OD/DS tuşuna basip "on" yaptıktan Od/ds türlerinden external i (EXT OD/DS) seçeceksin. Bu kadar.cengizozyurt demiş ki:boss gt3 de OD/DİST. loop girişini nasıl aktif hale getirebiliriz???
Master dan noise suppressoru ayarlayabilirsin.(geç oldu cevap^^)wodyy demiş ki:aletin üzerinde gate yok.. bu gürültüyü nasıl engelleyebilirim.. ??
Ez tone/edit gt modellerinin hepsinde var. Bom boş bir patchden ton yaratmak yerine bu tuşu kullanarak daha kısa sürede ton yazıyorsun. Örneğin clean bir ton yazacaksın. Ez tuşunda hazır 2-3 tane clean ton var. Burdan istediğini seçip üzerinde oynamalar yapıyorsun. Yada mevcut tonuda bu şekil değiştirebiliyorsun. Pek kullanmadiğim bir tuş. Daha ayrıntısı varsa bilmiyorum.MonsterMade demiş ki:Hazır Lafı geçmişken bnde soram EZ TONE un tam anlamıyla işlevi nedir???
kelle2 demiş ki:OD/DS tuşuna basip "on" yaptıktan Od/ds türlerinden external i (EXT OD/DS) seçeceksin. Bu kadar.cengizozyurt demiş ki:boss gt3 de OD/DİST. loop girişini nasıl aktif hale getirebiliriz???
OD/DS türlesinde "external" diye bi seçenek yok..gt3 den bahsettiğine eminmisin?? "gt lerin hepsi aynı olur" mantığıyla mı yazdın? 🙂 ..
aleti 4 yıldır kullanıyorum bilmediğim numarası yok..da ilk defa loop unu kullanacam..kurcalamadığım yeri kalmadı..komik gelecek, netten indirdiğim kullanma klavuzunda bile bulamadım nasıl aktif edilecek 🙂 ..
yapan arkadaşlar, nasıl becerdiniz bi yardımcı olsanız 😀 ..