undercover demiş ki:saol kardeşim tavsiyelerin için..amfiyi tamire verdim zaten 🙂.. bide mg serisi olanlar fx returnden ve sendden bağlıyorum demişler...mg serilerinde böylebir giriş yokki..yada benim bilmediğim başka bir şey...bilenler bu konuyu biraz açarmısınız...
undercover demiş ki:cd- in e bağlarken gt-8 output seçeneğini line/phones kısmına getirdim.sesin güzel olmasıyla birlikte seste gitmeler ve jack a dokanınca tekrar gelmeler falan oldu..neticede amfim arızalandı...geçen hafta yaptırdım ve tekrar aynı bağlantıyı yaptım tekrar aynı sorunla karşılaşınca çaresiz normal inputtan girdim ve output seçeneğini small amps a getirdim. seste bariz fark oluştu...cd in deyken daha güzel ve dolgun gelen sesler şimdi teneke gibi 😀 ..yinede bi ekoyla oynamak lazım dediğin gibi...yardımların için teşekkürler
savasokan demiş ki:gt 8e su döktüm süperim dimi 🙁
kayıt yapıyordum ve üstüne bardağı düşürdüm fazla su gelmedi hemen kuruladım.saç kurutma makinasını tuttum biraz.
şu anda output select tuşu sorunlu exit tuşuna basınca output selecte giriyo tekrar basınca çıkıyo.od\dist (2 numaralı) tuşuna basınca yine output selecte giriyo kısaca output selecte girmek için birden fazla tuşum oldu. 🙁
Ankara'da Kızılay'da Metro İş Merkezi'nde "Baysal Çanta" var, eğer adını yanlış hatırlamıyorsam. Orada GT-8 için beklentilerinizin çok çok ötesinde kaliteli bir çantayı 50-60 ytl ye yapıyorlar. Çantalar el yapımı oldugu için istediginizi tam tarif edebilir, nota kagıtlarınız, adaptör ve jaklarınız için ayrı bölme de yaptırabilirsiniz, . Ayrıca klavye, gitar vs. her türlü enstrüman için de aynı konseptte, aynı malzemeden ve aynı kalitede çanta yapıyorlar. Nitekim benim bir arkadaşım (belki bileniniz vardır: Dreamtone grubunun gitaristi Burak) hem GT-8 i için, hem de klavyesi için oradan yaptırdı çantaları. Şifreli kilit falan da takmışlar üzerine 🙂 Çok kaliteli buldum ben açıkcası. Umarım sorunuzun cevabını verebilmişimdir. Saygılar sunarım.chromatickey demiş ki:ya bu su dökme olayından sonra, gt-8 i nasıl muhafaza ediyorsunuz. çantası varmı varsa nerden aldınız? yoksa yerde atıl duruyormu alet. benimde savaşınki gibi yerde masanın dibinde. bende bil başında yuiyen içen biriyim. benimde böyle bir teklike geçirme şansım yüksek. kullanılmadığı anlarda neyle kapatıyorsunuz aleti?
muhafaza konsunda fikirlerinizi esirgemeyiniz.
Bossgtcentral da çanta satılıyor, ordan ısmarlayan oldu mu memnun mu?
chromatickey demiş ki:ya bu su dökme olayından sonra, gt-8 i nasıl muhafaza ediyorsunuz. çantası varmı varsa nerden aldınız? yoksa yerde atıl duruyormu alet. benimde savaşınki gibi yerde masanın dibinde. bende bil başında yuiyen içen biriyim. benimde böyle bir teklike geçirme şansım yüksek. kullanılmadığı anlarda neyle kapatıyorsunuz aleti?
basarthegreat demiş ki:Ankara'da Kızılay'da Metro İş Merkezi'nde "Baysal Çanta" var, eğer adını yanlış hatırlamıyorsam. Orada GT-8 için beklentilerinizin çok çok ötesinde kaliteli bir çantayı 50-60 ytl ye yapıyorlar. Çantalar el yapımı oldugu için istediginizi tam tarif edebilir, nota kagıtlarınız, adaptör ve jaklarınız için ayrı bölme de yaptırabilirsiniz, . Ayrıca klavye, gitar vs. her türlü enstrüman için de aynı konseptte, aynı malzemeden ve aynı kalitede çanta yapıyorlar. Nitekim benim bir arkadaşım (belki bileniniz vardır: Dreamtone grubunun gitaristi Burak) hem GT-8 i için, hem de klavyesi için oradan yaptırdı çantaları. Şifreli kilit falan da takmışlar üzerine 🙂 Çok kaliteli buldum ben açıkcası. Umarım sorunuzun cevabını verebilmişimdir. Saygılar sunarım.chromatickey demiş ki:ya bu su dökme olayından sonra, gt-8 i nasıl muhafaza ediyorsunuz. çantası varmı varsa nerden aldınız? yoksa yerde atıl duruyormu alet. benimde savaşınki gibi yerde masanın dibinde. bende bil başında yuiyen içen biriyim. benimde böyle bir teklike geçirme şansım yüksek. kullanılmadığı anlarda neyle kapatıyorsunuz aleti?
undercover demiş ki:arkadaşlar gt- 8 için roland jc-90 olanı araştırdım fakat türkiyede bu ürünü satan bulamadım..zuhalde bile yok yani bunun sebebini biliyormusunuz
:?: