D
dp
İstanbulda (özellikle tünel tarafında) v-amp 2yi yaptıracak yer bilen bir arkadaş varsa lütfen söylesin uzun zamandır kullanamıyorum...
turke01 demiş ki:Benim V-amp 2 en sonunda geldi. Yalnız anlamadığım bir konu var. Şimdi benim yapmak istediğim, bu aleti 15 watt'lı gitar amfime bağlayıp evde çalışmak. Ama alette iki tane (sağ ve sol) "stereo soketli" line out çıkışı var. Bir de stereo kulaklık çıkışı var. Kitabına baktığımda, farklı kullanım modları olduğunu gördüm. 2 tane studio, 3 tane de live modu var. Ve bu modaların her birinde kullanılan her line out, farklı özellikleri barındırıyor. Mesela S1 (studio1) modundayken, ilaki iki line out çıkışını da stereo inputu olan bir amfiye girmek zorunda olduğumu okuyorum. Yanlış mı okuyorum ? yardımcı olursanız sevinirim. İstediğim en basit setup. Yani gitar - prosesör - amfi. Kayıt filan yapmayacağım. E daha konser vermem için de 40 fırın ekmek yemem lazım 🙂
TheCallOfKtulu demiş ki:arkadaşlar şimdi bana da amerikadan 1 hafta içinde v-amp2 gelicek..
şimdi onu orjinal adaptörüyle çalıştıramazmıyım?
çalıştıramazsam ne yapmam gerekiyor...
yardımcı olursanız sevinirim..
turke01 demiş ki:220/110 volt çevirici adaptör alırsın, ona amerikadan gelen orjinal adaptörü bağlarsın, olur biter. Elektrik malzemesi satan dükkanlarda bulabilirsin. Büyük alışveriş merkezlerinde de bulunabiliyor.
Ya da Behringer'in türkiye distribütörü "Asimetrik ses ve bilmemne"den orjinal adaptörünü satın alabilirsin 🙂 Kusura bakma isimlerini tam bilmiyorum.