YUH!!!! Çok geç bea, ondan önce bizim bahçede falan yapsak bir tane olmaz mi? 😆HangNaiL demiş ki:17 sinden 1-2 hafta sonra olucak...
downender demiş ki:Öncelikle şunu söyleyebilirimki sürekli olarak bir konser istemi alıyoruz. İnanın ben dahil herkez yeni bir konser için çok istekli Fakat şu bir gerçek ki konserlerimizin güzel değil MÜKEMMEL geçmesini istiyoruz.Bu yüzden de hemen alel acele bir iş yapmak istemiyoruz.
Umarım bir aksilik olmaz....
ARTIIII daha başka süpriz bir ekipte BUNLARA EK OLARAK bulabiliriz...
Hadi ülen Tuna Abi'den alıntı yapıp artislik yapma bana, yarın gelip bizim bahçede konser vereceksiniz işte, o kadar... Muahahaha e tamam bizde mükemmel konser istiyoruz ama bi sürü hem böyle kocaman 😆 ne diyom ben yaaa... eheheOn0e_SiFFreDDi demiş ki:downender demiş ki:Öncelikle şunu söyleyebilirimki sürekli olarak bir konser istemi alıyoruz. İnanın ben dahil herkez yeni bir konser için çok istekli Fakat şu bir gerçek ki konserlerimizin güzel değil MÜKEMMEL geçmesini istiyoruz.Bu yüzden de hemen alel acele bir iş yapmak istemiyoruz.
Umarım bir aksilik olmaz....
ARTIIII daha başka süpriz bir ekipte BUNLARA EK OLARAK bulabiliriz...
Anlaşıldı sana konser cdsi lazım 🙂 Bu arada gayrı resmi bir haber ama Black Tooth'un çok güzel bir projesi var, daha önce yapıldığını sanmıyorum böyle bir şeyin... Tuna Abi kusura bakma atladım hemen ama neyse... Daha tam planlanmadığı için gruptan herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Resmi bir bildirge yapılması halinde Black Tooth medya sorumlusu olarak buradan size duyuracağım 😛 ehuehue ama acayip eğlenceli olur!!!s_hifty demiş ki:hımn bu konuyu 8 aralıkta yapmayı düşünüyo bütün millet ama pantera çalan yok valla biz yeni bi grup kurucaz sanırım belki onunla olur bilmiyorum ama yazın olursa belki izlemeye gelirim
ehue cdde aradaki yorumlar süper... "Bilader biraz yavaş" 😀 bir de "manyak mısın?" var tabii, ayrıca cdnin kullanma kılavuzu abındaki uyarı da mükemmel olmuş 😀 Ben avatarı bayağı sevdim aslında 😆s_hifty demiş ki:bende var o konser cd si 😀 güzel baya izliyorum devamlı bu arada bateristinizin avatarını kınadım