S
Sthrad
stüdyoda peavey 5150 kafa marshall 1960 kabin kullanıyorum. gt-8 in gerçek gücünü orataya çıkarmak için 5150 ile arasındaki bağlantıyı nasıl yapayım? 😀 varmıdır önerisi olan?
dimarzio demiş ki:arkadaşlar gt-8 de bir riff çalıp kaydedip o riffi sonsuza kadar tekrar edebiliyor mu.. üzerine çalmak için...
dimarzio demiş ki:arkadaşlar gt-8 de bir riff çalıp kaydedip o riffi sonsuza kadar tekrar edebiliyor mu.. üzerine çalmak için...
Nocure demiş ki:dimarzio demiş ki:arkadaşlar gt-8 de bir riff çalıp kaydedip o riffi sonsuza kadar tekrar edebiliyor mu.. üzerine çalmak için...
Aslında bu özellik var fakat 3-4sn gibi oldukça kısa bir süre için kullanılabiliyor ve bu kadar bir süre kesinlikle yetersiz. Ben gt-10 da fark ettim en basit riff bile 10sn yi buluyor
başlığı baştan sona okursanız merak ettiğiniz herşeyi ve hatta daha fazlasını bulabilirsiniz.cultraslan demiş ki:arkadaşlar gt 8 i yeni aldım ve kullanım hakkında hiçbirşey bilmiorum. biraz kurcaladım ama bişi yapamadım. bağlantıları veya yapmam gereken yerleri sölerseniz sevinirim... bu arada anfim marshall mg15 cd
GNR79 demiş ki:Arkadaşlar boss gt-8 i marshall avt 50 ile en verimli şekilde kullanmak için nasıl bağlamam gerekiyor.Şu anda fx return den girip output select den linephone u seçiyorum.Var mı bir önerisi olan?
Yukarıyı okurken anlamadığım bir nokta oldu sormak istiyorum.
Şimdi GT-8 ile amfiyi açtığımızda iki preamp çakışır denmiş. Yakın zamanda GT-8 alacağım ve sahnede kendi amfime girerek kullanacağım. Amfimde fx loop yok. Inputtan giremeyecek miyim ben bu aleti? Biri bana anlatabilir mi bu durumu? GT8 i girdiğimde prosesörün drive kullanımı mı sorun oluşturacak bana yani drive değilde sedece efektlerini kullandığımda mı sorun olmayacak? Teşekkürler şimdiden...
acanon demiş ki:Ya girip kullanırsın ama preampların çakışaşacağı doğru.Ben de aynı sorunla müzdaribim.Gt 8 in saf sesini alamıyorsun bu sebeple.Ancak söle yapabilirsin:
1)Gt8 in sadece od/dist ve efectlerini kulanırsan çakışma olmaz.
2)İlla gt8 in preamp bölümünü kullanıcam diyorsan,mümkün olduğunca amfinin eq ayarlarını flat konuma getir.Ve cihazın output kısmına dikkat et.Amfide kullanacaksan line/phonu seçme bence.Ben en iyi sonucu böyle aldım.
3)Bizim için en iyi çözüm ise Tech21 pe60 gibi preampı olmayan bir amfi almak,o zaman herşekilde kullanabiliriz aleti ve kullananlar çok iyi sonuç aldığını söylüyor.Ama pahalı bir seçeenek tabi.Bide pa sistem var ama gt serileri pa sistemde pek iyi sonuç vermiyormuş galiba.Umarım yardımcı olabilmişimdir.