uygun fiyattan bir sürü pedallari var. kullanan arkadaşlar var mı, veyahult denemiş, yorum sarfedebilecek. prosesör falan da çıkartmışlar. amatör duruyor açıkcası bütün ürünleri şahsi kanaatimce.. ama tabi başlık dursun ileride lazım olur.
aman diyim uzak dur hocam
Pazartesi suhr riot klonu olan us dream modeli geçicek elime.Ayrıntılı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.Özellikle içindeki işçiliği ve kullanılan malzemeleri merak ediyorum.Resimlerden çok kötü değil gibi geldi,bakalım nasıl çıkıcak.Birde add+ ve ms pedallar ile karşılaştırma yapmayı düşünüyorum,işçilik olarak.Pedallar kaliteli çıkarsa bizim yerli üreticilerin işi zor gibi,çinliler her alanda olduğu gibi ucuz iş gücünü kullanmışlar🙂
Joyo us dream geçti elime.Yapı malzemesinden bahsedicek olursak kutusu bilindik mxr tarzı döküm kutu.Gayet sağlam.Pot lar plastik değil.Boyasıda gayet mat güzel bir boya.İşçiliğini ben beğendim açıkcası.İçinden bahsedicek olursak,devre elemanlarını görmek için potları ve switchi sökmek gerekiyordu,bu yüzden sadece pcb nin arka yüzünün fotosu var.Devre kartı ve işçilik gayet sağlam gibi.Truebypass switchide yumuşak,''çat çat'' diye değilde ''çıt çıt'' diye açılıp kapanıyor 🙂
Ses olarak suhr riota baya benzetmişler,iyi çakmışlar diyebilirim 🙂 Gainli,hacimli ve sıcak, bassları dan dan vurmayan,tizleri kulak tırmalamayan ve kesinlikle buzz olmayan bir drive pedalı.Ben memnun kaldım açıkcası,chorus unuda almayı düşünüyorum
chorus unuda almayı düşünüyorum
Yetmez yetmeeez!! İyi kötü, amatör pro, ille de video veya ses kaydı isterük 🙂
analog chorus gain katıyor sese, classic chorusu boss ce-2 ye benzetiyorlar
Ben Ultimate Drive için yorumumu video da çekip en kısa zamanda ekleme sözü vereyim en baştan.