wahchi demiş ki:ya ben simdi gt-8 alayımmı almayayımmı??bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı??çok kararsızım analog dizim hem çok masraflı hemde çok masraflı...ama digitaldede uyuz bi arkadaşım var pek sevmiyo..ne yapayım..tavsiye ediyonuzmu gt-8 i
Distopier demiş ki:wahchi demiş ki:ya ben simdi gt-8 alayımmı almayayımmı??bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı??çok kararsızım analog dizim hem çok masraflı hemde çok masraflı...ama digitaldede uyuz bi arkadaşım var pek sevmiyo..ne yapayım..tavsiye ediyonuzmu gt-8 i
Ne derece efektlere,parametrelere haklimsin? Ne derece gitar çalıyorsun sounduna ne derece önem veriyorsun? Analog digital ton kalite farkını ayırabilir misin ya da bu sana rahatsızlık verir mi? Processorlerle aran nasıl?
Gibi soruların cevabını bilmeden, ben onu al bunu al diyemiyorum. Güzel lambalı bir amfi al onun direvını kullan derim ama 🙂
agmedcaliskan demiş ki:Şşşşttt uyuz deme duyar görür falan... 😀
DreamofStyks demiş ki:İlk defa processor kullanıcaksan eğer alma.
Distopier demiş ki:Burda iş parana kalıyor.
Kayıtlarla uğraşacak olsam az maddi imkan olsa v-amp 2 alırdım kendime (ki var zaten duruyor hala 🙂 )
Canlı performans ise v-amp 2 zor iş. Efek istiyorsan daha da zor.
Efek çeşitliliği olarak gt-8'in yanına yaklaşamıyor pod... İstersen al kurtul 🙂 ama alırsan hemen kurtulamıyorsun işte öğrenmesi kasıyor 🙂
podcular sanki kendi tonunu yazamıyor.sizin günlerce uğrastıoğınız yakalamaya claıstığınız drive ı 5 10 dakikada yazıyor podcular.ayrıca bu işten anlamayan arkadaşlar için custometone gibi bir site var.line6 edit e girip bana smoke on the water ın tonunu getir diyorsun getiriyor.bir ürünün zor olması ona üstün özellikler getirmez.coğu yeni baslayan aarkadaşa gt8 ler önerildi bu forumda sonra hepsi zarar ederek sattı gt8 lerini.DreamofStyks demiş ki:Distopier demiş ki:Burda iş parana kalıyor.
Kayıtlarla uğraşacak olsam az maddi imkan olsa v-amp 2 alırdım kendime (ki var zaten duruyor hala 🙂 )
Canlı performans ise v-amp 2 zor iş. Efek istiyorsan daha da zor.
Efek çeşitliliği olarak gt-8'in yanına yaklaşamıyor pod... İstersen al kurtul 🙂 ama alırsan hemen kurtulamıyorsun işte öğrenmesi kasıyor 🙂
Yok abi kimse almasın GT8 bundan sonra 1 kişiye bile al demicem herkes POD alsın podçulara katılın sizde milyonlarca POD'cu olsun ben 10 tane kendi tonunu kendi yazabilmeyi öğrenecek kadar azimli insanlarla mutluyum.
savasokan demiş ki:slm.gt-8 digital out kablosunu bursada nereden ve ne isimle sorarak alabilirim.
birde boss di-1 direct box almayı düşünüyorum gt-8 ile birlikte kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim.