O parçayı indirebileceğimiz bi site biliyımusunuz?
bungula demiş ki:Güzel şarkı.. Taksim!de oturduğumuz yerde çalarlar arada.. Hasret gideririz.. BEnde başka şarkısını bilmiyorum ama..
Queen_of_Metal demiş ki:ya biri yollasın artık bana bu parçayı🙂
o kadar aradım bulamadım🙂
Nasıl ya kardeşim, eşekmi ölmüş 😀 ,bu arada You give love da en sevdiğim BonJovi hitlerindendir.Eşek ölmüş ha klip çekerken,bu ne yawwwblazer demiş ki:ilk kez sahnesini paylaştığım bir şarkıcıdır, edirnede barcelona diye bir klüpte verdiği konserdeydi, ben de daha o sene başlamıştım edirnede üniversiteye baba, you give love a bad name'i çalmıştı, bende söylemiştim. burak bora, haluk levent'in meşhur olduğu yani o ankara ve yollarda bulurum seni zamanındaki solo gitaristidir. ilk albümü güzeldi, hala zevkle dinlerim. 2. albümünü de kaydetti ama bazı sıkıntılardan piyasaya süremedi hatta serdar öztop un stüdyosunda kaydetmişti 4 sene önce fln. albüm çıkacakken klip çekmek istemişler, şarkı da eşeği saldım çayıra ( kıraç bu şarkıyı söylemeden önce ) , adamlar klip için taksim meydanına eşek getirmişler, şanssızlık bu ya eşek orada ölmüş - taşıyıcıların ihmali sonucu sanırım burak öyle söylemişti. daha sonra, haber bültenlerine direk konu olmuş olay tabi çekememişler klibi de öyle kalmış.