Selamlar,
Arkadaşlar, sitenin sahibi benim ve gerçekten reklam alsaydım bu kadar çok hit almazdım. Biraz mantıklı düşünelim, Turk Rock ne kadar kazanıyor olabilir? Siz ne kadar kazandığımı zannediyorsunuz? Biz reklamsız, komisyonsuz sadece ve sadece özkaynaklarımızla ilerleteceğimiz bir proje için hayaller kurarak geliştirdik fikirlerimizi. Şuanda 1 Radyo 1 Forum 1 webzine, 1 Alışveriş İlan Platformu ve 15 kişilik ekibimizle bu kadar uğraşıp birde üzerine üye klonlayıp kendimizi rezil edecek değiliz.
Birkaç arkadaşımız moderatör olmak istemiş. Bizde moderatörlük verelim dedik bu genç arkadaşlara, Sağ olsunlar, 10 15 tane hesap açıp sağdan soldan kullanıcı adlarını kopyalayıp, konular açmışlar, bu hesaplarla kendi aralarında sohbet bile ettirmişler. En komik yeri buydu birbirlerine PM bile atmışlar. Para versek bulamayız böyle bir ekip. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar! Neyse arkadaşları ve içeriklerini sitemizden uzaklaştırdık. Yeni nesil ilginç arkadaşlar.
Biz de bu sırada forumdaki sistem testlerimizi yapıyorduk. Neyse, forum açıldı, ilgili konular temizlendi. Bilginiz olsun, komplo teorilerine gerek yok, bizim paraya ya da gelire ihtiyacımız yok. Her şeyi kendi sunucularımdan karşılıyorum; reklama da ihtiyacım yok, ama iyi reklam aldık doğrusu.
Biz kendi kendine forum ve ilan alanı büyür diye bekletiyoruz. Üye artsın reklam alalım tıklasınlar para kazanalım derdimiz kesinlikle yok. Sizi temin ederim buna ihtyiacımızda yok. Şayet reklam alsak ve trafik bu konsept için maksimuma ulaşsa bile gelse gelse 1 asgari ücret gelir belki. Bunun yerine bi kaliteli reklamsız bir ortam istiyoruz. Kendi halinde büyüsün istiyoruz.
İlan kısmımız çok orjinal oldu, teklif bile verebiliyorsunuz. İncelemenizi öneririm.
ÖNEMLİ NOT: Bu klonlanmış kullanıcılar bize ulaşırsa, hesaplarını kendilerine iade edebiliriz.
Daha Detaylı sorusu olan varsa
İletişim adreslerimi bırakıyorum
T. Batuhan BULGURLULAR
instagram: tbbulgurlular
Cep: 532 494 3989
Ofis: 0212 428 4570
Ofis 2: 0850 532 6721
İyi forumlar herkese.