outcry demiş ki:ya beni direk 200 watt 4*12 speaker e girsem nasıl olur? bu arada speaker 200watt ingiliz yapımı bir marshall, 4 tane 50 wattlık celeston du sanırım eve gidip bakmam lazım 🙂 bu şekilde de bişeye yaramaz mı? yani idrek mixere girmek yerine 4*12 speaker dan çıkan tok dolu sesi elde etmiş olmaz mıyım? yoksa o karakteri toklugu veren kafa kabin mi? cehaletim de utanıyorum 🙂
Boss GT Central'de bol bol var hatta kayıtları filanda var dinlemiştim.GT8 oldukça saydam bir alet olduğu için kullandığın kablodan gitara ve manyetiğe kadar çoğu şeye oldukça yüksek tepki veriyor.ozzy88 demiş ki:Peki arkadşlar gt8 i jem le kullanan warmı ? memnun mu?
outcry demiş ki:bi de 4 kablo metodunu izah ederseniz onu da denemke istiyorum.
GNR79 demiş ki:Distopier;bende 4 kablo metodunu bu forum sayesinde öğrendim...Ben çok büyük bir fark gördüm tonlarda.Ve çok memnunum..Yada benim ekipmanımdan kaynaklanan bir olay..Sanki daha gerçekçi ve sıcak geliyor sesler.Zevk meselesi tabiki ama denemekte fayda var diye düşünüyorum.
Bug değil kendi özelliği bu sanırım özelliği CTL'ye assign ederken Toggle ve Normal seçeneklerinden birisi ile olması gerekiyor.Yani birinde CTL pedalına bastığında anda ne kadar basılı tutarsan tut ayağını basıp çekmişsin gibi algılıyor diğer seçenekte ise bastığında ON ayağını CTL pedalından kaldırdığında OFF olup iki farklı sinyal veriyor bu özelliği her efekt çin atayabilirsin mesala basılı tutarken Delay açık olur ayağını CTL'den kaldırdığında OFF olur falan gibi..Distopier demiş ki:GT-8 i aldığım gün, gecesi ve ertesi gün birlikte yaşadığım kullanma kılavuzu sayesinde aleti çözmüş sayılırım.
Bir tek anlamadığım bir şey var; bilen varsa yardımcı olursa sevinirim;
Bu sound hold efekti. İstediğim tuşu hold!a atamayı yapabiliyorum ama bunu ilk yaptığım zaman ctl tuşundaydı hold ve basılı olduğu anda değil, ctl'ye bastığım sürece çaldığım herşey tekrar ediyordu. Bu şans eseri mi oldu yoksa bir bug mı var gt-8'de ?