Blues müzik yapmaya çalışıyorum, daha çok yolun başındayım.. Lambalı bir ampli almak istiyorum. Fakat bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Sizden yardımcı olmanızı bekliyorum..Teşekkürler.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Eric Clapton ve BB King soundundan hoşlanıyorum ve isteğim o sesi yakalamak tabiki çok çalışmam lazım biliyorum..
2 ay kadar oldu 2012 American Standart Strat Costum Shop aldım. Malum bütçe baya bir sarsıldı. Lambalı bir amfi için maksimum 700-800TL gibi bir bütçem var şimdilik.
Sıfır bir ürün alamayacağımı biliyorum, yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum, ama tam bir sonuca ulaşamadım.
Aslında ulaştım o soundu alacağım amfi Blues Junior gibi bir amfi ama o da bütçemi bir hayli aşıyor.
Ama muhakkak bu bütçeye uygun clean ve yumuşak tonlara sahip bir amfi bulabirim diye umuyorum.
Ayrıca birde araştırırken Boston SuperBlues AT15 Lambalı Elektro Gitar Amplisine rastladım.
Bunun hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler
ht 5 leri denemeni tavsiye ederim cok genel soundları başarılı yakalıyor, istediğin tonlar değil tam olarak ama "bir miktar" lambalı hissiyatı yaşatır, pedallarla da fena değildir
Foruma cok nadir olarak da dusse soldano muadili bir marka vardi su an hatirlayamadim tam modeli. Konuya daha hakim arkadaslar yardimci olacaklardir. O amfilerin de kendilerine has guzel tonlari vardi.
Aynen. Tonlari bu fiyat araligindaki bircok amfiden daha farkli, karakteri daha kendine ozgu bana gore. Sevmeyeni pek sevemiyor ama seveni de genellikle cok tutuyor bu amfileri.Jet City'yi kastettin sanırım. İyi amfiler gerçekten.
Bulunabilirse Laney Cub12r da denenebilir.
Evet. bence de ama malesef bütçe yeterli değil onun için..Blues Junior en doğru seçenek bence.
Bende gördüm "Boston SuperBlues AT15 Lambalı Elektro Gitar Ampli" fakat bununla ilgili bir yorum gelmedi..bir de drive yok bu amplide.Boston marka lambalı bir amfi vardı, geçenlerde bir yerde kampanyası olacaktı. Hiç fena değil. Denemenizi öneririm.