Gt-8'i Ankara'da nereden bulabilirim. Bir de ne kadar bunların piyasası. Teşekkürler şimdiden..
Kont_De_La_Fere demiş ki:Gt-8'i Ankara'da nereden bulabilirim. Bir de ne kadar bunların piyasası. Teşekkürler şimdiden..
murat_72 demiş ki:ha bide bilgisayara bağladığın kısım kücük olanmı?? çünkü fotoda iki midi başı görünüyor!! sanırım küçüğü olacak ?? 🙁 :!: :!:
anatolia999 demiş ki:sanırım bi tarafı usb girişi bi tarafıda midi olsa yeterli diymi sonuçta sadece pc den gt8 e ton atacagımız için tek midi yi midi in'e giricez galiba diymi
murat_72 demiş ki:ya melih dostum midi kablosunu bulamadım aldığın firmanın ismini hatırlıyormusun??
HerenIstiaron demiş ki:tamam sağol bi de şey diycem bu midi kablosunu alıcam da midi girişi nasıl bi şeydir ? benim audigy 2 platinium var heralde vardır midi in ama varmı yok mu emin olamadım
murat_72 demiş ki:melih dostum gt 8 editör programını actıktan sonra dosya yerini tıklıyorum syx dosyasını yazıyorum fakat acılmıyor sanırım bir sorun var ben midi kablosu bulamadım onun için elle yükluycem tonları bana bıraz daha yardımcı olurmusun dostum????