Gitar - iRig Pro - Behringer FCB 1010 - Bias FX - Behringer Ultra G şeklinde kullanıyordum sahnede. Üşenirsem fcb götürmeyip elle değiştiriyordum tonları.
Anladım çok teşekkürler. Araştırıyorum belki bundle yazılım veren bir urun bulurum sizin kullandığınız çok daha hesaplı gelir. Bende yerleşik sayılabilecek mbox 2 var belki onu satarım. Önce araştırıp bilgi sahibi olmam lazım.Gitar - iRig Pro - Behringer FCB 1010 - Bias FX - Behringer Ultra G şeklinde kullanıyordum sahnede. Üşenirsem fcb götürmeyip elle değiştiriyordum tonları.
Görüyorum ve artırıyorum: İkisi de değil. EZ Mix + Metal Gods eklentisi.
Satın mı aldınız korsan mı kullanıyorsunuz?Valla ben bu bias amp dır bias fx hiç bir şey anlamadım ikisinide kurdum tone kütüphanesinden ola englund u indirdim olmadı youtube dan bakıp yaptım aynısını yine olmadı.Yani kendim ayar çekemedim diyeceğim alakası yok yani.Ya bu bias ın destop versiyonu böyle mac versiyonu farklı yada benim atladığım bir şey var.Bi ara kurcalıycam yine burada payalaşılan bir videoda vardı başka pluginlerle kullanılmış onada bakacağım.
Aynen pro sürümü çıkarmaları çok kötü bir satış politikası oldu. İnsanlara ikinci defa zorunlu para ödetmek gerçekten ahlaksızca. Fakat gerçekten başarılılar. Bende Bias Amp'ın prosu olmasına rağmen hiç kullanmadım. Sadece bir kaç presette olduğundan dolayı var. Pre ve Post eq olması çok iyi olmuş. İkinci bir eq kanalı açma zahmetinden kurtarıyor beni ama keşke tona matchtan hemen önce birde compressor olsaydı. Bana kalırsa işlevsellik bakımından tek eksisi, kompresör barındırmaması.Bias güzel ama kabin tarafında bence biraz kısıtlı seçenekleri var. Ben de güzel ton aldım ama dediğim gibi oradaki açığı stok kabin modelleri ile kapatmaları gerekiyor. Zayıf tarafı cleanler. Hi-gain işlerinde özellikle SLO ve Mesa'ları iyi.
Son versiyonlarda Cab IR seçeneği de geldi ama Positive Grid sağolsun Pro'ya geçersen veririm diyor. Positive Grid'in bu süpermarket stratejisi de bir yandan mide bulandırıcı. Hem Bias Amp hem de FX'i para vererek aldım ama şimdi kendime neden FX'e bu parayı verdim diye soruyorum açıkçası.
Korsan kullanıyorsanız toneclouddan indirme yapamazsınız malesef.Korsan kullanıyorum öncesinde demo versiyonu da kurcalamıştım.
Valla tone cloud dan ola nın bir modelini indirdim daha sonrasında indiremedim ancak.Zaten bahsettiğim durum tonecloud değil misal aşağıda videodaki ayarların hepsini aynı yaptım
Bahsettiğim durum bende böyle karakterde bir sound gelmiyor simüle olduğu aşırı belli olan bir sound geliyor.Siz düzgün ton alabildiyseniz bir örnek atarmısınız sadece bir 5li akor bassanız kafi.
match edilen 3 amfi.
Valla tone cloud dan ola nın bir modelini indirdim daha sonrasında indiremedim ancak.Zaten bahsettiğim durum tonecloud değil misal aşağıda videodaki ayarların hepsini aynı yaptım
Bahsettiğim durum bende böyle karakterde bir sound gelmiyor simüle olduğu aşırı belli olan bir sound geliyor.Siz düzgün ton alabildiyseniz bir örnek atarmısınız sadece bir 5li akor bassanız kafi.