Trafik belki de bildiğimizden daha fazla veya reklam getirisi daha farklı olabilir. Art niyet daha da tuhaf geliyor bana, hiçbir rantı olmayan yeri kim niye art niyetle klonlasın? Ne zarar verebilir ki?Yahu bu sitenin trafiği ne ki klonu ne kazandırsın? Kesinlikle art niyet var. Ayrıca böyle site kopyalamaya harcanan emek ve zaman ile ai sesiyle YouTube shortları yükleseler daha çok kazanılır.
Bana buradan ÖM atıp google’dan buldum siz uzmansınız sanırım… XXX (forumda çok sorulan bir amfi) almak istiyorum ne dersiniz diyen olmuştu. Sırf bana ulaşmak için üye olmuş. Trafik işi nasıl bilemeyiz.Burası Duman tonu geyiği yapanlar için google üzerinden hep ilk adres oluyor.
Direkt robot biz olacağız hocam.Önce gondiklediler, şimdi de klonladılar, bir sonrakine ne olur acep
Sıfırdan oluşmasını beklemek yerine, trafik ve içeriği mevcut bir forum olduğu algısını yaratmak herhalde.
Sorun şu: Bu gibi forumların rantı mı var ki bu devirde? Reklam geliri filan belki?
Hee... Öyleyse, o site buralardan birinin admine "Nanik" yapma biçimi de olabilir 🤣En büyük saçmalıklardan biri de bu reklamsız olduklarını ve reklam almayacaklarını yazmışlar yani gerçek kişilerse...
Aylık 5800 civarı bayağı az, iyi niyetli bir iş gibi görünmüyorTrafik belki de bildiğimizden daha fazla veya reklam getirisi daha farklı olabilir. Art niyet daha da tuhaf geliyor bana, hiçbir rantı olmayan yeri kim niye art niyetle klonlasın? Ne zarar verebilir ki?
Bilmediğimiz birşeyler var belki de.
Şunu da unutmayalım: Burası Duman tonu geyiği yapanlar için google üzerinden hep ilk adres oluyor. Sadece bunun yönlendirmesi bile önemli olabilir belki? Sadece mantık yürütüyorum.
Buna koptum bu arada 😀AhahH @barrios paralel evrende Duman çalmak isteyen, Metallica hayranı bir atarlı ergenmiş meğerse…. Hiçbirimiz güvende değiliz.
Kolay gelsin.Selamlar,
Arkadaşlar, sitenin sahibi benim ve gerçekten reklam alsaydım bu kadar çok hit almazdım. Biraz mantıklı düşünelim, Turk Rock ne kadar kazanıyor olabilir? Siz ne kadar kazandığımı zannediyorsunuz? Biz reklamsız, komisyonsuz sadece ve sadece özkaynaklarımızla ilerleteceğimiz bir proje için hayaller kurarak geliştirdik fikirlerimizi. Şuanda 1 Radyo 1 Forum 1 webzine, 1 Alışveriş İlan Platformu ve 15 kişilik ekibimizle bu kadar uğraşıp birde üzerine üye klonlayıp kendimizi rezil edecek değiliz.
Birkaç arkadaşımız moderatör olmak istemiş. Bizde moderatörlük verelim dedik bu genç arkadaşlara, Sağ olsunlar, 10 15 tane hesap açıp sağdan soldan kullanıcı adlarını kopyalayıp, konular açmışlar, bu hesaplarla kendi aralarında sohbet bile ettirmişler. En komik yeri buydu birbirlerine PM bile atmışlar. Para versek bulamayız böyle bir ekip. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar! Neyse arkadaşları ve içeriklerini sitemizden uzaklaştırdık. Yeni nesil ilginç arkadaşlar.
Biz de bu sırada forumdaki sistem testlerimizi yapıyorduk. Neyse, forum açıldı, ilgili konular temizlendi. Bilginiz olsun, komplo teorilerine gerek yok, bizim paraya ya da gelire ihtiyacımız yok. Her şeyi kendi sunucularımdan karşılıyorum; reklama da ihtiyacım yok, ama iyi reklam aldık doğrusu.
Biz kendi kendine forum ve ilan alanı büyür diye bekletiyoruz. Üye artsın reklam alalım tıklasınlar para kazanalım derdimiz kesinlikle yok. Sizi temin ederim buna ihtyiacımızda yok. Şayet reklam alsak ve trafik bu konsept için maksimuma ulaşsa bile gelse gelse 1 asgari ücret gelir belki. Bunun yerine bi kaliteli reklamsız bir ortam istiyoruz. Kendi halinde büyüsün istiyoruz.
İlan kısmımız çok orjinal oldu, teklif bile verebiliyorsunuz. İncelemenizi öneririm.
ÖNEMLİ NOT: Bu klonlanmış kullanıcılar bize ulaşırsa, hesaplarını kendilerine iade edebiliriz.
Daha Detaylı sorusu olan varsa
İletişim adreslerimi bırakıyorum
T. Batuhan BULGURLULAR
instagram: tbbulgurlular
Cep: 532 494 3989
Ofis: 0212 428 4570
Ofis 2: 0850 532 6721
İyi forumlar herkese.
Teşekkürler öyle bir derdimiz yok. Bu problemi yaşayan, adının kullanılması üzerinden hayal kırıklığı yaşatıp üzdüğümüz arkadaşlarımız var ise özür diliyoruz. Konuyu açan ve bizimle iletişim kuran arkadaşa teşekkürlerimizi sunuyoruz. Erkenden haberimiz olması başka arkadaşlarımızın üzülmesini önledi.Kolay gelsin.
Üslupta yanlış şeyler var, ama uzatmayacağım. Belli ki empati konusunda sıkıntınız var, insanların kullanıcı isimlerini klonlanmış şekliyle sizin forumunuzda görmesi ve buna kendince açıklamalar bulmaya çalışmasını "komplo teorisi" olarak isimlendirmeniz de bunu gösteriyor.
En azından bu saçmalığı yapan kişiler atılmış, bunu duyduğuma sevindim.
Not: Hiç açmadığım bir hesabın kendime "iade edilmesini" de beklemiyorum!
Gölge etmeyin, başka ihsan istemem.
Tam bir pişkinlik örneği. Tam tahmin ettiğim gibi.Teşekkürler öyle bir derdimiz yok. Bu problemi yaşayan, adının kullanılması üzerinden hayal kırıklığı yaşatıp üzdüğümüz arkadaşlarımız var ise özür diliyoruz. Konuyu açan ve bizimle iletişim kuran arkadaşa teşekkürlerimizi sunuyoruz. Erkenden haberimiz olması başka arkadaşlarımızın üzülmesini önledi.
Gölge edeceğimiz bir yer yok, bir çok ayrı kulvardayız site olarak, forum platformumuzun sadece bir parçası. Böyle bir şekilde yolların kesişmiş olması bizim için oldukça büyük bir talihsizlik. Konu içerisinde soytarılık gibi ifadeler kullanıp daha sonrasında empati vs beklemek bizim açımızdan pek bir değeri olmayan yaklaşım şeklidir. Hem haber yolluyorsunuz, hemde yönetimimizden açıklama beklemeden konu hakkında bilgisi olan olmayan herkese cadı avı başlatıyorsunuz. Neyse biz açıklamamızı yapmış bulunduk ve gidiyoruz. Uzatmaya gerek yok. Tamamen talihsizlik. Zaten forumumuzda SMS ile üye onaylama getirmeyi düşünüyoruz. Böylece bu tarz hareketlere kimse cesaret edemez.
AĞIR MEKAN yalnızca Yerli, üreten bestekar müzisyenleri desteklemek ve bu piyasayı sömürüden uzak tutmaya reklamlarından kendini arındırarak ilk adımlarını atmaya başlamış bir platformdur. Hiçbir işlem ücretli değildir, komisyon yoktur, ilan vermek için gelen müzisyenden tıklasın diye gözünün içerisine sokulmaya çalışan reklamlar yoktur. Biz çok farklı kulvardayız arkadaşlar. Dolayısıyla empati beklerken lütfen söylediklerimize dikkat edelim. Bu bilinçli bir davranış değildi. Zaten bu üyeler uzaklaştırıldı. Kırıcı olmaya gerek yok.
Gerçekten delirmişsiniz 😀 Ben gidiyorum arkadaşlar ilgilenenler açıklamamızı okuyabilir. Bu arkadaşın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.Tam bir pişkinlik örneği. Tam tahmin ettiğim gibi.
Kullanıcı ismim kopyalanmış, başka üyelerin de aynı şeye maruz kaldığını görmüşüm. Ama ben empati yapacağım??
Attığınız arkadaşların yaptığı şeyin adını koydum. Siz niye uzaklaştırdınız onları peki?
"Bilinçli davranış" değilmiş. Arkadaşlar bot muydu??? Sizin çalışanınızdı, BİLİNÇLİ DAVRANIŞTI, siz de adamları attınız. BİLİNÇLİ yapıldığı için attınız. BİLİNÇLİ, ama SORUMSUZ davranıştı. BİLEREK yapıldı. Sonuçları düşünülmedi belli ki.
Ama bunu sizin markanınız altında yaptılar. NOKTA.
Sonra site sahibi gelip "kopyalanan üyelere hesaplarını kendilerine iade edebiliriz diyor. Şaka gibi ya... Ben oraya hesap açmadım ki? Kime neyi iade ediyorsunuz?
Blokladım. Daha fazla muhattap olmam. "Gidiyoruz" dedikten sonra herkese yanıt yetiştirenlerin bir türlü gidemediğini defalarca gördüm.