Sena Şener'in 110 bin like alan elektro gitar performansı hakkında ne düşünüyorsunuz

Avukatsın ama kötü bir avukat. Çünkü olayın sırayla gelişimine bakınca kimin buram buram ego koktuğu görülüyor.

Başlığı açan kişinin "dümdüz hakaret sayılacak laf" olarak gördüğün lafları şunlar:

Ama bunu durup dururken sarfetmiyor, barrios rumuzlu kişinin "terbiye okulda öğrenilmez" dediği, kısaca "terbiyesiz" dediği gönderisinin üzerine söylüyor:

Peki barrios rumuzlu kişi bu kişinin "terbiyesiz" olduğuna nasıl vardı? Kendisine "Emin ol şöyle olmuştur böyle olmuştur" şeklinde bir cümle kurulduğu için. 20 yıldır forumda bulunan kişiye nasıl senli-benli konuşulabilir, "Emin ol" içeren cümle kurulabilir di mi? Akıl alır gibi değil vallahi.
İlk olarak sizi hiç tanımıyorum.. Bana avukat vs gibi yakıştırmalar yapamazsınız. Sayısız meslek var ama yakıştırmaya lüzum yok. Mesela ben size şakşakçı filan gibi hiç bir yakıştırma yapmayacağım. Tarzım değil.. Mesleğimin ana kuralı da dayanaksız çalışmamaktır, çok uzun süredir bu prensip üzerinden çalışıyorum..

İkinci olarak olayın sırayla gelişimine bakınca diyorsunuz, burada her bir mesajın sağ üst tarafında bir numara var.. Mesela bu mesajın numarası 61 olacak, yani bu başlıktaki 61. mesaj.. Hadi beraber bakalım, mesajlara.

barrios'un 17 no'lu mesaja karşın ricası 18 no'lu mesajında..
barrios: Bir de sizden ricam; polemik yapacaksanız da konuşmayı "sizli-bizli" sürdürün. "Senli-benli" değil. Burada tecrübesinin ne olduğunu bilmediğim insanların bana "emin ol çok ders almıştır" şeklinde akıl verir gibi konuşmasından pek hazzetmiyorum. Gitar dersi verdim (halen veriyorum düzenli olmasa da), aldım, kendim üniversitede başka alanlarda ders verdim, erişkinleri eğittim ve eğitmek üzere teknikler konusunda eğitim de aldım. 35 küsur senedir gitar çalıyorum, kime neyi eğitimle ne kadar öğretirsiniz, gayet iyi bir fikrim var.

barrios'un ricasına cevap olarak gelen mesaj, numarası 28..

StratocasterGuy:

Sayın hocam size saygısızlık yaptıysam affola sizin gibi bir üstada hocaya nasıl senli benli konuşabiliriz.35 yıldır gitar çalıp ders veriyorsunuz üniversitede dersler vermişsiniz gerçekten takdire şayan başarılarınızın devamını dilerim.
Ne olduğunu bilmediğiniz anonim hesapların en ufak kelimesinde egonuzun kırılması ve paragraf yazıp üste çıkma çabanız gerçekten dikkatimi çekti.Bu durumu psikolojik açıdan birkaç şekilde yorumlayabilirim ama buraya bu foruma yazmayı uygun görmüyorum.
Gitar konusunda sizin kadar iyi değilim ne yazık ki ve müzik eğitimim de yok ama ben de Psikoloji eğitimi almış birisi olarak sizin sadece bu cevabınızı dikkate alarak iyi bir psikoloğa görünmenizi ve özellikle sağlıklı bir ego gelişimi konusunda destek almanızı tavsiye ediyorum.İyi forumlar dilerim.
Ricaya karşı çok şık, kaliteli ve terbiyeli bir cevap değil mi!!!! Üstelik tahsilin değerini de idrak etmemizi sağlıyor..
Haaaa neymiş, asıl önce biri terbiye sınırını aşmış.

Buna barrios'un cevap olarak yazdığı 34 numaralı mesajda bahsettiğiniz terbiyeyle ilgili kısım..
barrios: Özet: Terbiye okulda öğrenilmez, diplomayla kazanılmaz. Bazıları için de alması bir ömür sürer.
Burada kastedilen belli olsa da kimseye direkt terbiyesiz denmiyor, ben daha sert yazardım ama diğer üyenin yazdığı 37 numaralı mesajda direkt "siz cidden normal değilsiniz", "Şuanki yazınızdan bile buram buram narsizm akıyor" yazılıyor barrios'a.. Asıl ayıp olan, hadsizlik olan bu da çok uzatmak istemiyorum..

Şimdi siz bana olayları yani mesajları hangi sırayla okuduğunuzu söyler misiniz ? Mal gibi yanlış yapmayalım.. Farkındaysanız aynen sırasıyla yazdım..

Birine karşı ciddi bir sebebin yokken saygı sınırlarını aşıp dalga geçerek konuşmak terbiyesizlik değil midir? Bence düpedüz öyledir..
Sonra da normal değilsiniz, narsistsiniz diyip makaranı yapmaya çalış, üstüne de ben şunu demek istemiştim, kötü yerlere gitmesin demiştim falan filan.. Hakikaten gidin semtten arkadaşlarınızla filan dalga geçin siz ya..

barrios'un lafından terbiyesiz manasını çıkardınız peki diğer arkadaşın "siz cidden normal değilsiniz", "Şuanki yazınızdan bile buram buram narsizm akıyor" laflarından ne mana çıkardınız ?

Birinin kendisine hitapta rica ile seviye istemesine sarcasm (alaycılık - dalga geçerek) ile cevap vermek normal mi ?? Mevzu "Emin ol" kelimesine takılınmasıysa karşınızdakini sarcasm ile değil uygun bir dille eleştirebilirdiniz, en basiti "bunda takılacak bir şey yok" diyip, kastınızı ifade ederdiniz, alay ederek cevap vermek sizin TERCİHİNİZ.. Bu ricanın nesi garip geldi, yeni tanıştığın (burada da nickler üzerinden sosyal bir tanışıklık olduğunu düşünerek) biri ile gereksiz samimiyette konuşmamanızın rica edilmesi asıl sizin egonuzu mu zedeledi. Önce makaramı yapayım, karşımdakine "normal değilsin", "narsistsin" gibi saçma sapan teşhisler koyup diyeceğimi diyeyim, sonra "konuyu kapatalım demiştim" diyip hala laf uzatayım.. Zeytinyağı gibi üste çıkayım, edecek lafım kalsın.. Ya bi yürüyün ya..
Laf ebeliğinden hoşlanmıyorum demiştim, maalesef çabalamışsınız, isterseniz bir de üstüne tüy dikin.

Ooooo ohhh burası baya hareketliymiş.
Kola+tuzlu fıstık/çekirdek eşliğinde gideri var bu başlığın.

Over'li Under'li başlıklardan gına gelmişti epey.

Bu başlığa diyecek bişeyim yok sallamadığım için.
son sayfaya bi göz attım da ne ara çatışmaya döndü beğeni sayısından, nasıl başarıldı ?.

Kim kimin tavuğuna "kışt" dedi ?

Ooooo ohhh burası baya hareketliymiş.
Kola+tuzlu fıstık/çekirdek eşliğinde gideri var bu başlığın.

Over'li Under'li başlıklardan gına gelmişti epey.

Bu başlığa diyecek bişeyim yok sallamadığım için.
son sayfaya bi göz attım da ne ara çatışmaya döndü beğeni sayısından, nasıl başarıldı ?.

Kim kimin tavuğuna "kışt" dedi ?
Ben de soloya bakayım diye girdim, konu kopmuş.
Birazdan "Afyon civarı pasif var mı?" diye devam edecek, bekliyorum.
(Dip not: Yanlış anlaşılmasın. Pasif manyetik.)

Ben de soloya bakayım diye girdim, konu kopmuş.
Birazdan "Afyon civarı pasif var mı?" diye devam edecek, bekliyorum.
(Dip not: Yanlış anlaşılmasın. Pasif manyetik.)
Delinin biri kuyuya taş atıyor forumdakiler birbirine giriyor.
Silahlı düelloya kadar gidermi acaba ? Tuzlu fıstık bira kapıp geleyim izlemeye 😄

Çöpçüler'i 23 yaşlarında çıtıbpıtı bi kız tek gitar ile katlederek, insanın uykusunu getiren sözde cover ile 17 bin küsür beğeni alırken Selim Işık'ın cayır cayır yaptığı cover 3 bin küsürde kalıyor.
Bura Türkiye sonuçta, hatun olunca like atacak aç adam çok olur.
Garaj müzikte gitar/enstürman çalan kız arkadaş arayn ilanlar bile gördüm.
Burada da var bitane adana, bursa, İzmir'den ilan açan her kadın vokale yazıyor.

mor ötesi stadyumda konser verdi doldurdu diye Kronik, Objektif, Mavi Sakal'dan daha mı iyi oluyor? Yoo.
Stad doldurdu diye mor ötesini mi dinleyektim Mavi sakal'ı bırakıp ?.
Benim gözümde; gerçek rockdan anlamayan bir stad dolusu insan biraraya gelmiş sadece.

110 bin like alan kişi de Laura Guldemond, Sonia Nusselder gibi olup da bişeye benzese bari de aldığı like'a, forumdakilerin de birbirlerine girdiğine deyse.
sokakta yanımdan geçse farketmem bile.

"yahu bi insan nasıl olurda bi enstürmana ilgi duymaz, çalmadan durabilir" diye şaşırsam da enstürmana ulaşmak kolaylaştıkça müzik de iyice ayağa düştü.

Son düzenleme:
İlk olarak sizi hiç tanımıyorum.. Bana avukat vs gibi yakıştırmalar yapamazsınız.
Beni şahsen tanımana gerek yok. Benim de seni tanımama gerek yok ne yaptığını yazmam için. "Avukat" gibi yakıştırmalar yaparım çünkü avukatlık yapıyorsun.

Ricaya karşı çok şık, kaliteli ve terbiyeli bir cevap değil mi!!!! Üstelik tahsilin değerini de idrak etmemizi sağlıyor..
Haaaa neymiş, asıl önce biri terbiye sınırını aşmış.
O ricada "Emin ol şöyledir böyledir" formatında bir cümleyi kaldıramayan ağır egolu biri var. Onu görmezden geliyorsun tabii.

Burada kastedilen belli olsa da kimseye direkt terbiyesiz denmiyor
Hı hı. Hani diyolar ya, bir kişiye "şerefsiz" dersen suç teşkil ediyor, ama "şeref yoksunu" dersen etmiyor diye. barrios rumuzlu kişi de burada aynı 200 IQ taktiği kullanmış. "Terbiyesiz" demiyor da, "terbiye okulda öğrenilmez, bazıları için de öğrenmesi bir ömür sürer" diyor. Açıkçası "terbiyesiz" diyor. Bunu aklama çaban takdire şayandı.

Şimdi siz bana olayları yani mesajları hangi sırayla okuduğunuzu söyler misiniz ? Mal gibi yanlış yapmayalım.. Farkındaysanız aynen sırasıyla yazdım..
Ben tahlile senin ifadenden başladığım için, sen de sonda olduğun için sondan başa doğru gittim. "A bunu demiş, peki A'ya bunu dedirten B'nin ifadesi ne?" formatında. İkisi aynı şey.

Birine karşı ciddi bir sebebin yokken saygı sınırlarını aşıp dalga geçerek konuşmak terbiyesizlik değil midir?
Ciddi bir sebebi var, "bana senli-benli konuşma" diyor (Senli-benli konuşmak saygısızlıkmış. Burası konsolosluk olduğu için sizli-bizli konuşması lazım evet), ayrıca "Emin ol" içeren cümle kurulmasından rahatsız olduğunu söylüyor. Sonra da kendisinin ne kadar görmüş geçirmiş, her şeye muktedir biri olduğu hakkında cümleler var. Egodan başka bişey gözükmüyor.

barrios'un lafından terbiyesiz manasını çıkardınız peki diğer arkadaşın "siz cidden normal değilsiniz", "Şuanki yazınızdan bile buram buram narsizm akıyor" laflarından ne mana çıkardınız ?
Bi mana çıkarmadım çünkü hakedilen laflar. "Bana "emin ol" içeren cümle kuramazsın" nedir ya? Nasıl bir yürüyen ego?

Beni şahsen tanımana gerek yok. Benim de seni tanımama gerek yok ne yaptığını yazmam için. "Avukat" gibi yakıştırmalar yaparım çünkü avukatlık yapıyorsun.

O ricada "Emin ol şöyledir böyledir" formatında bir cümleyi kaldıramayan ağır egolu biri var. Onu görmezden geliyorsun tabii.

Hı hı. Hani diyolar ya, bir kişiye "şerefsiz" dersen suç teşkil ediyor, ama "şeref yoksunu" dersen etmiyor diye. barrios rumuzlu kişi de burada aynı 200 IQ taktiği kullanmış. "Terbiyesiz" demiyor da, "terbiye okulda öğrenilmez, bazıları için de öğrenmesi bir ömür sürer" diyor. Açıkçası "terbiyesiz" diyor. Bunu aklama çaban takdire şayandı.

Ben tahlile senin ifadenden başladığım için, sen de sonda olduğun için sondan başa doğru gittim. "A bunu demiş, peki A'ya bunu dedirten B'nin ifadesi ne?" formatında. İkisi aynı şey.

Ciddi bir sebebi var, "bana senli-benli konuşma" diyor (Senli-benli konuşmak saygısızlıkmış. Burası konsolosluk olduğu için sizli-bizli konuşması lazım evet), ayrıca "Emin ol" içeren cümle kurulmasından rahatsız olduğunu söylüyor. Sonra da kendisinin ne kadar görmüş geçirmiş, her şeye muktedir biri olduğu hakkında cümleler var. Egodan başka bişey gözükmüyor.

Bi mana çıkarmadım çünkü hakedilen laflar. "Bana "emin ol" içeren cümle kuramazsın" nedir ya? Nasıl bir yürüyen ego?
Hakikaten sizden böyle bir cevap bekliyordum. Bir tüy dikmediğiniz eksikti onu da dikmişsiniz tam olmuş. Siz önce benim vardığım sonuca nasıl ulaştığımı sorguluyorsunuz, "olayın sırayla gelişimi" diyorsunuz, zaten kaynağım orası olduğu için mesajları numara sırasıyla yazınca da dediklerinizin ne kadar dayanaksız olduğu ortada olduğu halde yine laf ebeliği çabası. Artık yazdıklarınız eğlenceli gelmeye başladı, avukat kısmı hariç tabi.

Siz hala biriyle dalga geçerek konuşmanın terbiyesizlik olduğunu söyleyemiyorsunuz, aksine savunuyorsunuz. Kesinlikle beklemiyorum, burada yanlışını görüp kabullenmek zor geliyor olabilir. Neyse Can Yücel'in mahkeme hikayesinde olduğu gibi barrios'a yapılan direkt terbiyesizliktir, terbiyesizliğe de terbiyesizlik demek gerekir. Kişi kendisine yaptığını yakıştırıyorsa da kendisi bilir.. Ben psikiyatrist veya psikolog değilim, yardımcı olamam.

Birinin size egolu gelmesi onun egolu olduğunu göstermez, ama diyelim ki egolu, bu kendisine asgari seviyenin altında mesajlar atmaya sebep gösterilemez. Bunu yazmaya gerek duymamıştım ama bazıları için maalesef gerekliymiş.. Adam her defasında bilgiyle, dayanakla konuşalım diyor ama kaynağı yetersiz ya da "bence"den öte olmayanlar hep laf kalabalığıyla karşılık veriyor. Mevzu elma iken fikri-savı çöp çıkınca armuttan bahsetmeye başlayanlarla benim de işim olmaz. Kişinin kendisinin ne olup ne olmadığını bilmesi de bir farkındalık tabi de ego işte, yenmesi vakit alabiliyor bazen.

Hiç kimse, hiç kimseye hoşuna gitmeyecek herhangi bir sıfatla yakıştırma yapamaz. Kişi kendisine nasıl davranılacağına, hitap edileceğine kendisi karar verir, neyden hoşlanıp hoşlanmayacağına da, zaten normali budur. Burada yazdıklarım, paylaşımlarım ilginizi çekerse zaman içinde diyalog zaten kurulur, uymazsa da görmezden gelirsiniz olur biter. Dolayısıyla bana herhangi bir sıfat yakıştırmak haddinize değil. Ben sizin kahvehane, mahalle arkadaşınız değilim. Haa bana ben sizi uyardığım halde avukat demek sizi mutlu edecekse her yerde diyebilirsiniz ama bu sadece sizin hadsiz biri olduğunuzu gösterir. Bu başlık altında şimdiye kadar yazdıklarımda haddimi aştığım bir yer var ise eleştirebilir veya karşılığını verebilirsiniz. Lakin laf ebeliği yapmamanızı rica edeceğim de boşuna beklenti olduğunu gördüm bunun da.. İlk paragrafta yazdım zaten. Olsun en azından siz de biz de eğleniriz.

Sizinle müzakere dilimiz, tavrımız uymuyor. Olan biten ortada iken bunu görmek istemiyorsanız da bu sizin sorununuz. Adamın blokladıklarının kendisiyle ilgili yorumları umurunda olmadığı gibi bu kimsenin de derdi değil, benim hiç değil. Şu son mesajınızdan sonra laf ebeliği kıvamında yazacağınız her şey ancak ferahlık verir. Şimdiden teşekkürler.

Siz önce benim vardığım sonuca nasıl ulaştığımı sorguluyorsunuz, "olayın sırayla gelişimi" diyorsunuz, zaten kaynağım orası olduğu için mesajları numara sırasıyla yazınca da dediklerinizin ne kadar dayanaksız olduğu ortada olduğu halde yine laf ebeliği çabası.
Tahlile senin ifadenle başladığım için, sondan başa doğru gittim, hiç bir cevabı es geçmeden.

Dolayısıyla bana herhangi bir sıfat yakıştırmak haddinize değil. Ben sizin kahvehane, mahalle arkadaşınız değilim.
Forumun sınırlarını sen belirlemiyorsun. Kendisine "Emin ol" denmesi ağırına giden yürüyen egoya, "normal değilsiniz, psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim" diyen kişiye "terbiyesiz" diyen kişiyi savunuyorsun, avukatlığını yapıyorsun. Kahve/mahalle arkadaşlığıyla ilgisi yok bunun, ne olduğunu söylemem için reelde tanışmamıza gerek yok.

C-3PO_droid.webp

Kendisi 3CPO benim çok sevdiğim karakterlerden birisi. 10.000'den fazla iletişim kodunu bilmektedir. 6 milyonun üzerinde lisan, lehçe, kod ve her kültürdeki nezaket kurallarınıbilmektedir.

baskisiz-bos-teneke-17-kg-500x500.webp

Bu da 17 litre boş teneke. Ne dil bilir ne yol bilir ne yordam. Konuşamaz. Vurursan susmaz. Baş ağrıtır. Ne zaman ki vurmazsan o zaman sesini keser.
ARTIK BOŞ TENEKELERE VURUP DA SES ÇIKARMAYALIM. LÜFTEN.

176823 eklentisini görüntüle
Kendisi 3CPO benim çok sevdiğim karakterlerden birisi. 10.000'den fazla iletişim kodunu bilmektedir. 6 milyonun üzerinde lisan, lehçe, kod ve her kültürdeki nezaket kurallarınıbilmektedir.

176824 eklentisini görüntüle
Bu da 17 litre boş teneke. Ne dil bilir ne yol bilir ne yordam. Konuşamaz. Vurursan susmaz. Baş ağrıtır. Ne zaman ki vurmazsan o zaman sesini keser.

Kesinlikle - özellikle bir yaşa geldikten sonra bazı insanlara cevap vermemeyi iyice benimsedim hatta benim için varlıkları yoklukları bir. Hoşuma gitmeyeni ister bloklarım ister hayatımdan çıkarım atarım. Kimseye de hesap vermek zorunda değilim (kimse değil).

Ooo saz arkadaşları toplanmış, sefalar getirmiş.

Hoşuma gitmeyeni ister bloklarım ister hayatımdan çıkarım atarım. Kimseye de hesap vermek zorunda değilim (kimse değil).
"Hesap verme" kısmına gelmene gerek yok. Hesap soran yok çünkü. Sizin kimi blokladığınızdan forum üyelerine ne? Blokluyosan blokla geç. (barrios abiniz "blokladım" dediği kişilerin gönderilerini okuyup onlara laf çarpıtan modda gönderiler giriyor. Böyle komik olmayın mesela. Blokladığınız kişiyi arkanızda bırakın).

176823 eklentisini görüntüle

176824 eklentisini görüntüle
Evet. Başka bir deyişle, trolleri beslerseniz semirirler. Trollere ilgi gösterilmemesi gerekir, benim farkına varır varmaz bloklama sebebim de bu zaten.
Üstelik bu başlıktaki atarlı arkadaşı ben bir başka üyeye gösterdiği tavrın sonrasında blokladım, doğrudan benimle olan iletişimi yüzünden bile değil. Kulaktan dolma bilgisiyle birilerinin vokal tekniği hakkında atıp tutarken bir başka üye kendisine teknik bir açıklama yaptı ve saçmaladığını ifşa etti.
Bununla başa çıkamadı ve derhal saldırmaya başladı. Ben de o mesajın ardından blokladım zaten. Ahkam kestiği konuların hiçbirine ilişkin sahici deneyimi-birikimi olan birisi değil. Laf çok, icraat yok anlayacağınız 🤣
Tabii doğru düzgün moderasyonun olduğu hiçbir forumda, bu kadar çok üyeye atarlanan kişilere tolerans gösterilmez; zaten on kere atılrlar..

Evet. Başka bir deyişle, trolleri beslerseniz semirirler. Trollere ilgi gösterilmemesi gerekir, benim farkına varır varmaz bloklama sebebim de bu zaten.
Üstelik bu başlıktaki atarlı arkadaşı ben bir başka üyeye gösterdiği tavrın sonrasında blokladım, doğrudan benimle olan iletişimi yüzünden bile değil. Kulaktan dolma bilgisiyle birilerinin vokal tekniği hakkında atıp tutarken bir başka üye kendisine teknik bir açıklama yaptı ve saçmaladığını ifşa etti.
Bununla başa çıkamadı ve derhal saldırmaya başladı. Ben de o mesajın ardından blokladım zaten. Ahkam kestiği konuların hiçbirine ilişkin sahici deneyimi-birikimi olan birisi değil. Laf çok, icraat yok anlayacağınız 🤣
Tabii doğru düzgün moderasyonun olduğu hiçbir forumda, bu kadar çok üyeye atarlanan kişilere tolerans gösterilmez; zaten on kere atılrlar..
Yine bu tarz bir arkadaşa, bir ok bildiğin yok dediğim için uyarı yemiştim… hatta bu arkadaş bile olabilir…
Aynı şekilde bu arkadaş da birçok kere aynı kelimeyi kullandı. Hala birşey olmadı…
Acaba mı….. diyorum 😂😂
Adminlerin de canı sıkılabilir sonuçta.

Üyemiz blokladığı kişi ile ilgili hükümlerde bulunmaya devam ediyor. E ben ne anladım bu bloktan? "Blokla geç" değil mi? Yok. Kuyruk acısı vahim bir konu.

Halen "şundan bundan blokladım" tarzı yazıyor. Birisi söylesin lütfen, kendisinin kimleri blokladığı kimsenin umrunda değil. Bunu öneme haiz bir konu olarak anlatınca komik oluyor, en baştan beri vurguladığım yer bu.

Ona "atarlanan" değil de, "uzun süre burada yazmaktan dolayı "ağalaşmış" kişileri bozan" desek daha doğru. "Blokladım" şovunu yapmayı çok seviyor ama kendini tutamayıp "engellenmiş içeriği göster" butonuna da sık sık basıyor. O sebeple hakkımdaki asılsız iddiasına yine de cevap vericem.

Kulaktan dolma bilgisiyle birilerinin vokal tekniği hakkında atıp tutarken bir başka üye kendisine teknik bir açıklama yaptı ve saçmaladığını ifşa etti.
Oradaki saz arkadaşın, "öğreten adam" moduna girip (bunu sıkça yapıp turkrock'ı egosunu tatmin etme aracına dönüştürmüş biri daha var, acaba kim?) kendinden geçmek için benim taa 15 yıl önce şan dersinde gördüğüm temel şan teorisi anlattı uzun uzun. Ayrıca benim "mix ses hilesi" dediğim şeye olmayan bir şey gibi bahsetti. Passagio yapmada kendini geliştirmiş bir vokal sesindeki göğüs/kafa oranına ses tellerini ne kadar gerebildiği oranında hükmedebilir. Zaten bu yüzden "heady mix", "chesty mix" gibi, sesteki göğüs sesinin oranından bahseden kavramlar var. Bunları bilmesine rağmen, bahsettiklerim gerçekte yokmuş, ben 2-3 tane yt şan videosu izleyip gelmişim gibi muamele etti, (bunun sebebi de, daha öncesinde Kahler köprülerin diğer köprülere oranca ender olmadığını söyleyince kendisini bozmam. "Kan davası" kafası var yani).

Aynı şekilde bu arkadaş da birçok kere aynı kelimeyi kullandı. Hala birşey olmadı…
Ben hiç bir zaman "bir b.k bilmiyosun" gibisinden insan küçümsemem. Yanlış biliyorsa arkasını getirerek, temellendirerek düzeltirim. O da yanlış bilmesin diye. Bunu yaparken bi zevk almıyorum. Ama sen hep "saçmalıyorsun", "bir şey bilmiyorsun" diyip orada kaldın. Savunduğun şeyi temellendirememek acıklı bir durum. Ayrıca, "gitarımdan garip sesler gelmeye başladı, acaba ömrü mü bitiyor" diyen genç bir arkadaşa "çalmayı beceremiyosanız çalmayın" gibisinden ukalalık ve üstencilik dolu yorumlarda bulunan biri olarak bunu söyleyebilecek son kişisin bu forumda. Çocuk "daha önce amfiden gelmeyen sesler"den bahsediyor, bizimkinin söylediği şey "çalmayı beceremiyosanız çalmayın". Kardeş konu elemanın gitara ne seviyede yeteneği olduğu değil ki? Mantık yerlerde.

İspatla. O kelimeyi içeren mesajım varsa alıntıla. Hadi. Ama yapamazsan, yaptırımı ne olsun böyle üyeler hakkında söylemediği şeyi söyledi demenin?

Son düzenleme:

Geri