17'sinden 2 hafta sonra diye planlndı. kadro self torture - surofhest - black tooth ve solitary olucak diye biliyorum.. ZOO sound un desteği ile gerçekleşicek bir organizasyon. eminim bu sezonun en bomba konseri olucak.Kount demiş ki:17'sinde konser varmış diyorlar... Doğru mudur?
iimis be🙂 gelicem ben sahsen basarilarHangNaiL demiş ki:17'sinden 2 hafta sonra diye planlndı. kadro self torture - surofhest - black tooth ve solitary olucak diye biliyorum.. ZOO sound un desteği ile gerçekleşicek bir organizasyon. eminim bu sezonun en bomba konseri olucak.Kount demiş ki:17'sinde konser varmış diyorlar... Doğru mudur?
bekleriz erencim.. bu arada sizde arayı soğutmayın çıkın bi konsere daha.. geçen gelemedim bu sefer :ziplaAlc43Vol demiş ki:Kolay gelsin utkucum gelebilirsem gelcem..
sanırım biziz de olucak.Kount demiş ki:Kadro müthiş! Hele sizi Soulitary ile yan yana görmek de ayrı bir fantezimdir... Nerede konser..? (Ankara'da olsun gözünüzü seviyim!)
Ben onları yıkıcam ama biraz daha ertelerlerse, hem de pis davulcudan başlıycam! ehue 😀 neyse abi, geç olsun da güç olmasın diyelim... Stüdyo haberi uçurursanız damlarım bir ara, uzun zamandır görüşemedik.idyllic demiş ki:biraz daha sabır! yıkcaklar ortalıgı :metalhead