yürü be Barış kim tutar seni.... 😆
Seni tanıdığımız için çok şanslıyız Barış..Güzel yüreğinle,sesinle daha çok iyi işler yapacaksın,çok iyi yerlere geleceksin inanıyoruz buna..Biz de seni seviyoruz.Hep böyle sevgiyle kal 😉 BAG seni çok seviyor 😛barisakarsu demiş ki:arkadaşlar merhaba nasılsınız?benim için yapılan tüm eleştirilere açığım,tabi beni sevende olacak sevmeyende,bunlara takılmayız,biz sadece severiz, sayarız 😆 beni tanıyanlar ve ruhumu hissedenler yazdığımı çok iyi anlayacaklardır,anlamak istemeyen olursa zaten olacaktır sanıyorum eyvallah deriz geçer biter 8) önce bi kendimize dönelim ve kendimize soralım,yani ilk önce kendimize bi bakalım sora eleştirelim,sorgulayalım,sonuçta hepimiz insanız, 8)
sizleri seviyorum
dostça kalın 😀
:roll: 😆 abi bu ne yani türkiye de rock müziği sevdirmiş güler geçerim...gençlik müziği çok iyi takip ediyor...deniz_gozlu demiş ki:BARIŞCIÐIM SEN TÜRKİYEYE ROCK MÜZİÐİ YENİDEN SEVDİRECEK OLAN KİŞİSİN(Kİ ÖYLEDE YAPTIN)
KISKANANLAR ÇATLASIN EMİ?
:roll: 😆 abi bu ne yani türkiye de rock müziği sevdirmiş güler geçerim...gençlik müziği çok iyi takip ediyor...deniz_gozlu demiş ki:BARIŞCIÐIM SEN TÜRKİYEYE ROCK MÜZİÐİ YENİDEN SEVDİRECEK OLAN KİŞİSİN(Kİ ÖYLEDE YAPTIN)
KISKANANLAR ÇATLASIN EMİ?
_BaLans_ demiş ki:yok abi popstar yarısmasından gelen bir insan isterse metallicaya dahil olsun sevmem...
ozgurv demiş ki:19 MART 2006 Pazar günü Taksim Mephistoda Barış Akarsu ve Barış Akarsu severleri birlikteyiz.Tüm Barış severleri bekleriz.
_BaLans_ demiş ki:yok abi popstar yarısmasından gelen bir insan isterse metallicaya dahil olsun sevmem...