Birinin kendisine hitapta rica ile seviye istemesine sarcasm (alaycılık - dalga geçerek) ile cevap vermek normal mi ?? Mevzu "Emin ol" kelimesine takılınmasıysa karşınızdakini sarcasm ile değil uygun bir dille eleştirebilirdiniz, en basiti "bunda takılacak bir şey yok" diyip, kastınızı ifade ederdiniz, alay ederek cevap vermek sizin
TERCİHİNİZ.. Bu
ricanın nesi garip geldi, yeni tanıştığın (burada da nickler üzerinden sosyal bir tanışıklık olduğunu düşünerek) biri ile gereksiz samimiyette konuşmamanızın rica edilmesi asıl sizin egonuzu mu zedeledi. Önce makaramı yapayım, karşımdakine "
normal değilsin", "
narsistsin" gibi saçma sapan teşhisler koyup diyeceğimi diyeyim, sonra "konuyu kapatalım demiştim" diyip hala laf uzatayım.. Zeytinyağı gibi üste çıkayım, edecek lafım kalsın.. Ya bi yürüyün ya..
Hatanın nerede başladığı ortada, okuduğunu anlamayana da diyecek lafım da vaktim de yok.. Adam dümdüz hakaret sayılacak lafa karşılık yine kibarlık yapıp seviyesini bozmuyor. Azıcık adil olun diyeceğim de öyle bir beklentim de maalesef yok.. Avukatı mıyım, asla, zaten ihtiyacı da yok.. Bunca yıldır birebir tanıdığım bir kaç arkadaşım için belki 2-3 kere böyle diyaloglara girmişimdir. Sadece
laf ebeliğinden hoşlanmıyorum, bir de yazmakta herkes özgür... Bu konuda da diğerleri "diğerleri" olarak kalsın.. Klavye başından fake testesteron okumak istemiyorum.. Kimseye aptal saptal sıfatlar takacak ta değilim.
Anonim hesaplar takılmayın dediğiniz bu forumda 2003'ten beri varım (2006'da da masterofmasters nickiyle) ve haksız yere banlandığım halde hala bulunma sebebim bilgisini, yorumunu beğendiğim insanların olması, ofis ortamında müzikle ilgimi koparmamak.. Evimde kızım bu forumdan Ankara'dan hiç tanımadığım bir arkadaşın hediye (karşılıksız demek daha doğru) gönderdiği mikrofonla hala şarkı söylüyor, kutusuyla gönderdi (
@J-P selam olsun, hala forumda). Ben bu forumdan genç bir arkadaşa, galiba Çanakkale'deydi (Kargoda İzmir-Çanakkale durumu vardı) elimde olan aynı iki prosesörden birini telefonda iki cümlesinin karşılığında verilmeyecek ucuz bir fiyata verdim, babası aradı, aynı konuşmada belki 3-4 kere teşekkür etti.. Bilgi olarak ta çokca yardım ettiğim, yardım aldığım oldu.. Velhasıl anonim dediğiniz hesaplar 4-5 yıllık olunca ilişkiler gelişiyor..
Forumların güzelliği yazdıklarımızdan ibaret olmamız, hepimiz sadece yazdıklarımız kadarız..