http://rapidshare.de/files/40616009/hede.mp3.html
Bu ton çiğ mi?
Üstelik bu gt-6 dan laptop mikrofon girişine giderek yapılmış bir kayıt.
Bu ton çiğ mi?
Üstelik bu gt-6 dan laptop mikrofon girişine giderek yapılmış bir kayıt.
Nocure demiş ki:Gt-8 i neden footswich gibi kullanmak isteyesiniz ki :s
darkgenesis demiş ki:bi sorum daha olucak ben channel a yı wahsız yapıp chanel b ye wah koymak ıstıorm ama chanel a ya ne atasam chanel b de ole oluyo her defasında wah tusuna basmak zorunda kalıorm acaba sadece chanel b'ye nası wah atayabılırm ?
elektrowave demiş ki:Nocure demiş ki:Gt-8 i neden footswich gibi kullanmak isteyesiniz ki :s
şimdi gtyi amfinin effects loopuna bağlıyorum.drive ve clean tonlar amfinden, efektler ise gtden alınıyor.
ama amfinin clean ve drive kanalları arasında geçiş için foothswich gerekli.işte bunu gt ile yapabiliyor muyuz diye sordum.az bi para değil sonuçta foothswich almak.
Nocure demiş ki:darkgenesis demiş ki:bi sorum daha olucak ben channel a yı wahsız yapıp chanel b ye wah koymak ıstıorm ama chanel a ya ne atasam chanel b de ole oluyo her defasında wah tusuna basmak zorunda kalıorm acaba sadece chanel b'ye nası wah atayabılırm ?
B Channel seçildikten sonra [WAH] tuşuna basarak Wah menüsünü açın.
Burada beğendiğiniz wah tipini seçin. Örneğin Crybaby yani ilk aktif olan wah tipini seçtiniz.
Diğer wah tiplerini seçmek için ton anahtarını yani büyük yuvarlak dönen anahtarı yönlerini kullanabilirsin.
Ardından PARAMETER tuşundan >>> veya <<< ile çeşitli parametreler arasında istediklerinizi aktif ederek yine ton anahtarı ile miktarlarını ayarlayın.
İstediğiniz ayarları yaptıktan sonra [WRITE] tuşuna 2 kez basın. Böylece B kanalına yaptığınız değişikliği kaydedersiniz.
Herhangi bir partch üzerinde de değişiklik yaptığınızda WRITE adımını mutlaka yapın yoksa yaptığınız değişiklikler bir başka patch e gittiğinizde veya gt-8 i kapattığınızda geçersiz olur[/u]
elektrowave demiş ki:Nocure demiş ki:Gt-8 i neden footswich gibi kullanmak isteyesiniz ki :s
şimdi gtyi amfinin effects loopuna bağlıyorum.drive ve clean tonlar amfinden, efektler ise gtden alınıyor.
ama amfinin clean ve drive kanalları arasında geçiş için foothswich gerekli.işte bunu gt ile yapabiliyor muyuz diye sordum.az bi para değil sonuçta foothswich almak.
dikkat et sevgin nefrete dönüşmesin 🙂eemreavci demiş ki:Zonguldak/Ereğli de oturuyorum bu yüzden görerek almam zor olacak gibi. Acaba İstanbul a yolum düştüğü bir zamanda ikinci el satan bir dükkandan alsam fiyatı yaklaşık ne kadar olur? Zaten 1-2 ayı bulur gibime geliyor o arada biraz daha ucuzlar belki. Gt-10 için de Gt-8 den farklı bir iki özelliği için o kadar para vermek gereksiz gibi geldi bana Gt-8 bana fazla fazla yetecek bir alet. Açıkcası biraz da karmaşık bir alet olması beni çekiyor 🙂 Böyle şeylerle uğraşmayı severim 🙂