Olum sende otu b.ku beğenip durma karakterli seçici ol biraz asdghdasjgdasjdBen de yeterince güldüm. Daha fazla gülersem uykum kaçacak. Yarın iş güç mesai var. Adamların parasını ciddi ciddi geri ver...
Bak bu yaptığına kinaye deniyor trollük ayrı bir kavram öğren bunlarıda.Hadi bakalım .thorozları sizi asdasdasdaOlum sende otu b.ku beğenip durma karakterli seçici ol biraz asdghdasjgdasjd
Bak gülüm hala saçmalıyorsun adam ciddi ciddi bir şey yazıyor sen geyik peşindesin.Dışardan konuyu gören birininde ilgisini kırarsın daha fazla saçmala ağzına veririm haberin olsun.roshi efendi bak bu arkadaşlar diğer seni dava etmeyen arkadaşların aksine yapılması gerekeni yapacaklar. Git şimdi uyu bakalım...
İyi hadi gül bakalım sanki ben kalkıp birine gülme dedim de herkez de ben gülcem ama falan diyor.Fazla kasmayın rahat olun diyen benim zaten he kasıcam ben diyenler çok buyursun kassın ezerim ama biliyorsunuz her mecrada.Arkadaşlar rica etti diye susuyorum ama gülmeye devam edeceğim...
Merhaba arkadaşlar.
mailleriniz kayıt altında ise, banka ödemelerinizin dekontu var ise paranızı geri alırsınız ayrıca birden çok vaka var. Dolandırıcılıktanda ceza alır bu vatandaş. Size önerim ortak bir avukat bulup vekaletlerinizi verin fazla gecikmeden.
Selamlar