ben bir de şunu soracaktım vamp2 sahibiyim evde değil ama stüdyoda çalarken patch numarası dalgalanıyoru sürekli sanırım elektrik yüzünden bu nasıl çözülür ya da bir çözümü var mıdır 😀 teşekkürler
dilim sürçmüş, pardon. bi sürü efekt pedalı alacağıma bir adet v-amp pro alsam nasıl olur demeye çalışmıştım.Norton_Antor demiş ki:v-amp pro pedal değil ki 🙂
bilgiden cok aslında alısabilme süreci önemli.sonucta bunlar aprametrelere analoglar gibi karsılık veremiyor bazen.acıkcası v amp tan süper bir ton bekleme.ama günü kurtarır programlarda , studyolar da vs ..leonjohancool demiş ki:Önceden analoglarla çalışırdım, taşıma kolaylığı vs. açısından V-Amp 2 aldım, analoglarımda hala durmakta. Sadece aleti çözemedim o kadar. Aradığım tonlar çıkmadı bir türlü. Halbuki çok iyi tonlar alınabildiğini görerek almayı düşünmüştüm bu aleti. Yeterli tonlama bilgisine ve becerisine sahibim merak etme
Distopi_ya_k demiş ki:Merhaba arkadaşlar...
V-AMp 2 ile Emu0404 seskartım arasında bir midi bağlantısı yapmaya çalışıyorum V-Amp editor'ü kullanabilmek için.
V-Amp'in midi outy ile ses kartının midi in arasına bir midi kablo ve tam tersi için bir midi kablo daha. V-Amp giriş ve çıkış olarak midi ile ses kartına bağlı.
V-Amp üzerinden edit bölümüne giriyorum; A (midi) buttonuna basılı tutarak "d" harfinin ekranda belirmesini bekliyorum. Beliriyor. Açıyorum editor programı, ama herhangi bir bağlantı görmüyor..
Bu bağlantıyı görmesi için acaba ne gibi ayarlar yapmalıyım. Bios'tan, aygıt yöneticisinden ya da V-aMp üstünden eksik yaptığım birşeler mi var?
Distopi_ya_k demiş ki:Merhaba arkadaşlar...
V-AMp 2 ile Emu0404 seskartım arasında bir midi bağlantısı yapmaya çalışıyorum V-Amp editor'ü kullanabilmek için.
V-Amp'in midi outy ile ses kartının midi in arasına bir midi kablo ve tam tersi için bir midi kablo daha. V-Amp giriş ve çıkış olarak midi ile ses kartına bağlı.
V-Amp üzerinden edit bölümüne giriyorum; A (midi) buttonuna basılı tutarak "d" harfinin ekranda belirmesini bekliyorum. Beliriyor. Açıyorum editor programı, ama herhangi bir bağlantı görmüyor..
Bu bağlantıyı görmesi için acaba ne gibi ayarlar yapmalıyım. Bios'tan, aygıt yöneticisinden ya da V-aMp üstünden eksik yaptığım birşeler mi var?