Roth-Azad demiş ki:Sırtımda çantayla gara giderken yüksek derecede ateşimin çıkması nedeniyle eve döndüm. İki gündür de yatıyorum. Görüşmek istediğimi çok kişi vardı, herkesten özür dilerim.
Çok geçmiş olsun dostum. Malesef bende gidemedim 😢 şimdi şuraya destansı bir açıklama yazayımda lavinyak hanım beni fazla rezil etmesin siteye 😆
perşembe gece 4 te yattım ( cuma sabahı oluyor daha doğrusu ) saat 8 de diktiler ayağı izmite doğru yol aldık. Kuzenin kına gecesi vardı lan erkeğin kınada ne işi olur demeyin amele lazım olunca oluyor. masa sandalye taşı, ses düzeni vs.vs. canım çıktı, o gece 4 e kadar kuzenler tayfası olarak eğlendik yine sabah 8 de uyandım başladım koşturmaya telefonumu sağda solda unutmak cabası tabi. Sonra düğün için koştur allah koştur sanki ben evleniyorum, gece 12 de bitti düğün teyzemlere geçtik eh malum kadınların çene çalması bitmez bizde başladık bir yandan evde içmeye gece 4 te yola çıktık dönüş için beni sarıyere bırakacaklardı evdekiler en son hatırladığım arabaya bindiğimde telefon ile haluka geliyorum abi lafıydı, arabayı bile kullanamamışım kardeşim sürmüş ben sızmış kalmışım arabada 😢 gözümü açtığımda saat 3 e geliyordu yatağımdaydım telefonumda bir sürü çağrı ve mesajlar 😢
haluk ve nuraydan çok çok özürdiliyorum ( birkişiden de diliyorum ama ismini vermek gerekmiyor ) verilecek her cezaya kabulüm 😢
Hala başım ağırıyor insan gibi içmedim ya 😢
Birdaha düğün varken biryere gitmek için can atarsam cümle alem beni ..... etsin yok arkadaş yaşlanmışım ben eski performansım yok :roll: