beatles 12 Aralık 2014 #1 bana bugüne kadar yapılmış tüm sololardan farklı geldi ? siz ne düşünüyorsunuz ?
M mego1 12 Aralık 2014 #3 Efsanevi bir solo. Efsanevi bir gitarist. Hayranım bu adama. Whammy 1 kullanmakta. PS-5, PS-6 pedallarına expression bağlayarak da yapabilirsin.
Efsanevi bir solo. Efsanevi bir gitarist. Hayranım bu adama. Whammy 1 kullanmakta. PS-5, PS-6 pedallarına expression bağlayarak da yapabilirsin.
diabolique 12 Aralık 2014 #4 Ben rezil oldum, ps6 sanıyordum whammy'ciymiş eleman. İmkanımız olmadı whammy için:/ PS-6'dan çıkarmıştım ben bu sesleri zamanında. Gariban whammysi.
Ben rezil oldum, ps6 sanıyordum whammy'ciymiş eleman. İmkanımız olmadı whammy için:/ PS-6'dan çıkarmıştım ben bu sesleri zamanında. Gariban whammysi.
manyektik 12 Aralık 2014 #5 gitarla konuşan adam arkadaşı olmasın dertleşmek için gitar çalar manyaktır itibar etmeyiniz 🙂 (bayılırım kendisine)
gitarla konuşan adam arkadaşı olmasın dertleşmek için gitar çalar manyaktır itibar etmeyiniz 🙂 (bayılırım kendisine)