Mike demiş ki:...gitarınızın sesi teknik aksaklıklardan dolayı gitmiş olabilir ancak bir gruba düşen ne olursa olsun şarkıyı yarıda kesmemektir..bu bence bir grup için en önemli şeydir..sahneye çıkarsınız ve her şarkı için sadece 1 hakkınız vardır..ama iyi ama kötü o şarkıyı bitirmek o grubun görevidir,ne olursa olsun...
Bugün itibariyle disipline gitmiş bulunmaktayım... Saygılar... Kıymetinizi bilin!idyllic demiş ki:ya ascak durumda degiliz hiç birimiz yeterince laf ediyolar okulda!!!madden_da_third demiş ki:Hehe gelseydiniz... Bak biz astık okulu, gittik... 😉idyllic demiş ki:ahh ahh biz olcaktık orda 😢
kacmazdı bole konser ama kacdı bikere :kafaat :roll:
tebrikler yinede :evil: :metalhead
neysee.. :arrow: bi dahaki sefer diyip gecioruzz :roll:
olmadığını kim söyledi :twisted: hehehe :twisted:drumtherapist demiş ki:soyleyebilirim biraz alkol olsaydi cok daha iyi olurdu( o zaman tek basima bile seyirci kitlesini olustururdum hehehe :beer )
abi saçmalama aksaklıklara rağmen gayet iyi bir performanstı. kötü olsa ben de söylerdim, lafımı esirgemediğimi en iyi sen bilirisin herhalde. Bunun çıkan hiçbir grupla alakası yok ki... ODTÜ seyircisinin Rock Şenliğine çıkmak için sanki 10 senedir Slayer, Metallica, Pantera birbiriyle kapışıyormuş gibi bir tavrı var sadece burda da hatalı olan çok net bi şekilde görülüyor utkucum... bilmiyorum siz grup olarak neler konuştunuz çünkü konserden sonra görüşemedik ama tekrar söylüyorum, gayet iyi bir performanstı, anlayana... Geriye sadece vereceğiniz konserleri daha özenli seçmek (ki ODTÜ en başında çok iyi bir seçim gibi görünüyordu) ve detaylarıyla ele almak kalıyor. ODTÜ seyircisi de demon çıkınca, adın yayılınca gelsin başka yerde daha fazla para verip izlesin seni abi, Black Tooth'un çok daha ilerleyebilecek bir grup olduğu inancındayım ben. "Yesterday don't mean shit" deyip Vulgar müziğini değerini bilene yapmaya devam edeceksin sen! 😉HangNaiL demiş ki:ya cidden bana çok saçma geliyor! ne biliyim ya tamam kafa sallanamadı ortam nedeniyle ama tavır hiç hoş değildi. ya beğenilmeyebiliriz ama olay terbiyesizlik düzeyine geldi. bizde iyi değildik istediğimiz performansı sergileyemedik. gönül isterdiki coşalım eylenelim iyi bir performans olsun ama olmadı...