En sağlıklı kayıt alma yönetimini paylaşır mısınız rica etsem?Merhaba black star id core 10 umu pc ye bağlayıp kayıt falan alabiliyorum. Sizce ses kartı olarak kullanıp bias fx veya herhangi bir vst den ton ayarlayıp kaydedebilir miyim ?
En sağlıklı kayıt alma yönetimini paylaşır mısınız rica etsem?
Hocam, hocalarım, hocamlar, ben bunu denedim.
Ama blackstarla değil aynı mantikla çalişan yamaha thr 5 ile denedim.
Yamahayla olduysa blackstarla da olması lazım. Çünkü mantık olarak tamamen aynılar.
Bu vidyoda yamaha thr5'i ses kartı, bias fxi modelleyici olarak kullandığım bir vidyoyu paylaşmak istiyorum (analog wah pedali da var burda sonradan aktif ediyorum onu da)
Saygılar
Hocam o işlerden şu an çok uzak kaldım daw kayıt programiydı dimi. Reaper kullandım burda eğer daw o demekse 😀çok başarılı olmuş. hangi daw'ı kullandınız acaba?
Hocam o işlerden şu an çok uzak kaldım daw kayıt programiydı dimi. Reaper kullandım burda eğer daw o demekse 😀
Ben o işlerden anlamıyorum hocam, güzel olduysa bile tesadüfen güzel olmuştur. Ben normalde kayıtları böyle yapiyorum bakdoğru hocam, evet. ses çok temiz geldi, o yüzden sordum. mastering/post production kısmı çok önemli işte...
Ben o işlerden anlamıyorum hocam, güzel olduysa bile tesadüfen güzel olmuştur. Ben normalde kayıtları böyle yapiyorum bak
Evet hocam, birkaç kere kayıt programiyla yapmayı denedim şu an da yapabilirim prosesörüm var şu an ama bilgisayarla uğraşmaktan çalmayı unutuyorum hem pc sandalyesinde belim ağrıyor. O yüzden saldım kayıt işini telefonla yapıyorum 😀anladım, direkt kameraya alıyorsunuz yani 🙂 fujigen'iniz de pek hoş
Hocam, hocalarım, hocamlar, ben bunu denedim.
Ama blackstarla değil aynı mantikla çalişan yamaha thr 5 ile denedim.
Yamahayla olduysa blackstarla da olması lazım. Çünkü mantık olarak tamamen aynılar.
Bu vidyoda yamaha thr5'i ses kartı, bias fxi modelleyici olarak kullandığım bir vidyoyu paylaşmak istiyorum (analog wah pedali da var burda sonradan aktif ediyorum onu da)
Saygılar
Evet hocam, birkaç kere kayıt programiyla yapmayı denedim şu an da yapabilirim prosesörüm var şu an ama bilgisayarla uğraşmaktan çalmayı unutuyorum hem pc sandalyesinde belim ağrıyor. O yüzden saldım kayıt işini telefonla yapıyorum 😀
Fujigen çok cok iyi bu arada hocam senkopta deneyin beğeneceğinize eminim fiyatı da güzel
Hocam ben esp e2'ler ve ibanez team j craft mesela rg2550lerle yakın kalitede olarak yorumluyorum ama ben çok iyi bir test edici olduğumu düşünmüyorum. Eğer siz de denerseniz kalitesi ile ilgili yorumlarınızı duymak isterim, mukayese de olabilirçok iyi fiyatlara Schecter Stealth C-1 ve Ibanez SZ520 aldım, uzuun bir süre gitar ihtiyacı duymam diye düşünüyorum ama olursa aklımda ilk Fujigen var. çok özgün ve kaliteli aletler gerçekten
Ben kayıt almayı denedim denedigim her programda asırı derecede dip ses veriyor beceremedim 2 gunudr ugrasiyorumMerhaba black star id core 10 umu pc ye bağlayıp kayıt falan alabiliyorum. Sizce ses kartı olarak kullanıp bias fx veya herhangi bir vst den ton ayarlayıp kaydedebilir miyim ?