bulutsuzluk özleminde pogomu yaptılar?? millet şuursuz abi ya
Distopik demiş ki:Ben cumartesi gecesi 2'de atılan sloganı hatırlıyorum seslerden çok;
"Camiler kapansın, meyhaneler açılsın!" :shock:
Yaratıcıymış aslında oldukça 😛
Çadırda iki kız arkadaşımla beraber kalan biri olarak; arkadaşlarımla eğlenmek için gittiğimden, bir kez biriyle kesişmediğimi, bildiri dağıtırken bile karşı cinsle aşırı göz temasına girmemeye çalıştım.. Arkadaşlar korktu benden hatta, görmeyeli değişmişsin diye...
Bu arada sabahın 5'inde bir yerimiz donunca bize çay ve altımıza sermemiz için uyku tulumu getiren Gamze'nin ablasına burdan sevgilerimi yolluyorum...
Ha birden çadırların birinden şöyle bir ses hatırlıyorum; kızın biri dedi;
"çok beklersin"
Ha bir de konser alanının yanında başka bir kız, arkadaşına şöyle dedi; "Erkek arkadaşım sigarayla mememi yaktı ya"
Dedikodu yapmak gibi olmasın... Zaten olmaz ne bileyim ben kim dedi...
Aslında ortam epey özgürmüş, her türlü fanteziye.. Hatta ayak fetişisti bir arkadaşımız vardı, itaatsiz midir telvin midir, tam onlukmuş aslında, çok şey kaçırdı, ya da kaçırmadı :?
fischerspooner demiş ki:hey! gitsenize barışarock a aa neden gitmiyosunuz. geçen seneden sonra hevesiniz kırıldı dimi.. olsun genede ordayız!! : )
deathmetalman demiş ki:fischerspooner demiş ki:hey! gitsenize barışarock a aa neden gitmiyosunuz. geçen seneden sonra hevesiniz kırıldı dimi.. olsun genede ordayız!! : )
geçen sene mehmet ali alabora götoğlanının ne işi vardı orda onu anlamamıştım!!!??..magazin dünyasında bugüne kadar birlikte olduğu hatunları anlatıyodu herhalde ordaki ropörtajında!!!!??
Aziz_Korsan demiş ki:mehmet ali alabora dediğin kişi çok kaliteli bir tiyatrocu ve iyi bir klasik müzik dinleyicisi ve eleştirmenidir. bunun dışında zamanında türk sinema ve tiyatrosuna da hizmet veren mustafa alaboranın oğludur. hala andante dergisinde yazmaktadır (klasik müzik dergisidir cannibal cropse dinleyenler pek bilmez bilsede trakip etmez). birkaç sene öncesine kadar müjdat gezen sanat merkezinin tiyatro bölümünde öğretim üyesiydi (hala ordamı bilmiyorum).