Başlangıç için elektro gitar

Merhaba, öncelikle gitarlar ve müzik hakkında 0 denebilecek bir bilgiye sahibim. Elektro gitar çalmak istiyorum ve elektro gitara giriş yapabileceğim bir model arıyorum. Evde çalacağım o sebeple amfi vs önerirken ona göre önerirseniz sevinirim. Gerektiğinde kulaklık gerektiğinde amfi kullanmaya sıcak bakıyorum diyebilirim. Herhangi bir deneyimimim olmadığı gibi ekipmanım da yok bu yüzden tamamen yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem yaklaşık 20.000 tl olacak. Özellikle Şebnem Ferah dinlemeyi çok severim ve çalmak isterim. Şebnem Ferahın yanı sıra metal parçalar da dinliyorum. Heavy metal vs çalmayı düşünmüyorum bunu da hesaba katıp öneri yaparsanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler

Gitarda sıfır bilgiye sahipseniz nasıl tanımadığınız insanlara güvenip 20.000 tl harcayacaksınız. Biraz bilgi sahibi olun. Okuyun araştırın. Ondan sonra zaten kafanızdaki sorulara cevap bulursunuz.

Gitarda sıfır bilgiye sahipseniz nasıl tanımadığınız insanlara güvenip 20.000 tl harcayacaksınız. Biraz bilgi sahibi olun. Okuyun araştırın. Ondan sonra zaten kafanızdaki sorulara cevap bulursunuz.
Tabii ki okuyup araştırdım fakat yanlış yargıya varmamak için buraya yazma gereksinimi duydum. Belki aynı gitarı kullanip memnun olmayan vs. insanlar vardır diye düşündüm

Gitara yeni başlayacaklar nedense ikinci elden çekiniyor. Ben de ilk gitarımı ikinci el almıştım. Bence ikinci el çok daha mantıklı.
Yani kafamda spesifik bı model yoksa yahut kredi kartı taksit zorunluluğum yoksa ikinci elde 20kya kadar canavar gitarlar var. Sonrası için biraz gidip görmek denemek lazım ama çok temiz ikinci eller düşüyor sarı siteye gözüm kalıyor bazen.

Geri