Arkadaşlar eleştirileriniz gayet yerinde ve göreceli kavramları gayet uslüplü bir biçimde aktarmışsınız. Bunun için teşekkürler. Black Tooth son ve fonksiyonel kadrosuyla yeni bir grup ve (kimsenin ağzından konuşmak gibi olmasın) "seyirci bize tapsın, el üstünde tutsun" gibi bir düşüncesi yoktu kimsenin. Daha önce de dediğim gibi Black Tooth'un tarzı seyircinin katılımını gerektiren bir tarz ve grup da buna alışık. Biziz konserini izlerseniz bunu görebilirsiniz. Amfinin kötülüğü (bir rock konseri için) inkar edilemez; fakat sahne önünde coşmalık yer gayet boldu, hatta yer bulamayan sahneye bile çıkabilirdi ve bu gayet hoş karşılanırdı... neyse, demek istediğim şu ki Black Tooth amatörlüğünün bilincinde fakat son derece profesyonel bir tavırla sahneye çıktı. Seyircinin kötülüğünü organizatörler de kabul etti hatta... Ama gerçekten olaya şöyle de bakabiliriz: Biziz konseri öncesi Black Tooth'un herhangi bir canlı performansı veya demosu yoktu (demo hala yok, olcak inşallah) Buna rağmen bir ROCK barda toplanan insanlar onların müziğiyle coşmayı bildi... Öte yandan ODTÜ gibi bir mekanda, bir ROCK şenliğindeki kitle ise tabir-i caiz ise kütük gibi oturdu, sanki yanlış yere gelmiş gibi bir tavırları vardı. Tuna Abi'nin (vokal-downender) seyirciye karşı tavrı da o yüzden bana çok abartılı veya aşırı Hostile 😉 gelmedi. Ayrıca "burası ODTÜ, burda böyle" ibaresine karşılık olarak, Black Tooth albümleri kapış kapış satılan, insanların üyelerinden imza almak için birbirini yediği bir grup değil ve elemanları bunun farkındalar. ODTÜ seyircisi ise kendilerini bu statüde bir grup kadar meşhur falan sanıyor olmalılar, ben bu kanıya vardım :roll: yani ne bileyim, futbolda bir çarşı falan zannediyorlar kendilerini herhalde 😆 Bir rock konserinde gelip oturup sonra da "burda böyle aga" diyecek insan niye gelir ki? Yanlış anlamayın, bir grup için seyirci çok önemlidir ama bazen de insanın böyle olacağına hiç olmasın diyesi gelmiyor da değil...