Sonucu merak edenler kervanındayım..evet hocam varsa bir gelişme öğrenelim baştan sona okudum.
Sonucu merak edenler kervanındayım..evet hocam varsa bir gelişme öğrenelim baştan sona okudum.
Maalesef herhangi bir gelişme yok. En azından benim dava açısından öyle. Tayfun beyin tarafında bir gelişme var mı bilmiyorum.
Biraz önce bir başlıkta bu dolandırıcının adını görünce merak ettim, son durum nedir acaba?
Ben pek bir sonuç alacağınızı sanmıyorum gerçi bugün ki hukuk sistemimizde, günümüzde milyonları-milyarları iç eden dolandırıcılar bile elini kolunu sallayıp geziyor dışarıda.
Bilişim suçları ile ilgili suç duyurusunda bulundum savcılığa dosyası var bu zati muhteremin. ifade vermeye gittiğinde bana aktarılan bilgi şöyle oldu hesapta ben demişim ki ''kur değişti'' ulan kur değişti de sen paramı mı iade ettin? misal 4200tl aralık sonunda verdiğimde 2000$ yapıyordu adam bana subat ortası gelcem dedı baktım satıcılar bana msj atıyor senın adam gelmedı dıye bende kendım satın aldım ona sıparıs ettıklerımı hem zaman olarak hemde parasal olarak kur artmaya basladıgı ıcın ısımıde gormek adıma ısımı normal yollardan cozdum. zaten bu sekılde cozecektım ama ne hıkmetse gozume takıldı tarıh ve satıcılar kargoladıklarında burak ın actıgı ılan tarıhıne yakın bana ulasacaktı kargolar dedım elden gelsın az bu arkadas kazansın bende 1 2 bısı daha alabılıyorsam alayım ama oyle olmadı 🙂 ondan bana cevap gelmeyınce dedım kı maılde bak kur arttı bu oldu paramı da ıade edeceksen ustunu de tamamlayıp ver ben sana parayı yatırdım alacagım dedıgın tarıhlerde sana sordugumda halen hıc bır sey almamıs oldugunu gordum ve uyardım sonucta sen tıcaret yapıyorsan paranı alacaksın bende paramı verıyorsam paramı ıade alacagım ve alacagımız seyler dolar ıle alnıyor tl ıle degıl e halıyle sen benı oyaladın ve magdur ettın ama bana sordun mu suan cebımde senın paran duruyor vereyım su kadar mısal 200 300 de acıgım olacak onuda boyle halledelım senı 1.5 ay magdur ettım gıbısınden bısı dedın mı yok? ee savcılıga gıtmıs boyle bı ıfade kullanmıs hesapta demıs kı benden fazla para ıstedı gıbısınden bısı zırvalamıs bakalım yarın gorcem anya konyayıSiz dolandırıcı diye bildirmediniz mi? İfade vermeye gittiyse nasıl elini kolunu sallayıp çıktı karakoldan? Sonuçta sisteme kaydedilmiş olması lazım dolandırıcılığı. Vay arkadaş.
Bilişim suçları ile ilgili suç duyurusunda bulundum savcılığa dosyası var bu zati muhteremin. ifade vermeye gittiğinde bana aktarılan bilgi şöyle oldu hesapta ben demişim ki ''kur değişti'' ulan kur değişti de sen paramı mı iade ettin? misal 4200tl aralık sonunda verdiğimde 2000$ yapıyordu adam bana subat ortası gelcem dedı baktım satıcılar bana msj atıyor senın adam gelmedı dıye bende kendım satın aldım ona sıparıs ettıklerımı hem zaman olarak hemde parasal olarak kur artmaya basladıgı ıcın ısımıde gormek adıma ısımı normal yollardan cozdum. zaten bu sekılde cozecektım ama ne hıkmetse gozume takıldı tarıh ve satıcılar kargoladıklarında burak ın actıgı ılan tarıhıne yakın bana ulasacaktı kargolar dedım elden gelsın az bu arkadas kazansın bende 1 2 bısı daha alabılıyorsam alayım ama oyle olmadı 🙂 ondan bana cevap gelmeyınce dedım kı maılde bak kur arttı bu oldu paramı da ıade edeceksen ustunu de tamamlayıp ver ben sana parayı yatırdım alacagım dedıgın tarıhlerde sana sordugumda halen hıc bır sey almamıs oldugunu gordum ve uyardım sonucta sen tıcaret yapıyorsan paranı alacaksın bende paramı verıyorsam paramı ıade alacagım ve alacagımız seyler dolar ıle alnıyor tl ıle degıl e halıyle sen benı oyaladın ve magdur ettın ama bana sordun mu suan cebımde senın paran duruyor vereyım su kadar mısal 200 300 de acıgım olacak onuda boyle halledelım senı 1.5 ay magdur ettım gıbısınden bısı dedın mı yok? ee savcılıga gıtmıs boyle bı ıfade kullanmıs hesapta demıs kı benden fazla para ıstedı gıbısınden bısı zırvalamıs bakalım yarın gorcem anya konyayı
Yargı süreci devam ediyor hocam. Tayfun abinin mahkemesi kışa dogru bi zamandı. Oradan bir sonuç alınacağını umuyorum.Bu konuyu yine hortlatalım. Bugün de bir dolandırıcılık vakası görüyorken bu olayın son durumu nedir, ne değildir merak içindeyim..
@Sr22DeT gitti ancak diğer mağdur arkadaşlar ne yaptılar acaba?
Abi ne yargısı ne davası neden bahsediyorsunuz ya. Gerek 1 gerek 5yıl bekleyip, izini sürüp, bir şekilde yüz yüze buluşma ayarlayıp (mesela bir ürününü pahalıya vermek veya saf ayağına yatıp takasda değerli bişi sunmak) yüz yüze gelip ömrünün kalan kısmını sakat/tekerleklisandalyede/kör vs. geçirmesini sağlasanıza. Başka nasıl akıllanacak bu tipler. En beyfendi abi geçinen kendini avukat sanan yüzsüzler bile insanları delirtip hakaret ettirip sonra bundan para kazanıyor, modern dolandırıcılık diyorum. Sonlarını izlemek hoş olacak hepsinin.
kolu bacağı girsin istemeyiz ama ağzı burnu dümdüz edilsin isteriz... bu arada arayanlar için kendi profilinde facebook ismini triatorsoul diye yazmış onu facebook.com/triatorsoul diye yazınca önüme bu hesap çıktı. Doğa Theinvicible | Facebook ilgilenenlere duyurulurİnsan elinden geldiğince şiddetten uzak durmalı diye düşünüyorum. Şiddet şiddeti doğuruyor. Allah gerek etmesin. Yanlış bir şey yaptı, haklısın. Ama sakat kalıp, bir ömür kolundan bacağından olmayı da hak etmiyor. Dilerim yargı yoluyla hak ettiği cezayı alacak ve milleti dolandırmaya çalışanlara ibreti alem olacak bu dava.
Çok geçmiş olsun 11 sayfayı okurken 4-5 sigara içtim herhalde stresten.
Son durum nedir acaba..?