ExoRClsT demiş ki:arkadaşlar en azından görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim..gt8 i elektro klasik gitarda kullanıcam..acaba nekadar verim alabilirim..metal distorsion tonlar kullamicam ztn reverb-corus-wah gibi efektlerde nekadar verim alırım sizce???
sly_snake demiş ki:ExoRClsT demiş ki:arkadaşlar en azından görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim..gt8 i elektro klasik gitarda kullanıcam..acaba nekadar verim alabilirim..metal distorsion tonlar kullamicam ztn reverb-corus-wah gibi efektlerde nekadar verim alırım sizce???
arkadaşım eminim klasik gitarlar için çeşitli efekt aletleri yada efektli anfiler mevcuttur ama şunu bil bu alet senin ihtiyacını karşılamaz 🙂ferrariye lpg taktırmak gibi bişe 🙂
xodor demiş ki:Çoğul konuşmuş iki tane mxr birde wah almış olsa gt8'in geçti bile.Zevk meslesi saygılar.
sonerb demiş ki:ok bu arada soner kardeş ama taşıması zor dedin ya aslında değil boss çantalar falan var setup lar için .... SETUP' IM
crybaby wah-mzr zack wyld-mxr eq- mxr distortion-carl mortin premola
çok dehset fiyatı indirimle falan 1200-1300 e geliyor ....
MarTI_Jonathan demiş ki:"Benim GT6' ım var çatlayın" diye gezinen birçok insan gördüm. Adamlar barda çalarken sadece distortion ve compressor özelliklerini kullanıyorlardı. Alete müdahale etmemek için kendimi zor tutuyordum:
"Buraya da şu efekt eklenmez mi ya!"
"Allah belanı... O drive öyle kuru kuru kullanılır mı?"
"İnsan bi şuna amfi sim koyar!"
"Keşke şu clean tonun arkasında şöyle yumuşak bi Phaser olsa.."
"Ben gidiyorum valla bu barda 5 dk bile kalamam..." 😆
.