Oranger'da multi. Var mı arttıran? 😀
Adım Salih, İngilizce öğretmeniyim ve Aliağa/İzmir'de yaşıyorum. Şakran ceza infaz kurumlarında Sözleşmeli olarak öğretmenlik yapmaktayım. Kim kimin "multisi" bilemiyorum.
Konuyu baştan sona okumuştum ve dolandırıcılığı uğrayan arkadaşlar için gerçekten üzülmüştüm. Ama çok rica ediyorum beni muhabbetinizde karıştırmayın.
Sevgiler,
Salih.
1insane nikli arkadaş şeref yoksunu olduğu için benim yazdıklarımı beğenen herkeze saldırma eğilimin de.Siz bakmayın ona adam değildir.Adım Salih, İngilizce öğretmeniyim ve Aliağa/İzmir'de yaşıyorum. Şakran ceza infaz kurumlarında Sözleşmeli olarak öğretmenlik yapmaktayım. Kim kimin "multisi" bilemiyorum.
Konuyu baştan sona okumuştum ve dolandırıcılığı uğrayan arkadaşlar için gerçekten üzülmüştüm. Ama çok rica ediyorum beni muhabbetinizde karıştırmayın.
Sevgiler,
Salih.
Normal tepki standartasyoncusu arkadaş mal yaaa🤣Normal tepki bu işte. Kusura bakmayın.
seninle mi küfürleşecem özel mesajda,adresini napayım işi gücü bırakıp seninle mi uğraşacam.Haa şu an yanımda olsan olurdu ama hususi uğraşmaya değmezsin.Kendini uğraşmalık sanmayasın.Özelini kapatmış benden adres istiyor birde bebe ya.
la bırak bu klavye delikanlılığı ayaklarını bebe yanımda olsan saatte müsait pozisyondan pozisyona 1nsane le üst üste koyar takılırım haberin olsun.seninle mi küfürleşecem özel mesajda,adresini napayım işi gücü bırakıp seninle mi uğraşacam.Haa şu an yanımda olsan olurdu ama hususi uğraşmaya değmezsin.Kendini uğraşmalık sanmayasın.
Yaşı imalı.Bu şahısla özelden biraz dertleştikte (!) bildiğin ergen laflarıyla konuşuyor, gülme ifadesi olarakta şunu kullanıyor "ashjkdasjghdjaj" 31 yaşında olmadığına eminim 🙂
peki 31 santim olmadığına eminmisin cam de gördüğünde hiç öyle demiyordun asdasdasda yine ergen gibi güldümya la e karşımdakine göre üslup takınıyorum üzülme yawrum sende anlarsın büyüyünce asdasdasdBu şahısla özelden biraz dertleştikte (!) bildiğin ergen laflarıyla konuşuyor, gülme ifadesi olarakta şunu kullanıyor "ashjkdasjghdjaj" 31 yaşında olmadığına eminim 🙂
La .thorozları güldürdünüz ha asdasdasdasd hemde ergen gibi asdasdasdahasan cihat örter olmasın la bu 😀
Benden beklemiyon yani ula ne adammış bu hasan cihatta eşşeğin g.tüne soktunuz ashdashdjagsdjad ergen gibi güldürmeyin beni asdasdasüstad sen misin ?bu kadar karaktersizlik anca büstaddan beklenir. 😀