Evet ness güzel bir çalışma yapıyor sanırım bir iki güne kalmaz yeni yüzüyle sitemiz çok güzel olacak
ama giriş hala çok orjinal onu gördünüzmü
hey man....
ama giriş hala çok orjinal onu gördünüzmü
hey man....
rockerrocker demiş ki:Barış ı beğenmek zorunda değilsin tabiki ve burada düşüncelerini dile getirmişsin saygı duyarız ama canlı performansını izlediğin halde beğenmediysen ona bişey diyemiyeceğim üzüldüm tabii çünkü albüm yada yarışmadaki performansı ile sahnede canlı performansı arasında mütiş bir fark var ama tabiki kişiye göre değişen bişey bu
Akademi Türkiye yarışmasının formatının tartışılacağı yer bence burası değil Barış o yarışmaya girdi çıktı ve artık 2-3 ay sonra 2 yılı geride kalmış olacak kaançları ve kayıplarıyla. Barış ın tipiyle bir yerlere gelmesi konusu ise işte burada kararına malesef saygı duyamıyacağım şayet tipiyle bir yerlere gelmeye çalışsaydı boyalı basına malzeme olmak isteseydi o zaman çok farklı bir boyutta olurdu kabul edersinki yukarıda adını geçirdiğin şahsiyetten daha çok tutulan biri olurdu ama olmadı. Gerçi bu haksızlıklar hep devam edecek anlaşılan ama bizlerde bunlarla mücadele etmeye sonuna kadar devam edeceğiz. Barış en çok neyiyle prim yaptı biliyormusun hiç kimseye benzemeyen kişiliği ile insancıllığı ve paylaşımcılığı ile prim yaptı en çok ama bunlara değer verenlerde tabii bu konulara öncelik verebilen insanlar .
2006 Barış Akarsu Yılı olacak....
_merviii_ demiş ki:Bikere Barış'ın çok güçlü bir sesi var.Yorumu da öyle..
Nerden biliyosun sen yeteneğini doğuştan gelmiyor fln 😛 Çok felsefik konuşmuşsun bi de ''dogmatik yetenek'' bunu açıklarsan sevinirim 🙂 öyle bi yeteneği ilk senden duydum ama Barış'da Allah vergisi bi yetenek olduğu kesin 😆
Barış tipiyle biyerlere gelse şuanki durumundan çok farklı bi yerde olurdu ki tiple biyerlere gelenler başarılı olamazlar zaten.Haketmediğini yazmışsın buna sen karar veremezsin her şeyin en güzelini hakeden bi insan. 🙂 Hayatı müzik olan bi insan bikere,emek harcıyor çok güzel işler yapıyor,çalışıyor daha iyi olmak için..Canlı performansına zaten diyecek lafım yok on numara.. 8)
nesss demiş ki:Black_knight demiş ki:Bu arada sizinle tartışma girmeyeceğim.Bende professional olarak 10 senedir müzikle uraşıyorum.Şu aralar ara verdim.O yüzden benim eleştiri tarzımla sizinki bir olamaz🙂
Hadi size iyi dinlemeler🙂
1-"Bu arada sizinle tartışma girmeyeceğim." demişsin ama maşallah her yazılan bir cevap vermişsin...Ve şu forumda tartışma yaratmak için elinden geleni yapmışsın!!!
2-"Bende professional olarak 10 senedir müzikle uraşıyorum." ne güzel...Bir yazındaki "Barış'tan iyi seler var ve onlar daha iyi yerleri hakediyorlar" gibi bir cümle yazmıştın..Galiba kendini kastettin...Tamam Akdemi Türkiye yarışması Barış için bir fırsattı bunu hiç bir zaman inkar etmiyor ki...Bu şansını kullandı ve yeteneğini doğrultusunda ilerliyor...Anlamadığım neden bunu sorgulamak yerine sende uğraşsan birşeyler yapmak içinde biz seni de dinlesek,albümlerini alsak....
3-"Şu aralar ara verdim"..belli ara verdiğin ..!!!
4-"O yüzden benim eleştiri tarzımla sizinki bir olamaz🙂"...İşte asıl takıldığım yer burası...insan artık cevap veremez duruma geldiğinde üstünlük taslamak için yazılmış klasik bir cümledir.
Tabi ki çok güzel sesi olan bir sürü kişi var...Tabi ki çok iyi yorumu olan bir sürü kişi vardır..Ama biliyor musun ...Kendini birşey sanmaktan, başklarını küçük görmekten müziklerini yapmıyorlar...Kendi olmak istedikleri yerler de başkalarını görünce çıldırıyorlar...Öncelikle insan kendini tanımalı bence....
Arkadaşlar lütfen eleştirelim ama illaki neden kıyaslama yapıyoruz..bırakın dinleyen dinler,seven sevmez...Benim dinleyeceğim ve ya seveceğim sanatçıya başkalarının düşüncesi yön vermez sonuçta...Ve ya benim sevdiğim bir sanatçıyı başkası sevmiyor diye ben onu dinlemekten vazgeçmem..."RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ" gibi çok basit ama içerik olarak şu olayı açıklayan çok doğru bir cümle....
Müzik hayatında başarılar ..Umarım hak ettiiğini düşündüğün yere gelirsin "Black_knight" arkadaşım ..!!!
nesss demiş ki:Black_knight demiş ki:Bu arada sizinle tartışma girmeyeceğim.Bende professional olarak 10 senedir müzikle uraşıyorum.Şu aralar ara verdim.O yüzden benim eleştiri tarzımla sizinki bir olamaz🙂
1-"Bu arada sizinle tartışma girmeyeceğim." demişsin ama maşallah her yazılan bir cevap vermişsin...Ve şu forumda tartışma yaratmak için elinden geleni yapmışsın!!!
2-"Bende professional olarak 10 senedir müzikle uraşıyorum." ne güzel...Bir yazındaki "Barış'tan iyi seler var ve onlar daha iyi yerleri hakediyorlar" gibi bir cümle yazmıştın..Galiba kendini kastettin...Tamam Akdemi Türkiye yarışması Barış için bir fırsattı bunu hiç bir zaman inkar etmiyor ki...Bu şansını kullandı ve yeteneğini doğrultusunda ilerliyor...Anlamadığım neden bunu sorgulamak yerine sende uğraşsan birşeyler yapmak içinde biz seni de dinlesek,albümlerini alsak....
3-"Şu aralar ara verdim"..belli ara verdiğin ..!!!
4-"O yüzden benim eleştiri tarzımla sizinki bir olamaz🙂"...İşte asıl takıldığım yer burası...insan artık cevap veremez duruma geldiğinde üstünlük taslamak için yazılmış klasik bir cümledir.
Tabi ki çok güzel sesi olan bir sürü kişi var...Tabi ki çok iyi yorumu olan bir sürü kişi vardır..Ama biliyor musun ...Kendini birşey sanmaktan, başklarını küçük görmekten müziklerini yapmıyorlar...Kendi olmak istedikleri yerler de başkalarını görünce çıldırıyorlar...Öncelikle insan kendini tanımalı bence....
Arkadaşlar lütfen eleştirelim ama illaki neden kıyaslama yapıyoruz..bırakın dinleyen dinler,seven sevmez...Benim dinleyeceğim ve ya seveceğim sanatçıya başkalarının düşüncesi yön vermez sonuçta...Ve ya benim sevdiğim bir sanatçıyı başkası sevmiyor diye ben onu dinlemekten vazgeçmem..."RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ" gibi çok basit ama içerik olarak şu olayı açıklayan çok doğru bir cümle....
Müzik hayatında başarılar ..Umarım hak ettiiğini düşündüğün yere gelirsin "Black_knight" arkadaşım ..!!!
Black_knight demiş ki:Tamam tamam bi şey demiyorum.Dogmatik doğuştan değil tabi🙂
Kim demiş doğuştan. Sorgulamakssızın doğuştan gelen bilgiler onu kastediyorum.Yetenekli olan doğuştan sorgulamaksızın bende onu kast ettim zaten.
🙂
Bu arada sizinle tartışma girmeyeceğim.Bende professional olarak 10 senedir müzikle uraşıyorum.Şu aralar ara verdim.O yüzden benim eleştiri tarzımla sizinki bir olamaz🙂
_merviii_ demiş ki:Black_knight demiş ki:Tamam tamam bi şey demiyorum.Dogmatik doğuştan değil tabi🙂
Kim demiş doğuştan. Sorgulamakssızın doğuştan gelen bilgiler onu kastediyorum.Yetenekli olan doğuştan sorgulamaksızın bende onu kast ettim zaten.
🙂
Bu arada sizinle tartışma girmeyeceğim.Bende professional olarak 10 senedir müzikle uraşıyorum.Şu aralar ara verdim.O yüzden benim eleştiri tarzımla sizinki bir olamaz🙂
Ben sana sordum ne demek dogmatik yetenek diye.Sen de ısrarla doğuştan yetenek diyorum anlamıyosun,iyi oku falan dedin.Toparlamaya çalışmışsın ama neyse kelimelerin anlamını bilmeden cümle içinde kullanmazsın artık 😛 🙂
Bi de kıskançlıkla çekememezlikle biyere varılmaz.Madem müzikle uğraşıyorsun insanların emeğine saygı duymalısın.Sen de bir şeyler üretmeye kendini geliştirmeye bak.Sana müzik hayatında başarılar. 🙂
rockerrocker demiş ki:Gereksiz tartışmalar bunlar herkes düşüncesinde fikrinde hür ve özgürdür. Ama bilmeden birilerini karalamak ve yermek işte haksızlık olan budur. Herkes kendince birşeyler için uğraş ve çaba sarfetmekte Barış ı tabiki sevende olacak sevmeyende olacak eleştiride olacak övgüde olacak ben şahsen dar bir pencereden bakmıyorum bu olaya
Yukarıda ness arkadaşın söylediği bir nokta var
"Tabi ki çok güzel sesi olan bir sürü kişi var...Tabi ki çok iyi yorumu olan bir sürü kişi vardır..Ama biliyor musun ...Kendini birşey sanmaktan, başklarını küçük görmekten müziklerini yapmıyorlar...Kendi olmak istedikleri yerler de başkalarını görünce çıldırıyorlar...Öncelikle insan kendini tanımalı bence.... "
Bu gerçekten çok önemli bir nokta bence mütavazi olmak olabilmek ve kalmak başlı başına bir olaydır. ve ben bunu başarmış insanları daima takdir ederim. İşte Barış ta da böyle bir olgu var.
Seni tanımıyorum black-knight ama belliki sende bir sanatçısın hiç kimsenin emeğinin heba olmaması ve haksızlık yapılmaması dilerim.
Ama kendini bizlere hatırlatırsanda sevinirim.