,böyle bir performans görmedim birak detone olmasini allah aşkina bir defa canli performansina gidin ve görün sadece bir defa yeter ben barişi çok sevdiğime rağmen,ilk canlisina gidince böyle bir performans beklemiyordum, tek kelime ile süperrr..
ses rengi beni inanilmaz etkiliyor,tabi güçlü gür yorumunuda unutmamak lazim...
cover yapmakla eleştirenler;allah aşkina kim cover yapmadi kim? teomanindan,mor ve ötesine,dumanindan,kurbanina kadar kim yapmadi bariş yapinca mi sorun olyor! ayrica gayet te başarili! albümde 3 cover arasinda en beğendiğim zülfünün 'gün olur şarkisi 'ayrica...
adam yarişmaya girdi ben rock söylüyorum ve söylicem dedi..
tarzini en başta kalin çizgiyle çizdi zaten...rockerim ben dedi hep
yarişma sonrasi,popülerliği alip ta 1-2 ayda mi kaset çikardi bakin,eğer yaz bitmeden çiksaydi,çok çok daha fazla satardi bide kendinizi onun yerine koyun,daha fazla satma şansina karşin,çalişti ve doğru düzgün bir albüm çikardi.
hemde siki bir rock albümü diğer bir çok rokci gibi ticari düşünüp bi kaç pop şarkiya kayiş yapayim demedi dinleyinde,son zamanlarda yapilmiş en iyi ve siki rock albümü olduğunu görün
adam dizi tekliflerini geri çevirdi-düşünün maddi açidan sağlayacaklarini ona yarişma popülerdi ama sadece bir araç,istese popülerliğini dizi mizyle devamda ettirir parayida cebine atardi ,ama yapmadi
magazinlerde mi boy gösterdi saçma sapan programlara mi çikti-ki o kadar çok bu programlara çikmasi için teklif geldi ki-siz kaset promosyonlari hariç hangi programlarda gördünüz barişi ki adamda ayrica 1.olmuş kanallar peşinde dolaşiyordu zamninda kenidini ortaya atmadi...
adam soyadiyla bile çikti ki herkez onu ismiyle taniriken,bu bile büyük bir risk bariş akarsu yeni başlangiç yapiyor.neden biz bu genç arkadaşa bi şans vermeyelim
tamam eleştiri olacak,barişinda eksikleri var,oda çailişyor bunlari kapatmak için :ama rock müzik adina bişeyler yapmaya çalişan barişa sirf yarişmadan çikti ve yakişikli olduğu için önyargiyla bakmayalim...