pandacan demiş ki:Ayrıca "burası ODTÜ, burda böyle" ibaresine karşılık olarak, Black Tooth albümleri kapış kapış satılan, insanların üyelerinden imza almak için birbirini yediği bir grup değil ve elemanları bunun farkındalar. ODTÜ seyircisi ise kendilerini bu statüde bir grup kadar meşhur falan sanıyor olmalılar, ben bu kanıya vardım :roll: yani ne bileyim, futbolda bir çarşı falan zannediyorlar kendilerini herhalde 😆 Bir rock konserinde gelip oturup sonra da "burda böyle aga" diyecek insan niye gelir ki? Yanlış anlamayın, bir grup için seyirci çok önemlidir ama bazen de insanın böyle olacağına hiç olmasın diyesi gelmiyor da değil...
O zaman ben yanlış anladım sanırım (galiba, ama anlamadım... höynk?!) hehehe... ama seyircinin genel tavrıda öyleydi zaten, yani "burası ODTÜ biz meşhur olmayanı sallamayız" kıvamındaydı o yüzden yalan da söylemiş sayılmam 😆deerrudolf demiş ki:pandacan demiş ki:Ayrıca "burası ODTÜ, burda böyle" ibaresine karşılık olarak, Black Tooth albümleri kapış kapış satılan, insanların üyelerinden imza almak için birbirini yediği bir grup değil ve elemanları bunun farkındalar. ODTÜ seyircisi ise kendilerini bu statüde bir grup kadar meşhur falan sanıyor olmalılar, ben bu kanıya vardım :roll: yani ne bileyim, futbolda bir çarşı falan zannediyorlar kendilerini herhalde 😆 Bir rock konserinde gelip oturup sonra da "burda böyle aga" diyecek insan niye gelir ki? Yanlış anlamayın, bir grup için seyirci çok önemlidir ama bazen de insanın böyle olacağına hiç olmasın diyesi gelmiyor da değil...
Hocam, o lafı edenlerden birisi de benim demiştim. Ama ben ODTÜ'lü değilim (bu sene olurum umarım).
Zaten o sözü söylerken ki amacım ODTÜ seyircisini eleştirmekti. "İşte ODTÜ gerçeği, herkes bön bön bakıyor" falan da dedim hatta. Ehheh, buna kızmış olacak ki ODTÜ'lü olduğunu tahmin ettiği birisi "Ne yapalım? Alla alla" dedi bana.
Haa, bana neden öne gelip kafa sallamadağımı sorarsan onu da özel mesajla söylerim, şimdi onun açıklamasına girersem konu sapar.
DEMENTIA demiş ki:bu arada ben bi yanlish anlasilmayi duzeltmek isterim... bazi arkadashlar beni black tooth elemani zannettiler yukarda yazdigim bi msja bakarak. ben Dementia gitaristi Ali... Kusura bakmayin. Black tooth a biraz haksizlik edildigini dusundugumden sanki onlardan biri gibi konusmus, kendi kimligimi pek belli etmemisim...
O gün sahnede ne olmus olursa olsun gerceklestirilmis bir emek bir alinteri var hiçkimsenin ve hiçbir grubun yaptigi ise saygisizlik gösterilmemeli bence