Tabii ki senin zillerin seni pis davulcu! 😀 Tuna Abi, fan club için her zaman yanınızdayım, veya herhangi bir şey için... Bu arada bizim ufak projemiz şu an yatmaya meyilli çünkü babamla bir anlaşmazlık yaşadım ama bi gün o yokken yapar kaynatırız araya 😀 Stüdyoya da gelemedim kusura bakmayın beyler 🙁HangNaiL demiş ki:benim ha! kirli zil ha! siz kurban olun o zillere be! ben onları 2 haftada 1 temizliyorum bi kere! ya şu konser gelmedi bi türlü ya..
On0e_SiFFreDDi demiş ki:* BIZIZ HEFTY GIGS #1 * :twisted:
15 MAYIS 2005 - Pazar Gunu - BIZIZ ANKARA
SAAT: 15:00
GIRIS: 6YTL
IÇKI: 2.5 YTL
YAS SINIRI YOKTUR
--- SELFTORTURE (ustads of hardcore) --- :twisted:
--- BLACK TOOTH (orleansthrash/powercore) --- :twisted:
--- SUROFHEST (grind / death) --- :twisted:
ZOO SOUND / KAMOROT BILGISAYAR / FT
MUTLAKA BEKLERIZ!!! :twisted:
SurofhesT demiş ki:güçlü sound kaliteli müzik...yakında beraber sahne alıcaz o zaman ankara görsün bizleri...Surofhest ten selamlar...
his-infernal-majesty demiş ki:Konser için şimdiden başarılar...
his-infernal-majesty demiş ki:Konser için şimdiden başarılar...
downender demiş ki:BU KONSER KAÇMAZ MİLLET KAÇMAZ
Kadroya bak kadroya ...........
Surofhest
Blacktooth
SELFTORTURE
O gün orda hepinizi görmek istiyoruz
insanlar merdivenden taşacak,
HeadBang zaten............
Grind, Trash ve Hard Core...
Sahne şovları....
T-shirt, Cd v.b satışları.........
Alkol...........
Ve süprizler.............
ben bi tavsiye vericem :twisted: önce bir salona gidip 2-3 saat kadar ağılıklarla sarmaş dolaş olduktan sonra tam gaz konsere gel 😛 bi de redbull.. devrilmezsin :twisted:Kount demiş ki:Yok, yok, ben artık kesin eminim bizden kurtulmak istediğinizden. Bu nedir!? Bu grupların art arda çıktığı güne can mı dayanır!? SELF-TORTURE, SUROFHEST, BLACK TOOTH. Böyle organizasyondan nasıl sağ veya sinir sıkışması sorunu olmadan çıkılır!? Biri aydınlatsın beni!