mbalaban demiş ki:
ya şimdiye kadar evde yaptığım tonların hiç biri sahnede güzel olmadı nie anlamıyorum... evde bi ton yazıyorum çok güzel geliyo sonra saund check e gidiyorum bara hiçte evdeki gibi çıkmıyo ses genel olara driver tonlarda yaşıyorum bu tonu saund check de yaptığım geçici tonlarla çalıyorum hep her seferindede beğenmeyip değişitiriyorum işin özüne gelirsek🙂 sahnede direk miksere girip kullandığınız driver tonları varsa paylaşırsanız sevinirim özeliikle alternatif için... bide şööle bişey var bi arkadaşımdan çok beğenerek aldığım bi ton vardı onun gitarı fenderdi ben ibanez s470 kullanıyorum o aldığım tonla benim gitardan çıkan tonun hiç alakası yoktu benim gitardan daha tiz sesler çıkıyodu bu ton işi gitardan gitarada böyle çok çok değişiyomu????
özellikle red hot için özel ton gerekiyo bir türlü ayarlıyamadım crunc tonlar varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim........
Sorduğun sorular ve yaşadığın problemlerle ilgili bilgiler bu başlık altında uzun uzadıya tartışıldı haberin olsun bence bu başlığı baştan bi okursan sorularının cevabını alırsın. Bu arada gt8 gitara, ahşaba, manyetiklere vs. göre tamamen farklı sonuçlar veriyor. Ama bunu yanlış amlama yani bu söylediğim aslında çok iyi bişey. Sonuçta bu aletin analog düzeneklere en yakın bir processor olmasından kaynaklamıyor. Mesela bir digitech rp 80 için bu farkların (ağaç, kasa, manyetik vs) algılanması daha düşüktür. hatta bazen yoktur.