Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Re: Slm

downender demiş ki:
Öncelikle şunu söyleyebilirimki sürekli olarak bir konser istemi alıyoruz. İnanın ben dahil herkez yeni bir konser için çok istekli Fakat şu bir gerçek ki konserlerimizin güzel değil MÜKEMMEL geçmesini istiyoruz.Bu yüzden de hemen alel acele bir iş yapmak istemiyoruz.
Umarım bir aksilik olmaz....
ARTIIII daha başka süpriz bir ekipte BUNLARA EK OLARAK bulabiliriz...

Re: Slm

On0e_SiFFreDDi demiş ki:
downender demiş ki:
Öncelikle şunu söyleyebilirimki sürekli olarak bir konser istemi alıyoruz. İnanın ben dahil herkez yeni bir konser için çok istekli Fakat şu bir gerçek ki konserlerimizin güzel değil MÜKEMMEL geçmesini istiyoruz.Bu yüzden de hemen alel acele bir iş yapmak istemiyoruz.
Umarım bir aksilik olmaz....
ARTIIII daha başka süpriz bir ekipte BUNLARA EK OLARAK bulabiliriz...
Hadi ülen Tuna Abi'den alıntı yapıp artislik yapma bana, yarın gelip bizim bahçede konser vereceksiniz işte, o kadar... Muahahaha e tamam bizde mükemmel konser istiyoruz ama bi sürü hem böyle kocaman 😆 ne diyom ben yaaa... ehehe

eheueh sizin vcd yi izliyorumda baya hoşuma gidiyo baya ha bide kalitesi güzel olsaydı keşke ilk başta pek beğenmemiştim ama şimdi baya beğendim tuna nın ses baya sağlammış be 🙂
Black Tooth Green :beer

Çok saygı değer Black Tooth cu arkadaşlar ve DESTEKÇİLERİMİZ benim bir fikrim var ki eminim herkeze uyacaktır.
Bir gün planlayarak yer ve zaman herkeze uyacak şekilde TABİKİ .Bir DİME BAG (PANTERA) anma gecesi düzenleyelim verelim partide Panterin gözüne.
Bide çıkıp biz sahne alalım hatta hatta Panter yorumu yapan bir grup daha bulalım onuda çıkaralım Kİ sizlerde bize hasret kalmayın HEHHEHEE..

DEHŞET BİR PARTİ HAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Nedersiniz :twisted: Millet şöyle yılların birikimini koyalım ortaya Şöyle Home videolar falan...izletelim size.....çıkalım şenlendirelim ortamı....

BAKIN BU KONUDA CİDDİYİM güzel bir Rock Parti Organizasyonu İÇİN BİZE Fikirler gönderin....BekliyoruZ Dağıtalım ANKARA Duysun R U OK?.

hımn bu konuyu 8 aralıkta yapmayı düşünüyo bütün millet ama pantera çalan yok valla biz yeni bi grup kurucaz sanırım belki onunla olur bilmiyorum ama yazın olursa belki izlemeye gelirim

Bence 8 aralıkta daha çok anmaya dayalı bir şeyler yapılmalı, yakın bir zamanda ise daha deli dolu, tam Pantera tarzı bir parti yapmak gayet iyi bir fikir derim ben. Şöyle home video, best of dvdsi (ikisi de var bende 😉 )kral olur

s_hifty demiş ki:
hımn bu konuyu 8 aralıkta yapmayı düşünüyo bütün millet ama pantera çalan yok valla biz yeni bi grup kurucaz sanırım belki onunla olur bilmiyorum ama yazın olursa belki izlemeye gelirim
Anlaşıldı sana konser cdsi lazım 🙂 Bu arada gayrı resmi bir haber ama Black Tooth'un çok güzel bir projesi var, daha önce yapıldığını sanmıyorum böyle bir şeyin... Tuna Abi kusura bakma atladım hemen ama neyse... Daha tam planlanmadığı için gruptan herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Resmi bir bildirge yapılması halinde Black Tooth medya sorumlusu olarak buradan size duyuracağım 😛 ehuehue ama acayip eğlenceli olur!!!

onumuzdeki konsere calisiyoruz, onu bir atlatalim kazasiz belasiz sonra boyle bir gunu elbet yapalim, taniyan bilirki Dimebag'in olumunu bu kadar kolay atlatmam, yada atlatmayiz...

~ Official Pantera Anma Gunu Sponsoru : DIMES meyve suyu... Dime'in en sevip tercih ettigi :twisted:

s_hifty demiş ki:
bende var o konser cd si 😀 güzel baya izliyorum devamlı bu arada bateristinizin avatarını kınadım
ehue cdde aradaki yorumlar süper... "Bilader biraz yavaş" 😀 bir de "manyak mısın?" var tabii, ayrıca cdnin kullanma kılavuzu abındaki uyarı da mükemmel olmuş 😀 Ben avatarı bayağı sevdim aslında 😆

Black tooth tayfasına destekleri için teşekkürler. Tuna abiye bizimle yaptığı düet için ve Utkuya bizimle çaldığı için ayrıyetten teşekkürler.

Hepiniz saolun varolun başarılar...

Geri