Bu soytarılık da ne? Biri forumu mu klonlamış?

Açıklamalar bana pek inandırıcı gelmedi. Yeni site açmışsınız ne ara, nereden yeni modlar buldunuz ve bunlar kendi kafalarına göre bu işleri çevirdi sizin de haberiniz olmadı.
Bence her şeyi siz yaptınız. Amaç da tam şu an yaşananlardı. Sitenizin reklamını, içeriğini kopyaladığınız sitenin kendisinde, bizzat kopyaladığınız kullanıcıların orjinallerine yaptırdınız. Çünkü kendiniz burada reklam amaçlı başlık açsanız spam olarak değerlendirilip silinebilirdi. Amaca ulaştığınıza göre kullanıcılar görevini tamamlamış oldu ve silindiler.

Selamlar,

Arkadaşlar, sitenin sahibi benim ve gerçekten reklam alsaydım bu kadar çok hit almazdım. Biraz mantıklı düşünelim, Turk Rock ne kadar kazanıyor olabilir? Siz ne kadar kazandığımı zannediyorsunuz? Biz reklamsız, komisyonsuz sadece ve sadece özkaynaklarımızla ilerleteceğimiz bir proje için hayaller kurarak geliştirdik fikirlerimizi. Şuanda 1 Radyo 1 Forum 1 webzine, 1 Alışveriş İlan Platformu ve 15 kişilik ekibimizle bu kadar uğraşıp birde üzerine üye klonlayıp kendimizi rezil edecek değiliz.

Birkaç arkadaşımız moderatör olmak istemiş. Bizde moderatörlük verelim dedik bu genç arkadaşlara, Sağ olsunlar, 10 15 tane hesap açıp sağdan soldan kullanıcı adlarını kopyalayıp, konular açmışlar, bu hesaplarla kendi aralarında sohbet bile ettirmişler. En komik yeri buydu birbirlerine PM bile atmışlar. Para versek bulamayız böyle bir ekip. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar! Neyse arkadaşları ve içeriklerini sitemizden uzaklaştırdık. Yeni nesil ilginç arkadaşlar.

Biz de bu sırada forumdaki sistem testlerimizi yapıyorduk. Neyse, forum açıldı, ilgili konular temizlendi. Bilginiz olsun, komplo teorilerine gerek yok, bizim paraya ya da gelire ihtiyacımız yok. Her şeyi kendi sunucularımdan karşılıyorum; reklama da ihtiyacım yok, ama iyi reklam aldık doğrusu.

Biz kendi kendine forum ve ilan alanı büyür diye bekletiyoruz. Üye artsın reklam alalım tıklasınlar para kazanalım derdimiz kesinlikle yok. Sizi temin ederim buna ihtyiacımızda yok. Şayet reklam alsak ve trafik bu konsept için maksimuma ulaşsa bile gelse gelse 1 asgari ücret gelir belki. Bunun yerine bi kaliteli reklamsız bir ortam istiyoruz. Kendi halinde büyüsün istiyoruz.

İlan kısmımız çok orjinal oldu, teklif bile verebiliyorsunuz. İncelemenizi öneririm.

ÖNEMLİ NOT: Bu klonlanmış kullanıcılar bize ulaşırsa, hesaplarını kendilerine iade edebiliriz.

Daha Detaylı sorusu olan varsa
İletişim adreslerimi bırakıyorum

T. Batuhan BULGURLULAR

instagram: tbbulgurlular
Cep: 532 494 3989
Ofis: 0212 428 4570
Ofis 2: 0850 532 6721

İyi forumlar herkese.
Hocam instagram hesabınıza baktım hiç yaptığınız sitededen bahsetmemişsiniz profilde link bile bırakmamışsınız sebep?

En orijinal tarafı hiç ilan olmaması sanırım 🤣

Öyle.. Dün fake üyelerin açtığı fake ilanlar vardı ama sanki.

Forumu işleten şahıs aşağıda kendi kendine yazıp çiziyor anladığım kadarıyla. Bakın da biraz trafik olsun sitesine.. Sevaptır..

Son düzenleme:
Öyle.. Dün fake üyelerin açtığı fake ilanlar vardı ama sanki.

Forumu işleten şahıs aşağıda kendi kendine yazıp çiziyor anladığım kadarıyla. Bakın da biraz trafik olsun sitesine.. Sevaptır..

Turkrock üyeleri hakkında dedikodular ve komplo teorileri üretiliyor gördüğüm kadarıyla. Başka konuşacak birşey yok tabii🙂
Kod yazan-site kuran arkadaşlar var filan ama, zamanın ruhunu anlayamamışlar.
Bu forum bir anomali. Rock müzik üzerine ve eski bir moda bir formatla oluşmuş bir yer burası. Trafiğini belli bir yaşın ÜZERİNDEKİ kullanıcılara borçlu.
Belli bir kuşakla birlikte bu forum kültürü de muhtemelen bitecek.
O nedenle yepyeni ve üstelik de rock müzik üzerine forum kurmak filan boşuna çabalar bu saatten sonra. Bir tane var işte, insanlar da oraya arada bir uğruyorlar. Ama çoğu aslında sosyal medya kullanıyor.
Besteci-müzisyen desteklemek filan gibi şeyler ise tümüyla hayal zaten. Yapay zeka devrinde artık insanların enstrüman öğrenmeye heves edip etmeyeceği şüpheli. 80'lerden beri Türkiye'de rock müziği takip ediyorum. Hiçbir zaman bir beste ve üretme patlaması yaşanmadı, ama az-çok zirveyi 90'lar tarzı rock ile Duman-Mor ve Ötesi kuşağında gördük. O da zaten popüler müziğin bir uzantısı. Bu kadar zaman içerisinde gerçek anlamda bir rock müzik piyasası-sektörü-endüstrisi oluşmadı ve oluşamazdı da. Çünkü çok seslilik kültürümüz buna müsait değil. O yüzden biz blues ve klasik müzikten beslenen rock müzik türlerini değil, yerel makamsal tınılar veya söze dayalı başka öğeleri (protest-folk) kullanan biçimlerde rock icra edebildik. Bu kadar oldu ve aslında bu da bitiyor. Sosyal medya ve internet ile dünya evimize gelince, youtube üzerinden gitar virtüözlerini biz de izlemeye başladıkça gerçeklik algımız bozuldu🙂 Televizyonu açıp yerli dizi izleyince gerçekliğe dönüyoruz🙂
Bu ve benzeri forum girişimleri bu saatten sonra zaten zaman kaybıdır. Rock da bitti, forum da. Bunu iyi-kötü başarmış bir forum olarak turkrock.com'un taklit edilmesi ve başka yerlerde muhabbet konusu olması şaşırtıcı değil. Ama dediğim gibi, burası bir istisna.

Selamlar,

Arkadaşlar, sitenin sahibi benim ve gerçekten reklam alsaydım bu kadar çok hit almazdım. Biraz mantıklı düşünelim, Turk Rock ne kadar kazanıyor olabilir? Siz ne kadar kazandığımı zannediyorsunuz? Biz reklamsız, komisyonsuz sadece ve sadece özkaynaklarımızla ilerleteceğimiz bir proje için hayaller kurarak geliştirdik fikirlerimizi. Şuanda 1 Radyo 1 Forum 1 webzine, 1 Alışveriş İlan Platformu ve 15 kişilik ekibimizle bu kadar uğraşıp birde üzerine üye klonlayıp kendimizi rezil edecek değiliz.

Birkaç arkadaşımız moderatör olmak istemiş. Bizde moderatörlük verelim dedik bu genç arkadaşlara, Sağ olsunlar, 10 15 tane hesap açıp sağdan soldan kullanıcı adlarını kopyalayıp, konular açmışlar, bu hesaplarla kendi aralarında sohbet bile ettirmişler. En komik yeri buydu birbirlerine PM bile atmışlar. Para versek bulamayız böyle bir ekip. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar! Neyse arkadaşları ve içeriklerini sitemizden uzaklaştırdık. Yeni nesil ilginç arkadaşlar.

Biz de bu sırada forumdaki sistem testlerimizi yapıyorduk. Neyse, forum açıldı, ilgili konular temizlendi. Bilginiz olsun, komplo teorilerine gerek yok, bizim paraya ya da gelire ihtiyacımız yok. Her şeyi kendi sunucularımdan karşılıyorum; reklama da ihtiyacım yok, ama iyi reklam aldık doğrusu.

Biz kendi kendine forum ve ilan alanı büyür diye bekletiyoruz. Üye artsın reklam alalım tıklasınlar para kazanalım derdimiz kesinlikle yok. Sizi temin ederim buna ihtyiacımızda yok. Şayet reklam alsak ve trafik bu konsept için maksimuma ulaşsa bile gelse gelse 1 asgari ücret gelir belki. Bunun yerine bi kaliteli reklamsız bir ortam istiyoruz. Kendi halinde büyüsün istiyoruz.

İlan kısmımız çok orjinal oldu, teklif bile verebiliyorsunuz. İncelemenizi öneririm.

ÖNEMLİ NOT: Bu klonlanmış kullanıcılar bize ulaşırsa, hesaplarını kendilerine iade edebiliriz.

Daha Detaylı sorusu olan varsa
İletişim adreslerimi bırakıyorum

T. Batuhan BULGURLULAR

instagram: tbbulgurlular
Cep: 532 494 3989
Ofis: 0212 428 4570
Ofis 2: 0850 532 6721

İyi forumlar herkese.

Durumun en azından önceki klonlama vakası (bu konuda paylaştım) olmadığına sevindim çünkü ben siteyi görünce heyecan yapıp birilerinin böyle bir şeye kalkıştığına çok içten sevinmiştim. Sonra mevzunun aldatmacalı olması ihtimali beni cidden üzmüştü. Açıklamalar beni tam tatmin etti diyemem yani yeni nesil arkadaşların internetten nick ve içerik kopyalamalarını da en azından bu arkadaşlara yetki veren birinin denetlemesi gerekirdi ama en azından yapay zeka çıkmadığınıza sevindim! 😀

Çünkü bu konunun başından beri bu işte bir terslik var, yapay zeka olamaz. Her yazım kuralın dikkat eden (ben de ederim) yapay zeka ise işimiz var diye düşünerek kendimden şüphe edip yapay mıyım değil miyim diye kendimi yoklamaya başlamıştım bile.

Yani en azından mevzunun bu boyuta gelmediği ve gerekli düzenlemeleri yaptığınızı umuyorum (kontrol etmedim). İyi yönüyle bakarsak turkrock camiasından sitenizi duymayan kalmamıştır 🙂

Kötü yönü ise biraz daha kalıcı, forumu ciddiye alıp gelecekler için büyük bir sıkıntı yaratmış oldunuz. Umarım zamanla bunları aşıp en azından alternatif bir ortam yaratırsınız. Ben bu tarz çabaların hepsini destekliyorum, kimseyi tanımadan etmeden (herhangi bir çıkarım olmadan) sadece "müzik tanrılarını" memnun etmek için bunu yapıyorum. Daha önce küçük bir ölçekli bu tarz bir denemem de olmuştu, zor işler elbette ama keşke olaya başlarken böyle bir temel hata yapılmamış olsaydı.

Açıklamalar bana pek inandırıcı gelmedi. Yeni site açmışsınız ne ara, nereden yeni modlar buldunuz ve bunlar kendi kafalarına göre bu işleri çevirdi sizin de haberiniz olmadı.
Bence her şeyi siz yaptınız. Amaç da tam şu an yaşananlardı. Sitenizin reklamını, içeriğini kopyaladığınız sitenin kendisinde, bizzat kopyaladığınız kullanıcıların orjinallerine yaptırdınız. Çünkü kendiniz burada reklam amaçlı başlık açsanız spam olarak değerlendirilip silinebilirdi. Amaca ulaştığınıza göre kullanıcılar görevini tamamlamış oldu ve silindiler.

Bu beni de zan altında bırakıyor ama ciddi komplo teorisi olur çünkü ben kimseyi tanımıyorum. Arkadaşlar instagram'dan takip yollayınca sitelerini merak edip baktıktan sonra samimiyetine güvendiğim @barrios'a konuyu ilettim. Durum bundan ibaret. Bundan sonraki sürecin nasıl yaşanacağı kimsenin kontrolünde değildi. Bu başlık böyle olmayabilirdi.

Açıklamalar beni de tatmin etmedi evet ama cidden komplo içinde komploya gidiyoruz, çok acayip durum.

30 yaşındaki adamlara boomer dediklerine göre bunlar roblox kapanınca annesine babasına zorla grg170 aldıran çocuklardır. Tek hit aldıkları yer de bu konunun ilk mesajı ve mesajlara bilerek girdikleri keywordler. Zaten haftaya okullar açılıyor kendi kendilerine yavaş yavaş yok olurlar ama bu linkleri ve keywordleri kaldırırsanız en azından hırsızlığa pirim vermemiş olursunuz.

Ben de diyorum bu nick nereden tanıdık geliyor diye 🤣

@blackfriday666 bak bakayım seni de klonlamışlar mı 😆

Geri