Mooer pedallara fena giydirmişsiniz ama ben ne kadar ekmek o kadar köfte diye düşünüyorum. Mooer micro seri pedallarla aynı fiyatlarda satılan ama ondan daha kaliteli ya da daha verimli pedal yok sanırım. Hem ufak boyutlu olacak, hem bir pedal içinde birden fazla özellik olacak, hem fiyatı düşük olacak, hem de ses kalitesi kendinden yukarı sınıflardaki pedallarla yarışacak, günümüz ekonomisinde bu biraz zor diye düşünüyorum.
Yoo bence Mooer o fiyata o vaadettikleriyle baya baya iyi bir pedal firması. Hatta o çin tayfanın bayrak taşıyıcısı kesinlikle. Özellikle micro amp serileri ki Baby Boom power amfisi ile birlikte 4x12 kabine girince insanın gözlerini yaşartıyor.Neredeyse 1000 TL ye 4x12 sürebilen bir amfi oluyor insanın elinde.
Gelgelelim Shimverb’e, düz reverb modları gayet iyi olsa da “şahsen” shimmer kısmında ciddi saçmalayıp artifact yaratmakta. Tutup strymon ile kıyaslamıyorum tabii ki , ekmek ile köfte arasındaki lineer ilişkiyi hatırlayaraktan sadece diğer modelleri arasında bana göre daha geri kaldı.