efenim herkese merhaba..
😀 festival yorumlarımı ancak şimdi yazabiliyorum...atanamamanın verdiği sıkıntıyı ancak atlatabildim..sizlere ingilizce ev öğretmeni olarak sesleniyorum..
Setheist bi ara kaptırmış gidiyoduk müziğe kendimizi bi baktım karşımda birisi dikiliyo..ana haluk..
😀 walla biz neredeyse heryerde karşılaşıyoruz..türkiyenin dört bir tarafında..çanakkalede bile..
😀
valla seni görünce bi sevindim ki sorma...
Alt_mus_fredom_peace : halukla beraberdi az muhabbet ettik çok tatlı bir hatun olduğunu burdan söylemek istiyorum..
😀 umarım tekrar görüşürüz..birde bi ara
Layne : 'yi görür gibi oldum..ama emin olamadım onun olup olmadığından..
😀 gelelim
lordlak'a
DARK-LORD demiş ki:
Malesef bende gidemedim 😢 şimdi şuraya destansı bir açıklama yazayımda lavinyak hanım beni fazla rezil etmesin siteye 😆 ....
haluk ve nuraydan çok çok özürdiliyorum ( birkişiden de diliyorum ama ismini vermek gerekmiyor ) verilecek her cezaya kabulüm 😢
bu timsah gözyaşlarıyla kimseyi kandıramazsın ve susturamazsın..rezil ve rezil ötesi insan..
😀 olum sana ne desem azdır..allah seni bildiği gibi yapsın...herkes rezilliğini biliyo daha fazla konuşmak yersiz..
😀 😀
not :haluk ve ben affetmiyoruz seni( 3 burma bilezik alırsan düşünürüz
😀 )
festival yorumlarıma gelice..herkesin bildiği gibi gidilesi,ölünesi pek bi grup yoktu ama önemli olan orda belli bir amaç için toplanmak ve o güzelliği yaşamaktı..ben çok eğlendim tuvalet sırasında bile..
😀
ya erkek tuvaleti kuyruğunda neden sıra olmuyodu da kızlarınki 7 kez tavaf ediyodu bi türlü çözemedim ya neyse..
😀
bide "hatun aranıyor" yazılarıyla dolaşan bi grup vardı..koptum onlara..ehueee
😀 😀 herneyse..göremediğim herkese slmlar özellikle elif ve fatih..sizi görmek isterdim..neyse...umarım seneye görüşürüz..