Bir ara arkası biraz kalkmıştı köprünün ama düzelttim sonra, şu an bir yükseklik yok. Biraz daha detay vermek gerekirse şu eklediğim fotoğrafın ortasındaki sap gibi ama üst perdelerde saptan yüksekte kalıyor.Fotodan sapın ne durumda olduğunu anlamak biraz zor ama sanki köprüden kaynaklı gibi duruyor sorun. Köprü yok yüksek olabilir mi acaba?
Durum öyle ise truss rod ile sorun çözülür. Arkadaşın dediği gibi saat yönünde çeyrek tur çevirerek halledebilirsiniz.Bir ara arkası biraz kalkmıştı köprünün ama düzelttim sonra, şu an bir yükseklik yok. Biraz daha detay vermek gerekirse şu eklediğim fotoğrafın ortasındaki sap gibi ama üst perdelerde saptan yüksekte kalıyor.
175683 eklentisini görüntüle
Sap aynen üstteki gibi yardımınız için teşekkür ederim. Acaba neck shim dediğiniz işlemin ortalama fiyatı hakkında bilginiz var mı?Merhaba ben Luthier Sinan Akbaba. Bolt-on tipi sapın gövdeye vidalarla sabitlendiği gitarlarda açı hatası olabilir ve sap ayarını uygun bir duruma getirseniz bile son pozisyonlarda ciddi tel yüksekliği sorunu yaşayabilirsiniz. Bunun için Neck-Shim işlemi gerekebilir, Profesyonel yardım almanızı öneririm. 175809 eklentisini görüntüle
Özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.Sap aynen üstteki gibi yardımınız için teşekkür ederim. Acaba neck shim dediğiniz işlemin ortalama fiyatı hakkında bilginiz var mı?