01 demiş ki:
split demiş ki:
01 demiş ki:
split demiş ki:
eyvallah, belirtmen gerekmezdi. sürekli gülen biri olduğun belli. 😉
Aksine milyonda bir gülen bir insanım...
Ama beni bilgisayarımın başında güldürmeyi başardın ,teşekkür ediyorum sana
🙂 !
hocam ya derdini söyle " desteksiz konuşup cevap vermiyorsun " ya da boşuna işgal etme başlığı.
Yok yok ,aslında bir derdim yok yanlış anlaşılmasın
🙂
Tek takıldığım nokta üslubun ve asılsız iddiaların...
...
En iyisimi biz konuyu kapatalım,ben cevap verdikçe yoksa sen buraya abuk subuk şeyler yazıp duracaksın...
bak uyarıma rağmen yine yazmışsın duramıyorsun herhalde. sayende düşürdük hakkaten üslubu. bu kadar şey yazacağına, hasta oldum müzik bilgine vesaire şeklinde gereksiz enerji harcayacağına, sorduklarıma ya da en azından kendi söylediklerine dair bir iki kaynak verseydin ya?
Niye sorun yarattın anlamıyorum, çok mu blues seviyorsun ya da Kingin akrabası mısın ona da bişi sölemiyorsun, konuşmak yasak mı hakaret etmediğim sürece üslubumu sen mi belirleyeceksin? Buna hakkın var mı?
Müzik bilgisi konusunda bir iddiam yok ama müzik bilgini paylaşmak istersen ve istanbulluysan haldun tanerin arkasında ki binaya gel, hem bir
çayımı iç hem de karşılıklı konuşmuş olalım.
ya da yoramam kendimi diyorsan son enerjini yine laf sokmaya harcamak yerine kaynaklarını ve müzik bilgini ortaya dökerek değerlendir. ya da fikirlerini işte ne bileyim. ben de birşeyler öğrenmiş olurum senden, gülmüyorum ve çok ciddiyim. burada fikirlerimizi konuşuyoruz, ben benim söylediklerim esastır demedim. ama ben böyle düşünüyorum şimdilik, doğrusu yanlışıyla beni bağlar.