Sena Şener'in 110 bin like alan elektro gitar performansı hakkında ne düşünüyorsunuz

Hocam siz cidden normal değilsiniz.
İletişim 101, ilk ders diye tahmin ediyorum ? 🤣

Benim size tavsiyem, sanal ortamda sözcüklerinizi daha dikkatli seçmeniz olur. Alaycılık-mizah... filan bunlar iletişimin içierisinde var olan şeyler. İletişim kazaları da internette her zaman olur.
Ama yazılan şeyler burada kalıyor ve bazılarını geri almak daha zor olabiliyor.
Gerisini geçelim, daha fazla polemiğe gerek yok bu noktada.

Okumamışı Kuştepe’de Maalle Abisi olup buranın namusu bizden sorulur der, mahalleye girene sen hayırdır gardaş der; okumuşu, azıcık entelektüel kapasitesi olan da forumlara sözlüklere girip ben en iyi bilirim diye ego kasar, gelene geçene kendi lisanı ile sen hayırdır gardaş der. Al sana özeti.
Bu arada flight case yaptıracak bir lokasyon biliyor musunuz amfiler için 😂

110k beğeni ve forumda kısa sürede en az 3 sayfalık entry. 1 adet didişme de bonus.

Bana kalırsa bazı şeyleri doğru yapmış bu hanımefendi demek ki.

Saatler harcayıp en detaylı ve derin bilgiyle gidip 1080p 40 tane amfi gitar pedal videosu çekilse toplasan hepsi 110k beğeni almaz. Mümkün değil.

3-5 dakika tappingli slidelı envai çeşit teknikle doğaçlamalar yapılsa 1000 beğeni ancak şans eseri alınır.

Fakir fukara binbir zahmetle öyle teknik öyle harikalar sololar yüklüyor, ağzım açık izliyorum, ama 300 beğeni alıp hevesi kursağında terki diyar ediyor.

Zamanın ruhu böyle demek ki. Kendisini tebrik ediyorum.

Bilgiye bilgiyle karşılık verilir. Üsluba dikkat edelim diye rica ile gelene de aynı üslupla cevap verilir, sarcasm'la değil.

Birinin şahsen tanımadığı birisinin akıl sağlığıyla ilgili "siz cidden normal değilsiniz" yazması, şizofreni, paranoya, bipolar ya da otistik gibi anormallik teşhisi koyması değil midir? "Narsist" yazması üstelik eğitimli olduğunu iddia edip bunları forumda herkesin okuyabileceği şekilde yapması hiç hoş değil, üstelik bu mesajlar beğeni de almış.. En kibarca yorumum sadece yazık..

Yahu adamın yazdığı bir cümle sayesinde ne demek istedi, neyi kastediyor diye unuttuğum teoriyi baştan kurcalıyorum, farkında olmadığım şeyler öğreniyorum. Ha benim cv'mde fena değildir ama bilirim @barrios benden çok daha focusdur, bilgilidir, kondüsyonludur.. Keşke daha çok vaktim olsa, Kadıköy'de filan kahvesini ısmarlasam, arkadaşlık etsem, beraber müzikte ilerlesem.. Hem akranım sayılır, hem de müziğe bakışımız çok benzer. Bir kere denk getirebildik, 10 yıl olmuştur belki, bir turkrock toplantısında, gitar hastası bireyler olarak bildiğimiz konuları konuştuk, o kadar adam arasında aynı dili bu seviyede konuşabildiğin birini bulmak müthiş keyif.. Çok yıllar evvel burada bir sohbetimizde ben sevdiğim gitaristin en sevdiğim şarkısı şudur dedim, bana o şarkıda şu pedalı kullanıyor, sadece o şarkı için artık üretilmeyen o pedaldan stoğu var diye cevap yazdı, bunun gibi çok karşılıklı pasımız vardır.. Kusura bakın ya da bakmayın, yıllarını bu işlere samimiyetle vermiş birisi Sol Majörün arızalarını kafadan sayamayacak adamın "bence" kılıfından ibaret egolu mesajlarını okumak zorunda değil.. Engelledikleri hep olmuştur, geneli de böyle üyelerdir. Üslup esastan önce gelir.

Bu arada teori esasında matematiktir biraz da, bir noktadan (mesela modları kavradıktan) sonra ciddi enerji tüketmen gerekir anlamak, uygulamak, ilişkileri estetik kullanabilmek için. Bu çabayı da ancak bundan zevk alanlar verir.. Kimileri şablon ezberler, 3-5 gamla, bir kaç trickle ömrünü geçirir, kimileri gitarın klavyesini organı gibi kullanır, yolda yürürken nota sayar.. Burada böyle başka üyeler de vardı, hala da var, artık seyrek yazanlar, 17-18 yaşında müthiş çalanlar, banlananlar vs vs.. Uzattıysam affola..

Hocam siz cidden normal değilsiniz.Gerçekten söylüyorum amacım kimseye hakaret saygısızlık vs hiçbir zaman değildi şuanda da değil.Derdiniz üslup ve o 15 yaşındaki gitarist kızsa açıklamama izin verin.Ben yine de kendimi açıklayayım:

1-O kıza hiçbir kötü bir şey söylemedim ailesi destekleyen ders alan ekipmanların en iyisini alan genç bir insanın gitarda iyi seviyeye gelmesinin absürt bir şey olmadığını söyledim.Kız kötü çalıyor demedim yeteneksiz demedim bunu ima bile etmedim.

2-"Kanka üslubu"
Kendiniz diyorsunuz ismi cismi belli olmayan bir anonim hesap sadece oradaki "emin ol" yazısına takılmanız ve ardından "ben 35 yıl gitar çaldım üniversitede ders verdim ders veririm siz kimsiniz en iyisini ben bilirim" tarzından bir şeyler yazmanız cidden normal değil.Hani ben cidden diyorum kendiniz o kadar dediğiniz gibi üniversitede ders veren 35 yıl deneyimli birisiyseniz neden burada forumdaki anonim ismi cismi belli olmayan "emin ol" yazısına takılıp deliriyorsunuz.Şuanki yazınızdan bile buram buram narsizm akıyor bana laf attığınız yerde aslında kendinize laf atıyorsunuz konuyu değiştirip beni "kanka üslübu" denilen şeyden vurmaya çalışıyorsunuz.Cidden bir lafa bu kadar takılmanız sizde bir şeylerin normal olmadığını gösterir.

Bilgiye bilgiyle karşılık verilir. Üsluba dikkat edelim diye rica ile gelene de aynı üslupla cevap verilir, sarcasm'la değil.

Birinin şahsen tanımadığı birisinin akıl sağlığıyla ilgili "siz cidden normal değilsiniz" yazması, şizofreni, paranoya, bipolar ya da otistik gibi anormallik teşhisi koyması değil midir? "Narsist" yazması üstelik eğitimli olduğunu iddia edip bunları forumda herkesin okuyabileceği şekilde yapması hiç hoş değil, üstelik bu mesajlar beğeni de almış.. En kibarca yorumum sadece yazık..

Yahu adamın yazdığı bir cümle sayesinde ne demek istedi, neyi kastediyor diye unuttuğum teoriyi baştan kurcalıyorum, farkında olmadığım şeyler öğreniyorum. Ha benim cv'mde fena değildir ama bilirim @barrios benden çok daha focusdur, bilgilidir, kondüsyonludur.. Keşke daha çok vaktim olsa, Kadıköy'de filan kahvesini ısmarlasam, arkadaşlık etsem, beraber müzikte ilerlesem.. Hem akranım sayılır, hem de müziğe bakışımız çok benzer. Bir kere denk getirebildik, 10 yıl olmuştur belki, bir turkrock toplantısında, gitar hastası bireyler olarak bildiğimiz konuları konuştuk, o kadar adam arasında aynı dili bu seviyede konuşabildiğin birini bulmak müthiş keyif.. Çok yıllar evvel burada bir sohbetimizde ben sevdiğim gitaristin en sevdiğim şarkısı şudur dedim, bana o şarkıda şu pedalı kullanıyor, sadece o şarkı için artık üretilmeyen o pedaldan stoğu var diye cevap yazdı, bunun gibi çok karşılıklı pasımız vardır.. Kusura bakın ya da bakmayın, yıllarını bu işlere samimiyetle vermiş birisi Sol Majörün arızalarını kafadan sayamayacak adamın "bence" kılıfından ibaret egolu mesajlarını okumak zorunda değil.. Engelledikleri hep olmuştur, geneli de böyle üyelerdir. Üslup esastan önce gelir.

Bu arada teori esasında matematiktir biraz da, bir noktadan (mesela modları kavradıktan) sonra ciddi enerji tüketmen gerekir anlamak, uygulamak, ilişkileri estetik kullanabilmek için. Bu çabayı da ancak bundan zevk alanlar verir.. Kimileri şablon ezberler, 3-5 gamla, bir kaç trickle ömrünü geçirir, kimileri gitarın klavyesini organı gibi kullanır, yolda yürürken nota sayar.. Burada böyle başka üyeler de vardı, hala da var, artık seyrek yazanlar, 17-18 yaşında müthiş çalanlar, banlananlar vs vs.. Uzattıysam affola..
Teşekkürler.
Evet, "engellediklerim hep oldu, geneli de gerçekten böyle üyeler".
Geldiğim yaş ve deneyim itibariyle kimsenin onayı umurumda değil. O yüzden bloklamaya da devam edeceğim. Saygı zorla öğrenilmiyor.
Üstelik, bundan sonra sadece çirkefleşip saldırganlaşanları değil, pasif-agresif davranıp ortalığa laf sallayan, kendisi yazacak cesareti bulamadığı için o ortaya laf sallayanları beğenen arkadaşları da bloklayacağım. Adios...

Tabii bu arada aklıma bir soru da geliyor: Benim tarafımdan bloklanmayı kim niye bu kadar kafasına takıyor ki?
Sen de beni blokla ve geç yahu?
Daha da önemlisi, bu tipler onları sadece benim blokladığımı mı sanıyor? Hayır, benim sadece bunu açıkça söyleme huyum var. Hepsi bu.

Bu devirde herhangi bir konuda herkes istediğini beyan edebiliyor zaten. Ama deneyimi olmayan arkadaşların da deneyimliymiş gibi ciddiye alınma talebi bana çok gülünç geliyor. Adam gitar icrası konusunda yorum yapıyor, bozuk entonasyonu duymaktan aciz, "ne şiş yansın ne kebab" tarzında mesajlar atıyor. Politik doğruculuk 101.

Bir diğeri shred gibi teknik bir konuda ahkam kesiyor, "shred çalma konusunda ne deneyimin var?" desen hiçbir şey yok ortada. Avatarı var sadece 🤣 Blokladım diye de karalar bağladı, başlık başlık geziyor anladığım kadarıyla...

Şuna ne demeli? Tümüyle paylaşıma dayalı bir forumda, sadece mesaj attığın için bile birileri rahatsız oluyor.

Ne komiktir, "politik doğruculuk" doğruluğu da, dürüstlüğü de bitirdi. Artık kimseye hatası söylenemiyor. Zamanın ruhu bu.
Gördüğümde kadarıyla bu devirde terbiye aramak-beklemek de gerçekçi değil artık.
Çünkü terbiye, ancak hatası yüzüne söylendiğinde bunu içerlemeden kabul edebilecek olgunluktaki insanlarda oluyor. Bu da bir kuşak meselesi. Benim yetiştiriliş şeklime göre, insana eksiğini-hatasını söylemek değil, söylememek ayıptır.
Neden ? Herşeyden önce dürüst değildir de ondan.

Not: "Narsistsin", "normal değilsin" gibi şeyler yazacak kadar kendini kaybeden arkadaşları uyarmakla yetindim; çünkü onların hayat tecrübesi edinmesine ben vesile olmak istemiyorum. Ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor, ama neticede ben de bir ebeveynim ve o kendini bilmeyen genç arkadaşların da yaşına verdim.
Ama bunlar hayatlarında gerçek bir narsistik kişilik bozukluğu olgusuna, empatiden yoksun gerçek bir sosyopata filan denk gelirlerse hanyayı-konyayı görürler.

Tabii bu arada aklıma bir soru da geliyor: Benim tarafımdan bloklanmayı kim niye bu kadar kafasına takıyor ki?
Cevap vereyim, hiç kimse. Ama sen üyelerin "barrios benim yazdıklarımı görüyo mu acaba?" diye düşündüğünü düşünüyosun heralde ki, blokladığını belirtiyosun blokladığında. (Oysa ki senin kimi blokladığından bize ne?). Ben de bu davranışın barındırdığı komediyi belirtiyorum.

Bir diğeri shred gibi teknik bir konuda ahkam kesiyor, "shred çalma konusunda ne deneyimin var?" desen hiçbir şey yok ortada. Avatarı var sadece 🤣
Beni engellemişti, yani kendisi için geçmişte kalmam lazım. Ama halen hakkımda yazıyor. Engellemesine rağmen yazdıklarıma cevap veriyor bu nasıl bir engelleme bunu da anlamadım. Epey çelişkili. Yazsın. Verecek cevabım var. 20'li yaşlarımı Moore, Gilbert, Angelo dinleyerek (ve çalmaya çalışarak diyeyim) yemiş biriyim. "Ahkam kesiyor" dediği de, shred hakkında fikir belirten tek gönderim, Angelo'nun alternate hız rekorunu (bana göre) elinde tutması. Varsa karşıt fikrin gönder, yeni bir shredçi görmüş olayım. Ama yok ya, mağdura yatmak daha kolay. Foruma 20 yıldır gönderi girince, şakşakçın da bol oluyor zaten.

Not: "Narsistsin", "normal değilsin" gibi şeyler yazacak kadar kendini kaybeden arkadaşları uyarmakla yetindim; çünkü onların hayat tecrübesi edinmesine ben vesile olmak istemiyorum. Ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor, ama neticede ben de bir ebeveynim ve o kendini bilmeyen genç arkadaşların da yaşına verdim.
Ama bunlar hayatlarında gerçek bir narsistik kişilik bozukluğu olgusuna, empatiden yoksun gerçek bir sosyopata filan denk gelirlerse hanyayı-konyayı görürler.
Konuyu kapatalım uzamasın kötü yerlere gidecek dememe rağmen hala daha bana alttan alttan laf sokmaya çalışıp manipülatif davranıp üstüne "hayat tecrübesi edinmesine vesile olmak istemiyorum" diyerek beni alttan alttan tehdit ediyorsunuz.Bu da sizin ne kadar olgun bir insan olduğunuzu gösteriyor 🙂 İnsanlar sadece görüşlerini belirtmesine rağmen onların laflarını çarpıtıp küçümseyip egoistçe paragraflar yazıyorsunuz.

Klasik taktikler önce küçümse.sonra manipüle et ardından "ben olgun bir ebeveynim hayat tecrübesi edinmenize vesile olmayım genç arkadaşlar" tarzından tehditvari cümleler söyle.Utanmadan paragraf paragraf bana laf yazıyorsunuz Önceki mesajlarda benim "cahil cühela komedyen" olduğumu ima ediyordunuz küçük düşürmeye çalışıyordunuz hala da aynısını yapıyorsunuz kaldı ki ben size hakaret etmediğimi ve baştan öyle bir amacım dahi olmadığını söyledim ilk mesajımdan itibaren öyle bir şey asla olmadı ama siz naptınız olayları çok basit laflarımı çarpıtıp egolandınız.Ortada hakaret kötü bir söz vs yokken kendi kendinize polemik oluşturdunuz.
Size sadece davranışlarınızın normal olmadığını narsistik eğilimlerde bulunduğunuzu ve ego sorunları yaşadığınızı düşünüyorum bunu söylerken size hakaret imasında bulunmadım bu bir insana sende soğuk algınlığı var diye tahmin ediyorum demek ile aynı şey.Bunlara rağmen siz bana paragraf paragraf sıkılmadan bıkmadan laflar yazdınız laf sokmaya çalıştınız hala da devam ediyorsunuz.İnanın bana beni eleştirdiğiniz şeyleri kendiniz yapıyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz diğer kullanıcıların mesajlarına bakarsanız aynı düşünce de olmadığımı göreceksiniz.

Bana haksız yere terbiyesiz imasında bulunmuştunuz önceki mesajlarınuzda ama emin olun buradaki terbiyesizin kim olduğunun herkes farkında.

Bu da son mesajım daha da ne cevap gelirse gelsin bir şey yazmayacağım.İyi forumlar iyi eğlenceler herkese.

Giyim kuşam bizi alakadar etmemeli. Zaman iğrenç bir zaman, neyi iyi yaptığın veya yaptığının ne kadar sanatsal olduğunun bir değeri yok. Ne yapıyorsak ne dinliyorsak kendimize. Sanat sanat içindir.

Konuyu kapatalım uzamasın kötü yerlere gidecek dememe rağmen hala daha bana alttan alttan laf sokmaya çalışıp manipülatif davranıp üstüne "hayat tecrübesi edinmesine vesile olmak istemiyorum" diyerek beni alttan alttan tehdit ediyorsunuz.Bu da sizin ne kadar olgun bir insan olduğunuzu gösteriyor 🙂 İnsanlar sadece görüşlerini belirtmesine rağmen onların laflarını çarpıtıp küçümseyip egoistçe paragraflar yazıyorsunuz.

Klasik taktikler önce küçümse.sonra manipüle et ardından "ben olgun bir ebeveynim hayat tecrübesi edinmenize vesile olmayım genç arkadaşlar" tarzından tehditvari cümleler söyle.Utanmadan paragraf paragraf bana laf yazıyorsunuz Önceki mesajlarda benim "cahil cühela komedyen" olduğumu ima ediyordunuz küçük düşürmeye çalışıyordunuz hala da aynısını yapıyorsunuz kaldı ki ben size hakaret etmediğimi ve baştan öyle bir amacım dahi olmadığını söyledim ilk mesajımdan itibaren öyle bir şey asla olmadı ama siz naptınız olayları çok basit laflarımı çarpıtıp egolandınız.Ortada hakaret kötü bir söz vs yokken kendi kendinize polemik oluşturdunuz.
Size sadece davranışlarınızın normal olmadığını narsistik eğilimlerde bulunduğunuzu ve ego sorunları yaşadığınızı düşünüyorum bunu söylerken size hakaret imasında bulunmadım bu bir insana sende soğuk algınlığı var diye tahmin ediyorum demek ile aynı şey.Bunlara rağmen siz bana paragraf paragraf sıkılmadan bıkmadan laflar yazdınız laf sokmaya çalıştınız hala da devam ediyorsunuz.İnanın bana beni eleştirdiğiniz şeyleri kendiniz yapıyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz diğer kullanıcıların mesajlarına bakarsanız aynı düşünce de olmadığımı göreceksiniz.

Bana haksız yere terbiyesiz imasında bulunmuştunuz önceki mesajlarınuzda ama emin olun buradaki terbiyesizin kim olduğunun herkes farkında.

Bu da son mesajım daha da ne cevap gelirse gelsin bir şey yazmayacağım.İyi forumlar iyi eğlenceler herkese.
Hocam boşver

Birinin kendisine hitapta rica ile seviye istemesine sarcasm (alaycılık - dalga geçerek) ile cevap vermek normal mi ?? Mevzu "Emin ol" kelimesine takılınmasıysa karşınızdakini sarcasm ile değil uygun bir dille eleştirebilirdiniz, en basiti "bunda takılacak bir şey yok" diyip, kastınızı ifade ederdiniz, alay ederek cevap vermek sizin TERCİHİNİZ.. Bu ricanın nesi garip geldi, yeni tanıştığın (burada da nickler üzerinden sosyal bir tanışıklık olduğunu düşünerek) biri ile gereksiz samimiyette konuşmamanızın rica edilmesi asıl sizin egonuzu mu zedeledi. Önce makaramı yapayım, karşımdakine "normal değilsin", "narsistsin" gibi saçma sapan teşhisler koyup diyeceğimi diyeyim, sonra "konuyu kapatalım demiştim" diyip hala laf uzatayım.. Zeytinyağı gibi üste çıkayım, edecek lafım kalsın.. Ya bi yürüyün ya..

Hatanın nerede başladığı ortada, okuduğunu anlamayana da diyecek lafım da vaktim de yok.. Adam dümdüz hakaret sayılacak lafa karşılık yine kibarlık yapıp seviyesini bozmuyor. Azıcık adil olun diyeceğim de öyle bir beklentim de maalesef yok.. Avukatı mıyım, asla, zaten ihtiyacı da yok.. Bunca yıldır birebir tanıdığım bir kaç arkadaşım için belki 2-3 kere böyle diyaloglara girmişimdir. Sadece laf ebeliğinden hoşlanmıyorum, bir de yazmakta herkes özgür... Bu konuda da diğerleri "diğerleri" olarak kalsın.. Klavye başından fake testesteron okumak istemiyorum.. Kimseye aptal saptal sıfatlar takacak ta değilim.

Anonim hesaplar takılmayın dediğiniz bu forumda 2003'ten beri varım (2006'da da masterofmasters nickiyle) ve haksız yere banlandığım halde hala bulunma sebebim bilgisini, yorumunu beğendiğim insanların olması, ofis ortamında müzikle ilgimi koparmamak.. Evimde kızım bu forumdan Ankara'dan hiç tanımadığım bir arkadaşın hediye (karşılıksız demek daha doğru) gönderdiği mikrofonla hala şarkı söylüyor, kutusuyla gönderdi (@J-P selam olsun, hala forumda). Ben bu forumdan genç bir arkadaşa, galiba Çanakkale'deydi (Kargoda İzmir-Çanakkale durumu vardı) elimde olan aynı iki prosesörden birini telefonda iki cümlesinin karşılığında verilmeyecek ucuz bir fiyata verdim, babası aradı, aynı konuşmada belki 3-4 kere teşekkür etti.. Bilgi olarak ta çokca yardım ettiğim, yardım aldığım oldu.. Velhasıl anonim dediğiniz hesaplar 4-5 yıllık olunca ilişkiler gelişiyor..

Forumların güzelliği yazdıklarımızdan ibaret olmamız, hepimiz sadece yazdıklarımız kadarız..

Son düzenleme:
Birinin kendisine hitapta rica ile seviye istemesine sarcasm (alaycılık - dalga geçerek) ile cevap vermek normal mi ?? Mevzu "Emin ol" kelimesine takılınmasıysa karşınızdakini sarcasm ile değil uygun bir dille eleştirebilirdiniz, en basiti "bunda takılacak bir şey yok" diyip, kastınızı ifade ederdiniz, alay ederek cevap vermek sizin TERCİHİNİZ.. Bu ricanın nesi garip geldi, yeni tanıştığın (burada da nickler üzerinden sosyal bir tanışıklık olduğunu düşünerek) biri ile gereksiz samimiyette konuşmamanızın rica edilmesi asıl sizin egonuzu mu zedeledi. Önce makaramı yapayım, karşımdakine "normal değilsin", "narsistsin" gibi saçma sapan teşhisler koyup diyeceğimi diyeyim, sonra "konuyu kapatalım demiştim" diyip hala laf uzatayım.. Zeytinyağı gibi üste çıkayım, edecek lafım kalsın.. Ya bi yürüyün ya..

Hatanın nerede başladığı ortada, okuduğunu anlamayana da diyecek lafım da vaktim de yok.. Adam dümdüz hakaret sayılacak lafa karşılık yine kibarlık yapıp seviyesini bozmuyor. Azıcık adil olun diyeceğim de öyle bir beklentim de maalesef yok.. Avukatı mıyım, asla, zaten ihtiyacı da yok.. Bunca yıldır birebir tanıdığım bir kaç arkadaşım için belki 2-3 kere böyle diyaloglara girmişimdir. Sadece laf ebeliğinden hoşlanmıyorum, bir de yazmakta herkes özgür... Bu konuda da diğerleri "diğerleri" olarak kalsın.. Klavye başından fake testesteron okumak istemiyorum.. Kimseye aptal saptal sıfatlar takacak ta değilim.

Anonim hesaplar takılmayın dediğiniz bu forumda 2003'ten beri varım (2006'da da masterofmasters nickiyle) ve haksız yere banlandığım halde hala bulunma sebebim bilgisini, yorumunu beğendiğim insanların olması, ofis ortamında müzikle ilgimi koparmamak.. Evimde kızım bu forumdan Ankara'dan hiç tanımadığım bir arkadaşın hediye (karşılıksız demek daha doğru) gönderdiği mikrofonla hala şarkı söylüyor, kutusuyla gönderdi (@J-P selam olsun, hala forumda). Ben bu forumdan genç bir arkadaşa, galiba Çanakkale'deydi (Kargoda İzmir-Çanakkale durumu vardı) elimde olan aynı iki prosesörden birini telefonda iki cümlesinin karşılığında verilmeyecek ucuz bir fiyata verdim, babası aradı, aynı konuşmada belki 3-4 kere teşekkür etti.. Bilgi olarak ta çokca yardım ettiğim, yardım aldığım oldu.. Velhasıl anonim dediğiniz hesaplar 4-5 yıllık olunca ilişkiler gelişiyor..

Forumların güzelliği yazdıklarımızdan ibaret olmamız, hepimiz sadece yazdıklarımız kadarız..
Katılıyorum ben 22 yaşındayım barrios yani Tolga abi 2004 yılında bu foruma katılmış. Siz 2003'te katılmışsınız. Ne olursa olsun saygı çerçevesi dışında çıkmamalı, hem de bu tartışmanın sebebi ünlüler. Teori ve müzik tartışmasından iş kişisele geçmemeli

Adam dümdüz hakaret sayılacak lafa karşılık yine kibarlık yapıp seviyesini bozmuyor.
Avukatsın ama kötü bir avukat. Çünkü olayın sırayla gelişimine bakınca kimin buram buram ego koktuğu görülüyor.

Başlığı açan kişinin "dümdüz hakaret sayılacak laf" olarak gördüğün lafları şunlar:
Hocam siz cidden normal değilsiniz.
Psikoloji eğitimi almış birisi olarak sizin sadece bu cevabınızı dikkate alarak iyi bir psikoloğa görünmenizi ve özellikle sağlıklı bir ego gelişimi konusunda destek almanızı tavsiye ediyorum.

Ama bunu durup dururken sarfetmiyor, barrios rumuzlu kişinin "terbiye okulda öğrenilmez" dediği, kısaca "terbiyesiz" dediği gönderisinin üzerine söylüyor:
Özet: Terbiye okulda öğrenilmez, diplomayla kazanılmaz. Bazıları için de alması bir ömür sürer.

Peki barrios rumuzlu kişi bu kişinin "terbiyesiz" olduğuna nasıl vardı? Kendisine "Emin ol şöyle olmuştur böyle olmuştur" şeklinde bir cümle kurulduğu için. 20 yıldır forumda bulunan kişiye nasıl senli-benli konuşulabilir, "Emin ol" içeren cümle kurulabilir di mi? Akıl alır gibi değil vallahi.
Emin ol bu videodaki kız bir sürü de gitar müzik dersi almıştır.İyi çalmasına şaşırmamak lazım.

Geri