Borknagar demiş ki:helloween konserinde gördüm. helal olsun; rock konserlerinde boy göstermesini ayakta alkışlıyorum 😉
Black_knight demiş ki:Arkada$ anlatmi$ti ben sahne almi$ die hatirliodum, mu$teri olarak gitmi$ bara kimse takmamış.
Black_knight demiş ki:İşte adamı kimse iplemedi.İşte vay be rockçı barış geldi buraya diye.Onun nedenide işte oraya gelen rock dinleyen tayfanın çoğu kaliteli müzik dinler.
Aynı zamanda sanatçılarda gerli arada bir oraya.Müsseseden ziyade zaten onu Dorockta sahne aldırmazlar🙂
wichita demiş ki:uzun zamandır yazmamak için direniyordum.çünkü nasıl olsa yazdıklarım bir şeye yaramaz dedikodu insanların ilgisini daha çok çekiyor okumadan pas geçerler diye düşünüyordum.sonra bunun beni engellememsi gerektiğine karar verdim. aslında konu doğrudan barışla ilgili değil ama bu forumlarda okuduğum kadarıyla bir düşünce yapısının baş mağduru olarak barış görünüyor. rock müziğin özgürlükle özgür düşünceyle birebir bağlantılı olduğunu yıllardır bu müziği yapanların özgürlük fikrini savunduğunu düşünürsek burda agrip bişeyler oluyo bence. birileri diğerlerinin yapmak istediğini engellemeye çalışıyor. birileri diğerlerine sen git buraya ait değilsin diyor. birileri diğerlerine burası bizim çöplüğümüz girmenin belli koşulları vardır sen bu koşullara uygun değiilsin diye karar veriyor. şimdi soru 1 .bu birileri bu hakkı nerden ediniyorlar soru 2 .tv magazin programlarını bile geride bırakacak bir tarzla forumları dolduranlar önce kendilerine eleştirel bakabiliyorlarmı soru 3.türkiyede rock gerçekten birilerinin tekelindemidir rockçılar tekelciliğin karşısında değilmidir 4. önüne çıkanın (hatta yoldan geçenin) katıldığı yuxexes programında barış akarsu neden yer almaz. soru 5. akademi türkiye yarışmadırda nokia supersound jürisinde tarkanlar harunlar şenbenler bulunduğu için değilmidir soru6. barışı yarışmadan geldi diye eleştirenlerin çoğu (bu ve benzeri sitelerde çokca rastlayabilirsiniz )nokiasupersound demo göndermemişmidir.