halilpazarlama demiş ki:bence yeterli olmuş delay zaten şarlı reverb karakterli olmuş bide delay eklersen mağrada dinliyomuşun havası verir 🙂
Teşekkürler yorumun için. 🙂
halilpazarlama demiş ki:bence yeterli olmuş delay zaten şarlı reverb karakterli olmuş bide delay eklersen mağrada dinliyomuşun havası verir 🙂
ya evet bunu yapaliyormuyuz bende merak ediyorum :!: yüncelleme olyın..elektrowave demiş ki:gtyi güncelleyebiliyor muyuz?
ozy656 demiş ki:arkadşlar bilmiyorum konuşuldu mu ama benm de bi sorum olacak!! ben giar akorduyla uğraşmadan direkaletten tnu re ye çekmeyi bi türlü becremedim...b el atsanız???
Getirtirsin sanırım bi problem çıkıcağını zannetmiyorum bi DVD'de.savasokan demiş ki:helal olsun valla iyi çözmüşsün olayı serkan...şu projeni bitir artık 🙂 arkadaşlar şu gt 8 dvd olayı için sanırsam sipariş amerikadan.evime teslim yaparlarmı mrk ediyorumda.....
Eğer sıfır alacaksan T.C Electronic G-Major var sadece efekt katı ama tabi nerde nasıl kullanıcağını bilmediğim için daha işine yarar diyemicem ama yurtdışında da sadece efekt olarka kullanan insanlar var zaten system ayarlarından tüm tonların preamp katını devre dışı bırakabiliyorsun bir seferde.Yani imkanın varsa eğer TC Electronic G-Major ve ayakla kullanabilmek için bir arayüz board behringerin falan oluyo genelde ama belirli bir bütçen varsa GT8'de yerini aratmıcaktır hem belli mi olur belki onunda içindeki preamplı tonlarıda kullanırsın 😉 Yani iki türlüde iyi bir sonuç alırsın merak etme.soulwalker demiş ki:slm arkadaşlar ben bu gt8 i sadece efektler için istiyorum. acaba yanlış mı düşünüyorum.yani pre amp,od,eq olarak bi şey beklemiyom gt8 den, zaten istediğim tonlarım var sadece efekt (flanger,tremolo,delay,reverb,phase vs...) olarak yararlanmak istiyorum. bu fikir iyi mi sizce?gt8 beni bu konuda tatmin edebilir mi? bir de gt8 in tanıtım videolarında gut boost var. o da çok hoşuma gitti. önerilerinizi bekliyorum.
abi parantez içinde (xt live dan da) yazman gt8 ciler ve podçular arasındaki polemiklerden kaçtığın izlenimini verdi bana 🙂Stormcrow demiş ki:İmkanın varsa g-system al yada analog diz. Gt-8 den daha iyi sonuç alırsın. (xtlive dan da)
soulwalker demiş ki:slm arkadaşlar ben bu gt8 i sadece efektler için istiyorum. acaba yanlış mı düşünüyorum.yani pre amp,od,eq olarak bi şey beklemiyom gt8 den, zaten istediğim tonlarım var sadece efekt (flanger,tremolo,delay,reverb,phase vs...) olarak yararlanmak istiyorum. bu fikir iyi mi sizce?gt8 beni bu konuda tatmin edebilir mi? bir de gt8 in tanıtım videolarında gut boost var. o da çok hoşuma gitti. önerilerinizi bekliyorum.