hangi pedalmış o delay pedalı öğrenebildin mi 😀Joyo'nun Türkiye distrübütörü kim ya da nereden alınabilir? Şu delay'i merak ettim şimdi.
Tech 21 Character California tam sana göre demekki çünkü bu pedal klonu.California Sound var bende, şarşırtıcı iyi pedal. Küçk lambalı kafa anfiler önüne clean headroom artırmak için kullanıyorum. EQ'su çok başarılı pedalın..
Jim Dunlop DCB10 tabiki de 200 dolar civarı olmalı sıfırı.. Eğer bütçen buysa daha yeni ilanlarda bir voodoo lab pedal power 2+ var..
izoleli güç kaynağıyla dc brick arasındaki fark nedir? Googleda aradım ama paso devre şeması çıktı 😀Bu fiyata izoleli bir güç kaynagı alınabilir dc brick yerine.
Fikirler için teşekkür ederim beyler, bütçe belirlemedim, duruma göre avantajını dezavantajını değerlendirip bir plan yapıcam. Dunlop ve Voodoo iyi görünüyor. Karşılaştırıp detaylı inceleyeceğim akşam. Bıktım adaptöre uzatma çekip lehim yapmaktan
izoleli güç kaynağıyla dc brick arasındaki fark nedir? Googleda aradım ama paso devre şeması çıktı 😀
Rica ederim umarım faydalı olmuştur. Açıkçası izoleli olmayıpta izoleli yazan bir tek joyo yu gördüm, tahminim DC Brick klonu. Diğer markalardan üzerinde isolated yazanlar joyo dışında hep izoleli. Zaten girişin DC olması izoleli olmadığının göstergesi. Türkiye' deki fiyat olarak en uygun izoleli kaynak voodoo lab iso 5.@izzzyy
Bilgi için teşekkürler, oldukça güzel anlatmışsın. Dikkatimi çekti,"izoleli olmadığı halde izoleli yazılmış" diye bir notun olmuş JOYO için. İzoleli olduğuna emin olduğun markalar hangileridir?
slm.joyo jw 01 aldım kullanamıyorum sürekli frekans sesi varNereden aldınız ayıptır sorması? Fiyat hayli uygun...
bilgisi olan varsa sevinirimslm.joyo jw 01 aldım kullanamıyorum sürekli frekans sesi var
slm.joyo jw 01 aldım kullanamıyorum sürekli frekans sesi var