neden g-major? orda g-sharp,g-force vs.. falanda vardı? onuda bi açıklarsan sevinirim 🙂 bi de hypocrisy dinler misin? onu çalmayı düşünüyorumda g-major yeter mi ya da herhangi bi g lerden bi şey 🙂
soulwalker demiş ki:neden g-major? orda g-sharp,g-force vs.. falanda vardı? onuda bi açıklarsan sevinirim 🙂 bi de hypocrisy dinler misin? onu çalmayı düşünüyorumda g-major yeter mi ya da herhangi bi g lerden bi şey 🙂
soulwalker demiş ki:tamam 550 dolar gibi bi bütçe ayarlayabilirim onun için. türkiye fiyatını öğrenmek lazım. konuyuda saptırdık biraz gt8 den ama neyse 😀😀😀
gx210 larda arkada slave in girişi olması lazım onu kullan.yani behringerin preamp katını devre dışı bırakmış oluyorsun.onun dışında output select in line phones olsun.dediğin sorun eq ayarlarından kaynaklanıyor.eq üzerinde oynayarak bunu çözebilirsin.aynı şekilde global eq da ayarlanmalı.tek tek uğraşıp bu sorunu çözmen lazım.bired gt8 in R ve L çıkışlarının ikisinide kullan çok farkediyo yani slave in girişinede bağlaman lazım ikisinide oda 2 kanal çünkü.birde kendine uyan şekilde bir kez ayarladıktan sonra değiştirme bağlama şeklini çünkü her bağlayış şekli farklılaştığında yaptığın ayarlar güme gidecektir.bide patch levelin çok fazla açık olmasın.symbolc99 demiş ki:mrb arkadaslar.ben behringer gx210 2x30 watt amfi ve gt 8 kullanıyorum ancak amfi ve gt8 tonlamasını halaa yapamadım.ilk once fabrika ayarlarına dondum ve buldugum ilk distortion tonunu açtım ama palm mute larda ozellikle ust telde bogulma oluo ya bass yada tiz fazla bi turlu ayarlayamadım.amfinin bas tiz ve middle ını orta seviyede tutuyorum..neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim?? guzelim gt8 beklio oylee 🙁
evet dostum işin zor. 🙂Baht demiş ki:Her ton bas ve çamur gibi. İlk kullanıcıların karşılaştığı bir sorun herhalde.
chromatickey demiş ki:Enter Sandman ton denemesi. davul ve bass süs olsun diye eklenmiştir.
http://rapidshare.com/files/34480263/entersandman_deneme.mp3
chromatickey demiş ki:Enter Sandman ton denemesi. davul ve bass süs olsun diye eklenmiştir.
http://rapidshare.com/files/34480263/entersandman_deneme.mp3