DreamofStyks demiş ki:scalloped demiş ki:bu arada serkan msnde sölemiştin de ben not almayı unutmuşum..bende tuner vardı ya bossun analog onu nasıl giricektim gt6ya..daha doğrusu gitar-tunerinput-tuneroutput-gt6ınput-gt6output amfi
bağlantısı yapıp tunerdan geçirmek istemiyorum sesi..haricin nasıl kullanıcaz şimdiden teşekkürler..
Gitar--> GT6 Input --> GT6 Loop Send --> Tuner Input --> Tuner Output --> GT6 Loop Return --> GT6 Output --> Amfi
GT6 da Fx Loop kısmı var mı bilmiyorum tabi ancak var ise bu dediğimi yapabilirsin, eğer var ise CTL pedalına Loop On/Off görevini atarsın sesin tunerdan geçmesini istediğin zaman CTL ye basarsın kapatmak için ise tekrar basarsın.
Rmn demiş ki:DreamofStyks demiş ki:scalloped demiş ki:bu arada serkan msnde sölemiştin de ben not almayı unutmuşum..bende tuner vardı ya bossun analog onu nasıl giricektim gt6ya..daha doğrusu gitar-tunerinput-tuneroutput-gt6ınput-gt6output amfi
bağlantısı yapıp tunerdan geçirmek istemiyorum sesi..haricin nasıl kullanıcaz şimdiden teşekkürler..
Gitar--> GT6 Input --> GT6 Loop Send --> Tuner Input --> Tuner Output --> GT6 Loop Return --> GT6 Output --> Amfi
GT6 da Fx Loop kısmı var mı bilmiyorum tabi ancak var ise bu dediğimi yapabilirsin, eğer var ise CTL pedalına Loop On/Off görevini atarsın sesin tunerdan geçmesini istediğin zaman CTL ye basarsın kapatmak için ise tekrar basarsın.
nasi yani simdi boss gt-8'in kendisinde tuner yok mu demeye geliyo bu ?
Future_Dreamer demiş ki:Sen elde ettiysen tekrar edersin.. Hatta edersen buraya tekrar asarsın biz de alırız 🙂
Future_Dreamer demiş ki:Elinde yüzlerce kombinasyon yok. Dene dene bulursun, ben vakit bulsam ben de arayacağım.. Neden bulamıyorum onu anlamadım, hadi bakalım 🙂
Future_Dreamer demiş ki:Elinde yüzlerce kombinasyon yok. Dene dene bulursun, ben vakit bulsam ben de arayacağım.. Neden bulamıyorum onu anlamadım, hadi bakalım 🙂
Future_Dreamer demiş ki:Yok abi olmuyor yazamıyorum! İstediğim ton değil bunlar!
Bir Nightwish - Phantom Of The Opera'nın basit tek ton dist. gitarını yazamadım!
Hani tonu bilmiyor değilim. Beynim mi bulanık çözümleyemiyorum? R-Fier kafayı koyacağım, biraz treble ortalama gain ile gelmesi gereken bir ton, ama yok! Metal dist ekliyorum yok, booster ekliyorum yok.. Eq ekliyorum mutelarda patlama benzeri bir olay yapıyor...
Şarkıyı bilen varsa bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Ayrıca aletin genelini çözmüş biri olarak utanarak soruyorum ki, ton yazarken ki işimizi kolaylaştıracak güzel ipuçları nelerdir?
:?: :?: :?: dostum olayı biraz daha acarsan iyi olur yaw 😆Distopiker demiş ki:Exit'a bas bunlar çıktığında bir daha çıkmaz 🙂
Eğer önceden dist. butonuna basıp üzerine başka ayarlar (preamp vs.) yaptıysa bir süre sonra dist. bölümüne geri dönüyor. İşlem yaptıktan sonra exita bas bir öyle dene...
Apartmanda veya dairende Voltaj sorunu var yaza doğru yaklaştıkça millet klimalara yüklenmeyi bıraktığında düzelicektir yada daha özel veya güçlü bir adaptör yaptırman gerekebilir.murat_72 demiş ki:arkadaşlar benim gt8 in ekranda kendiliğinden ordiver distorjin volum 5.6.4 vs.şeklinde çıkıyor bunun nedeni nedir acaba bilen varmı :?: