Boss Gt-8

murat_72 demiş ki:
melih dostum valla boos gt 8 aldım artık senin yardımlarını bekliyorum 😀 yani bu aralar sana biraz sorum olur gt 8 hakkında.mesela ilk sorum 😀 wah ve wahmy nasıl kullana bilirim.t.ş.k

hayırlı uğurlu olsun dostum.İnşallah nice konserlerde kullanırsın.😀 şimdi ilk sorunu cevaplıyım.wah kullanmak için en basit yol şudur.ses pedalını sonuna kadar kökle.sonuna geldiğinde biraz sert bas.expression pedal iki aşamalıdır.sonuna gelip biraz daha basarsan kırmızı ışık yanar.ve wah çalışmaya başlar.pedalı kullanarak wahını verirsin kapatmak içinda aynısını yaparsın.bu tona arada bir wah koymak için.tonun içinde wah devamlı olsun uğraşıyım bi presetimi buna ayırıyım diyosan.alewtin üstündeki wah düğmesinden wah ı aç.istediğin wah tipini ve. seç sonra çık ve o tonu kaydet.wah için bunları söyleyebilirim.

whammy içinde; sanırım gt-8 deki karşılığı pedal bend.fx lerden pedal bend i seç ve aç.expression pedala basarak kullanıyosun bi efectide.eğer tona normalde olmasın istediğimde açıyım dersen fx i açıp kapama işlemini ctl pedalına ata.eğer bilmiyosan onuda kısaca tarif ediyim.

ctl/exp yazan küçük bi düğme var ona bas.burdan ctl pedalına ve exp. pedalına ne atamak istediğini ayarlarsın.ctl ayarı yapacak konumdayken hangi fx inde pedal bend kullandıysan ona getir.sonra çık kaydet.böyle yaptığında ctl ye batığında whammy efectin eklenmiş olcak.tekrar bastığındada kalmış olcak.işte bu kadar.😀

başka sorun varsa sorabilirsin.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

merhaba melih dostum boss gt 8 tonlarını paylaşmak istiyorum arkadaşlarla.herkez kendi elindeki iyi tonları paylaşsın bizimle 😀 böylelikle yardımcı oluruz bossculara nedersin ??? 😉

tabii paylaşırızda midi ara kablosu olupta ton yükleyebilecek arkadaşlara ton gönderebilirim.ama diğer türlü çok zor oluyo ayarları ayrı ayrı yazması.o arkadaşlar içinde şöyle bi fikrim var.gt-8 editör programını indirin.sonra patchleri onda açın.onun içinde neyi neye ayarlayacağımız açık ve net yazıyo.ordan el ile alete aynı verileri girebilirsiniz.bak bunun aklıma geldiği iyi oldu.böylece syx dosyası olarak gönderilen her dosyayı gt-8 kullanıcıları el ilede midi kablosu ile yükleyebilir.demekki şimdi yon paylaşabiliriz.😀 outrcy bak sana gün doğdu. bekle gönderiyom pacthleri.😀 amam şimdi yatmalıyım.saat 2.30 olmuş.uyuma vakti yarın yüklerim buraya bayaa bi patch elimde olanları ve kandi yazdıklarımı.kib.koaly gelsin.müzikle kalın.😀

melih dostum valla cok iyi olur 😀 ama midi kablosu yok bende nerden bulabilirim bu kabloyu.biliyorsun boss,u yeni aldım onun içic 😳 gt-8 editör programını nerden indire bilirim?.teşekkürler şimdiden .dostum sana kolay gele.müzikle kal

murat_72 demiş ki:
melih dostum valla cok iyi olur 😀 ama midi kablosu yok bende nerden bulabilirim bu kabloyu.biliyorsun boss,u yeni aldım onun içic 😳 gt-8 editör programını nerden indire bilirim?.teşekkürler şimdiden .dostum sana kolay gele.müzikle kal

ankarada isen konya sokakta var.yada müzik evlerine git midi kablo diye sor.ama ses kartında midi girişi olması lazım yoksa işe yaramaz.midi girişi joystick girişi yazar üstünde.geniş monitörün ekran kartına girdiği yere benzer sarı renki bişi olması lazım.kablonun fiyatı 10 ytl falandı.ama eğer çok üşencek değilseniz eliniz ile yükleyi verin.yani verdiğim editör ile dosyaları açın ordan parametrelere bakıp gt-8 den ayarlayın.bence çok gerekli bi kablo değil.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

MESELA KARSIMA BU CIKIYOR??You want to download GT8Editor.exe
Choose download-type PREMIUM Free
Downloading files from our servers
Download-Limit No limits! Limited
Max. parallel downloads No limits! 1
Support for download-accelerators No
Support for resuming downloads No
Downloads start instantly No
Extra slots, if servers are full No
RapidShare URL-Checker No
RapidShare Direct-Downloads No
When will YOUR uploaded files
automatically be deleted? Never! (Only when you
close your account.) 30 days after
no download!
Select your download:

Ads by Google
Create PDF files Free
Free software, instant download. Professional quality, easy to use.

O&O - Tools for Windows
Utilities - Disk & File Management Free Trial Download

All CD titles at One Cent
Includes training, application tool graphic web design, publishing.

hocam orda linke tıkalyınca karşına gelen ekranda premiun ve free seçenekleri var ya.free yi tıklayacaksın.yeni açılan sayfada 20 saniye vs. gibi bir rakam çıkcak.o rakamdan geriye doğrus sayacak.geir sayım bittiğinde orda bi hane çıkacak.içinde rakamlar var.o rakamları o kutucua girip enter yapacaksın ve indireceksin.bu kadar.yani en kolay upload eden beleş site burası.zaten bütün forumlar burayı kullanır.ondna buraya upload ettim.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

arkadaşlar programları kullanmak için kısa bi tanım yapıyım.

öncelikle eğer midi ara kablomuz var ise bunu bilgisayarın arkasındaki midi portuna diğer uçlarını gt-8 in midi girişlerine bağlıyoruz.bağlama şekli in - out a out - in e şeklinde olcak.eğer yoksa sorun değil birazdan anlatcağım yerde değerleri görceksiniz eliniz ile ayar yapabilirsiniz.gt-8 editör programını açıyoruz.sonra yukardaki dosya açma yerine tıklayıp istediğimiz .syx uzantılı dosyayı açıyoruz.sonra kablonuz var ve bağlı ise aşağı ok tuşu ile gt-8 imize patch i yolluyoruz.gt-8 in ekranında patch ismi görüncek.write tuşuna basarak bunu kaydediyoruz.

eğer kablomuz yoksa.gene .syx uzantılı dosyayı açıyoruz.burdan neyin neye ayarlancağı çok ne bi biçimde gözüküyo.aşağıda analog pedallar görceksiniz.kenarında kırmızı çerçeve varsa kullanılmış demektir.kullanılan efectlere bakıp aynı seviyelerde gt-8 inizde el ile ayar yapabilirsiniz.biraz kurcalayın çok basit ve anlaşılır aslında.

arkadaşlar İnşallah yardımcı olabilmişimdir.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

melih peki bu alet icin ozel yapım midimi gerekiyor yani illa muzik dukkanlarından mı alicaz bunu yoksa elektronikçilerden de temin edebilirmiyiz mesela sen nasil bişey kullaniyorsun bilgi verebilirmisin?

ben midi kabloyu bilgisayarcıdan almıştım.biraz garip gelebilir.ama öyle.benim kullandığım kablo aşağıdaki gibi bişey.elektronikçilerde olmaz sanırım.ama bilgisayar toptancılarında ki ben öyle bir yerden aldım.ankara konya sokaktan ve müzik marketlerde bulunabilir.kullandığım kablo aynen böyle bişi

Midi_cable.jpg

midi.gif

ben 10 ytl ye almıştıma ma 2 sene önce.ama fiyatı sanırım aynı.bide bunun usb girişli olanları var midi port u olmayanlar için.onun fiyatı biraz daha pahalı bildiğim kadarı ile.bu klavyeleri ve bu tip cihazları bilgisayara bağlamaya yarıyan bir alet.kib.koaly gelsin.müzikle kalın.😀

murat_72 demiş ki:
melih dostum valla cok yardımcı oldun bize t.ş.k. murat

hakikaten evet yardımların için tskler melih...

melih birde usb kablosunu aldiktan sonra senden patches alişverişi icin bir gun rahatsız ederim artık 🙂 kendine iyi bak 😉

arkadaşlar ne demek.paylaşmadıkça bilgi ne işe yararki.her türlü sorunuzu sorabilirsiniz bana.bildiğim şeylerse yardımcı olurum.sonuçta hergün bi yarım saat ayırıp foruma göz atmaya çalışıyorum.sorularınıza bilgim dahilindeyse cevap vermeye çalışırım.kib.koaly gelsin.müzikle kalın.

anatolia999 demiş ki:
murat_72 demiş ki:
melih dostum valla cok yardımcı oldun bize t.ş.k. murat

hakikaten evet yardımların için tskler melih...

melih birde usb kablosunu aldiktan sonra senden patches alişverişi icin bir gun rahatsız ederim artık 🙂 kendine iyi bak 😉

dostum dediğim gibi kablo alana kadar yukarda gt-8 editör programını ve patchkleri verdim.onları kullanarak istediğin patch i açarsın.orda aynı değerler var gt-8 deki ile.ordan okur alete girersin.çok zor bişey değil.kabloyu alıncada yapabilirsin tabii.sana kalmış.bu arada bieşy değil.her zaman beklerim sorularınızı.kib.koaly gelsin.müzikle kalın.😀

Geri