Bu kadar gain nasıl

Merhabalar. Merak ettiğim şey aşağıdaki videodaki gibi gain knobu saat 12 yönündeyken bile bu kadar fazla nasıl gain alabiliyorlar? Ben full gainde ancak o kadar alabiliyorum. Bağlama yöntemiyle vs.mi alakalı bir durum? Böyle yüksek gainli çalmak istiyorum metal zonela.

Bu kadar gain alıyorsan, ki tamamen açıkken alıyormuşsun, zaten üstüne de gerek yok. Yeni başlayanların ortak yanılgısı, ne kadar overdrive, distortion olursa o kadar iyi sanıyorlar ama ton sadece çamurlaşıyor.

Ayrıca her başlıkta aynı şeyi yaptığın için millet sormaktan, uyarmaktan, laf vurmaktan bıktı. Ben pedalla bunu alamıyorum diyorsun da gitarın ne, manyetikleri ne, amfin ne söylemiyorsun. Videodaki adam EMG 81 denilen jınjın makinesi ile çalmış, o manyetiği full clean amfiye bile taksan tellere azıcık sert dokunduğunda direkt kükremeye başlıyor zaten.

Bu kadar gain alıyorsan, ki tamamen açıkken alıyormuşsun, zaten üstüne de gerek yok. Yeni başlayanların ortak yanılgısı, ne kadar overdrive, distortion olursa o kadar iyi sanıyorlar ama ton sadece çamurlaşıyor.

Ayrıca her başlıkta aynı şeyi yaptığın için millet sormaktan, uyarmaktan, laf vurmaktan bıktı. Ben pedalla bunu alamıyorum diyorsun da gitarın ne, manyetikleri ne, amfin ne söylemiyorsun. Videodaki adam EMG 81 denilen jınjın makinesi ile çalmış, o manyetiği full clean amfiye bile taksan tellere azıcık sert dokunduğunda direkt kükremeye başlıyor zaten.
Gitarım Epi les paul alnico manyetikler var amfim de hughes kettner attax 80.

Yüksek çıkışlı manyetikler ve agresif bir çalım, düzgün bi pena atağıyla o kadar gaine ihtiyacınız yok. Ola'nın Will It Chug videolarını izleyin herif en basit prosesörden pedaldan amfiden agresif tonlar almayı becerebiliyor.

Geri